Modeli i ri Aria, me Energy Class A+++, smart Wi-Fi kontroller dhe Golden Fin!

 • Kontrollim i çdo funksion të fcsss air kondicionerit permes smartphone ose tablet.
 • Kursim maksimal i energjise fal Energy Class A +++
 • Mbrojtje e lartë e njësisë ndaj ndryshkut falë mveshjes së saj me GOLDEN FIN
 • Shijoni një mjedis të pastër dhe të shëndetshëm falë filtrit të pluhurit të ajrit me densitet të lartë
 • Temperatura e ekuilibruar në çdo vend të dhomës me rrjedhen e ajrit 4 Way
 • AR3VI32-09WF/ AR3VO32-09
 • Cooling Capacity 9.000 Btu / h
 • Noise Level Indoor Unit (Silent / Low / Med / Hi) 20/23/31/39 db(A)
 • Cooling Capacity Range (1.02-3.19) kWatt
 • Heating Capacity 10.000 Btu / h
 • Heating Capacity (0.87-3.66) kWatt
 • Seasonal Efficiency
  (In accordance to ΕΝ14.825)
 • Cooling
 • Pdesign 2.6 kW
 • Energy Class A++
 • SEER 7.1
 • Energy Consumption 128 kWh / year
 • Heating Middle Zone
 • Pdesign 2.6 kW
 • Energy Class A+
 • SCOP 4.0
 • Energy Consumption 910 kWh / year
 • Heating Warm Zone
 • Pdesign 3.0 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 5.1
 • Energy Consumption 824 kWh / year
 • Voltage / Frequency / Phase 220 - 240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input Cooling 3.05 (0.3-5.3) Α
 • Current Input Heating 3.17 (0.6-5.7) Α
 • Power Input Cooling 703 (70-1.230) W
 • Power Input Heating 731 (140-1.310) W
 • Air Flow Volume
  (High/Medium/Low)
  416/309/230 m³ / h
 • Sound Power Level Outdoor Unit 55.5 db(A)
 • Sound Power Level Indoor Unit 54 db(A)
 • Sound Power Level Outdoor Unit 59 db(A)
 • Compressor Type ROTARY
 • Liquid Line / Gas Line 1 / 4” / 3 / 8”
 • Power Supply Wire Outdoor 3 x 1.5 / 10 No x mm² / A
 • Signal Wires 5 × 1.5 No x mm²
 • Dimensions
  Indoor Unit
  (WxDxH)
  722x187x290 mm
 • Dimensions
  Outdoor Unit
  (WxDxH)
  770x300x555 mm
 • Net Weight Indoor / Outdoor 7.3/27.2 kg
 • Refrigerant / Charge R32/0.7 kg
 • Operation Temperature Range Outdoor Unit Cooling -15~50 °C
 • Operation Temperature Range Outdoor Unit Heating -15~30 °C
 • AR3VI32-12WF/ AR3VO32-12
 • Cooling Capacity 12.000 Btu / h
 • Noise Level Indoor Unit (Silent / Low / Med / Hi) 21/22/32/38 db(A)
 • Cooling Capacity Range (0.82-4.16) kWatt
 • Heating Capacity 13.000 Btu / h
 • Heating Capacity (0.84-4.78) kWatt
 • Seasonal Efficiency
  (In accordance to ΕΝ14.825)
 • Cooling
 • Pdesign 3.5 kW
 • Energy Class A++
 • SEER 7.0
 • Energy Consumption 175 kWh / year
 • Heating Middle Zone
 • Pdesign 2.7 kW
 • Energy Class A+
 • SCOP 4.1
 • Energy Consumption 922 kWh / year
 • Heating Warm Zone
 • Pdesign 3.3 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 5.1
 • Energy Consumption 906 kWh / year
 • Voltage / Frequency / Phase 220 - 240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input Cooling 4.74 (0.2-6.9) Α
 • Current Input Heating 4.47 (0.6-7.4) Α
 • Power Input Cooling 1.089 (50-1.600) W
 • Power Input Heating 1.050 (130-1.710) W
 • Air Flow Volume
  (High/Medium/Low)
  515/459/294 m³ / h
 • Sound Power Level Outdoor Unit 54 db(A)
 • Sound Power Level Indoor Unit 56 db(A)
 • Sound Power Level Outdoor Unit 60 db(A)
 • Compressor Type ROTARY
 • Liquid Line / Gas Line 1 / 4” / 3 / 8”
 • Power Supply Wire Outdoor 3 x 1.5 / 10 No x mm² / A
 • Signal Wires 5 × 1.5 No x mm²
 • Dimensions
  Indoor Unit
  (WxDxH)
  802x189x297 mm
 • Dimensions
  Outdoor Unit
  (WxDxH)
  770x300x555 mm
 • Net Weight Indoor / Outdoor 8.2/27.0 kg
 • Refrigerant / Charge R32/0.8 kg
 • Operation Temperature Range Outdoor Unit Cooling -15~50 °C
 • Operation Temperature Range Outdoor Unit Heating -15~30 °C
 • AR3VI32-18WF/ AR3VO32-18
 • Cooling Capacity 18.000 Btu / h
 • Noise Level Indoor Unit (Silent / Low / Med / Hi) 20/28/35/41 db(A)
 • Cooling Capacity Range (1.84-6.15) kWatt
 • Heating Capacity 19.000 Btu / h
 • Heating Capacity (1.37-6.80) kWatt
 • Seasonal Efficiency
  (In accordance to ΕΝ14.825)
 • Cooling
 • Pdesign 5.3 kW
 • Energy Class A++
 • SEER 6.4
 • Energy Consumption 290 kWh / year
 • Heating Middle Zone
 • Pdesign 3.9 kW
 • Energy Class A+
 • SCOP 4.0
 • Energy Consumption 1.365 kWh / year
 • Heating Warm Zone
 • Pdesign 4.5 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 5.1
 • Energy Consumption 1.235 kWh / year
 • Voltage / Frequency / Phase 220 - 240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input Cooling 6.7 (0.7-10.3) Α
 • Current Input Heating 6.7 (0.9-11.5) Α
 • Power Input Cooling 1.547 (120-2.380) W
 • Power Input Heating 1.500 (220-2.430) W
 • Air Flow Volume
  (High/Medium/Low)
  750/501/417 m³ / h
 • Sound Power Level Outdoor Unit 57 db(A)
 • Sound Power Level Indoor Unit 58 db(A)
 • Sound Power Level Outdoor Unit 64 db(A)
 • Compressor Type ROTARY
 • Liquid Line / Gas Line 1 / 4” / 1 / 2”
 • Power Supply Wire Outdoor 3 × 2.5 / 16 No x mm² / A
 • Signal Wires 5 × 1.5 No x mm²
 • Dimensions
  Indoor Unit
  (WxDxH)
  965x215x319 mm
 • Dimensions
  Outdoor Unit
  (WxDxH)
  800x333x554 mm
 • Net Weight Indoor / Outdoor 10.8/37.0 kg
 • Refrigerant / Charge R32/1.25 kg
 • Operation Temperature Range Outdoor Unit Cooling -15~50 °C
 • Operation Temperature Range Outdoor Unit Heating -15~30 °C
 • AR3VI32-24WF/ AR3VO32-24
 • Cooling Capacity 24.000 Btu / h
 • Noise Level Indoor Unit (Silent / Low / Med / Hi) 26/30/40/46 db(A)
 • Cooling Capacity Range (2.57-8.44) kWatt
 • Heating Capacity 26.000 Btu / h
 • Heating Capacity (1.52-9.44) kWatt
 • Seasonal Efficiency
  (In accordance to ΕΝ14.825)
 • Cooling
 • Pdesign 7.2 kW
 • Energy Class A++
 • SEER 6.4
 • Energy Consumption 394 kWh / year
 • Heating Middle Zone
 • Pdesign 5.1 kW
 • Energy Class A+
 • SCOP 4.0
 • Energy Consumption 1.785 kWh / year
 • Heating Warm Zone
 • Pdesign 6.3 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 5.1
 • Energy Consumption 1.729 kWh / year
 • Voltage / Frequency / Phase 220 - 240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input Cooling 10.4 (1.0-14.1) Α
 • Current Input Heating 9.46 (1.4-14.4) Α
 • Power Input Cooling 2.402 (230-3.350) W
 • Power Input Heating 2.177 (230-3.370) W
 • Air Flow Volume
  (High/Medium/Low)
  1.020/830/640 m³ / h
 • Sound Power Level Outdoor Unit 60 db(A)
 • Sound Power Level Indoor Unit 62 db(A)
 • Sound Power Level Outdoor Unit 66 db(A)
 • Compressor Type ROTARY
 • Liquid Line / Gas Line 3 / 8” / 5 / 8”
 • Power Supply Wire Outdoor 3 × 2.5 / 16 No x mm² / A
 • Signal Wires 5 × 1.5 No x mm²
 • Dimensions
  Indoor Unit
  (WxDxH)
  1.080x226x335 mm
 • Dimensions
  Outdoor Unit
  (WxDxH)
  845x363x702 mm
 • Net Weight Indoor / Outdoor 12.9/50.0 kg
 • Refrigerant / Charge R32/1.6 kg
 • Operation Temperature Range Outdoor Unit Cooling -15~50 °C
 • Operation Temperature Range Outdoor Unit Heating -15~30 °C

Aktivizoni Mënyrën Ultra Silence dhe shijoni një ndjenjë absolute të qetesis së pastër në dhomën tuaj.

Ultra Silence Mode

Dëshironi të fikni sinjalin me beep në AC? Duke shtypur funksionin e heshtjes, INVENTOR AC ndihmon të ju jap një natë të qetë dhe të rehatshme.

Mute Mode

Ajo eliminon lagështinë e padëshiruar në njësinë e brendshme gjatë funksionimit të pajisjes në ftohje. Pas qkyqjes së kondicionerit, ventilatori në njësin e brendshme do të vazhdojë të funksionojë për një kohë në mënyrë që të thahet njësia e brendshme.

Powerful Self-Cleaning

Dizajnimi I veçantë i njësisë së jashtme mundëson efikasitet te larte pune në ftohje edhe në -15 ° C.

Low Ambient Cooling

Një sensor i zgjuar është i vendosur në telekomandën. Kur aktivizohet funksioni Follow Me, temperatura e caktuar sinkronizohet me sensorin e zgjuar. Temperatura juaj e caktuar do t'ju ndjekë kudo ku shkoni ju dhe në distancë, duke ofruar rehati shtesë dhe kursime të energjisë.

Follow Me

Parandaloni dëmtimet e mundshme nga motit në vendet që nuk ngrohen dhe paraqesin rreziqe gjatë dimrit. Aktivizoni funksionin 8 °C dhe kondicioneri ngroh vetëm dhomën sipas nevojës duke mbajtur një temperaturë të qëndrueshme të dhomës prej 8 ° C.

8°C Heating

Filtër me veprim tre shtresor me Vitaminë C, Jon i Argjendtë dhe Katalizatorin të Ftohtë mbron lëkurën tuaj dhe përmirëson ajrin.

Triple Action Filter

Heq edhe sasinë më të vogël të pluhurit nga ajri. Ajo eliminon mikrobet ndërsa zvogëlon mundësinë e alergjive dhe sëmundjeve, duke siguruar ajër të pastër të shëndetshëm.

Sterilization HEPA Filter

Ionizer gjeneron jone që prodhojnë energji, kjo energji minimizon aromat e ndryshme, pluhurin dhe tymin, duke krijuar një atmosferë më të pastër dhe më të shëndetshme..

Ionizer

R32 ECO me 68% potencial më të ulët të ngrohjes globale, është këtu për të rritur ndjeshëm performancën e kondicionerit tuaj dhe për të kontribuar në mënyrë drastike në mbrojtjen e ngrohjes globale. Nuk ndikon negativisht në shtresën e ozonit, kontribuon në uljen e efektit të ngrohjes globale duke bllokuar sasi më të vogla të nxehtësisë (GWP = 675) dhe mund të ripërdoret dhe riciklohet lehtë.

R32 ECO Refrigerant

Me mënyrën Sleep Mode, air kondicioneri adapton temperaturën e dhomës për kushte të përsosura të gjumit, gjatë së cilit realizohet kursim i energjisë elektrike.

Temperatura e perceptuar nga sensori i njësisë së brendshme mund të ndryshojë nga temperatura e vërtetë e dhomës, për shkak të pozicionit të njësisë. Falë këtij funksioni ju mund të minimizoni ndryshimin dhe të arrini kushte më të mira në hapësirën tuaj.

Shpejtësia e ventilatorit të brendshëm rregullohet automatikisht deri në nivelin më të ulët kundrejt temperaturës së avulluesit kur njësia fillon funksionimin e ngrohjes.

Shpejtësia e ventilatorit të brendshëm me 12 nivele, siguron kontroll më të saktë dhe sjell rrjedhë më të rehatshme të ajrit.

Për shkak të motorit DC, shpejtësia e ventilatorit në natyrë rritet nga 2 nivele në 5 nivele, mundëson rahati dhe kursimin e energjisë elektrike.

Ky funksion mundëson ftohje dhe ngrohje për një periudhë kohore të caktuar dhe e bën që dhomën të ftohet ose nxehet me shpejtë.

Elektromotorat e ventilatorëve të njësive të brendshme dhe të jashtme, si dhe kompresori janë modernizuar në të gjithë teknologjinë DC Inverter. Në këtë mënyrë, kompresori mund të ndryshojë kapacitetin në varësi të nevojave të ambientit të brendshme dhe të krijojë kushte perfekte qëndrimi.

Shpërndan ajrin e ftohtë / të ngrohtë në zonën maksimale duke lëvizur automatikisht flegrat horizontal.

Pozicioni horizontal automatikisht do të zhvendoset në të njëjtin pozicion siç e keni vendosur herën e fundit kur njësia është ndezur.

Nga e ana e djathtë dhe e majtë e njësisë së brendshme mund të kyqet gypi për largimin e kondenzatit, me montim të thjesht.

Nëse kondicioneri qkyqet për shkak të ndërprerjes së energjisë, ai do të rindizet automatikisht duke pranuar komandën që kemi vendosur herën e fundit kur njësia ishte në punë..

Vendosni njësinë të fillojë dhe të ndalojë automatikisht në një periudhë 24h të përcaktuar nga ju

Kur ndodh gabimi i sensorit të temperaturës, kondicioneri do të shfaq kodin e gabimit dhe do të ndalojë menjëherë, në display paraqitet errori. Deri sa të mënjanohet problemi air kondicioneri nuk do të funksionoi.

Njësia e brendshme do të tregojë kodin e gabimit 'EC' dhe do të ndalojë automatikisht sepse zbulon rrjedhjen e gazit në sistem.

Sapo të ndodhë funksionimi jonormal ose dështimi i pjesëve, njësia do të fiket automatikisht për të mbrojtur sistemin. Ndërkohë do të tregojë mbrojtje ose kod dhe kërkesën për për shërbimin e servisit.

StandBy tregon energjin e shpenzuar prej 1.0 W që tregon kursim të lartë të energjisë

Kondicionerët INVENTOR paraqesin menaxhimin inovativ të njësisë së kondicionimit të ajrit 'HOTEL MENU'. HOTEL MENU është një sërë karakteristikash të krijuara posaçërisht për të ndihmuar funksionimin më të mirë dhe më ekonomik të kondicionerëve të instaluar (rrjetin hoteljer).

Media Library - Aria

User, Remote Controller, Wi-Fi & Installation Manuals - Energy Labels - High Resolution Photos - Specifikimet Teknike