Dehumidifikues dhe pastrues ajri. Shijoni përfitimet e 2 pajisjeve në një!

 • Funkcion autonomë i pastrimit të ajrit për një mjedis të pastër dhe pa pluhur.
 • Treguesi i cilësisë se ajrit, për një diagnoze të drejtpërdrejte te gjendjes se ambientit në vendin tuaj.
 • HEPA filtër për cilësinë e ajrit perfekt në hapësirën tuaj nga viruset dhe bakteriet.
 • Lëvizja e grilës për një shpërndarje uniforme te ajrit dhe rezultate kulminante.
 • Kapaciteti i delagështuesit për performance të shkëlqyer 25/35 litra kondezat në dite
 • ATM-25L
 • Dehumidifying Capacity
  *with the use of HEPA filter
  **without the use of HEPA filter
  25*/35** L / 24 hours
 • Power Consumption
  ***in conditions of 26.7℃ 60%RH
  270*** W
 • Noise Level 39 db(A)
 • Air Output
  (High/Med/Low)
  212/169/142 m³ / h
 • Water Tank 2.9 L
 • Dimensions
  (WxDxH)
  360x265x569 mm
 • Net Weight 14.6 kg
 • Refrigerant R290
 • Room Temperature from 5 to 35

Thani rrobat tuaja në mënyrë efektive dhe të shëndetshme me funksionin e tharësit. Vendosni raftin e rrobave në një dhomë të vogël (me dyer të mbyllur) dhe kyqni funksionin tharëse rrobash, ajri i prodhuar rrit ndjenjën e freskisë dhe siguron të keni rroba të thata dhe aromatike në një kohë të shkurtër, dhe duke e mbajtur dhomën plotësisht të thatë.

Mbroni pajisjen dhe siguroni performancën maksimale falë funksionit të perkujtesës për zëvendësim të filtrit. Treguesi përkatës shfaqet në ekran me qëllim që t'ju paralajmërojë për nevojën e zëvendësimit të filtrit, duke kontribuar kështu si në funksionimin më të efektshëm të pajisjes, ashtu edhe rritjen e jetëgjatësisë së delagështuesit !

Përfitoni nga funksioni i delagështueshtimit të vazhdueshëm për rezultate të menjëhershme kur kërkohet funksionimi i vazhdueshëm i delagështuesit. Me ketë operim, pajisja vepron si një katalizator në kushte të kërkuara siç janë tharja e rrobave ose dhomat e përmbytura, duke eliminuar lagështinë menjëherë dhe me efikasitet./p>

Kujdesuni për zbrazjen e vazhdueshme të rezervuarit të ujit falë mundësisë së drenim të vazhdueshëm. Vendoseni tubin në pjesën e prapme të pajisjes dhe lidheni atë me drenin. Uji i ajrit i mbledhur gjatë funksionimit të delagështuesit do të drejtohet direkt në kanalizim.

Programoni me saktësi kohën e përdorimit të pajisjes dhe shmangni funksionimin e saj të panevojshëm, kur jeni larg shtëpisë për shumë orë, falë aftësisë për të vendosur orarin nga një deri në nëntë orë.

Duke shtypur butonin, për temperaturën e dhomës ju menjëherë kuptoni vlerën e saj varësisht se ku ndodhet pajisja! Kështu që ju keni kontroll të plotë në çdo kohë për të siguruar kushtet ideale për ju dhe të dashurit tuaj.

Siguroni një mjedis të pastër dhe të shëndetshëm në hapësirën tuaj për ju dhe familjen tuaj, pa grimca pluhuri dhe mikroorganizmash të padëshiruar, me nivelin më të ulët të zhurmës. Duke aktivizuar funksionin e Gjumit gjatë natës ose në momente që kërkohet qetësi absolute, ju shijoni kushte ideale në hapësirën tuaj, edhe pa shqetësimin më të vogël..

Bllokimi i operacionit në mënyrë që fëmijët të mos kenë aftësinë të përdorin pajisjen ose të ndryshojnë cilësimet e tij kur nuk janë nën mbikëqyrjen tuaj.

Shijoni funksionimin e sigurt të dehumidifikuesit tuaj falë pajisjeve speciale për mbrojtje nga tejmbushja. Kur rezervuari i ujit të jetë i plotë, dehumidifikuesi automatikisht fiket dhe treguesi ndriçon i plotë, në mënyrë që t'ju informojë se duhet të zbrazni rezervuarin e ujit, duke parandaluar çdo rrjedhje.

Kurseni para dhe energji duke përdorur delagështuesin e zgjuar. Delagështuesi automatikisht zgjedh nivelet e lagështisë ideale të dhomës në varësi të temperaturës së dhomës, duke siguruar kështu konsumin e ulët të energjisë dhe kushtet e shkëlqyera në hapësirën e juaj.

Media Library - Atmosphere

User, Remote Control & Installation Manuals - Energy Labels - Pdesign Test Reports - Service Manuals - High Resolution Photos