Air kondicionerët kasetor. Zgjidhja absolute për mjedise banimi dhe biznes me lartësi të ulët

 • Mbrojtje e shkelqyeshme e njesise per shkak te mbrojtjes se kutise se arte
 • Dalja e ajrit nga 8 pika ofron nivele te larta komoditeti dhe efikasiteti
 • Shijoni nje atmosfere te paster dhe te shendetshme per shkak te ajrit te fresket te hyrjes
 • Perfitoni nga dizajni i njesise se brendshme te azhurnuar dhe arrini ftohjen ne nje dhome me shume
 • Shijoni edhe më shumë funksione dhe operacione fale games se gjere te kontrolluesve qendror
 • Shijoni nje atmosfere te paster dhe te shendetshme duke futur ajer te paster ne dhome
 • Shijoni karakteristika dhe funksione shtese permes nje game te gjere kontrollesh qendrore
 • Fleksibiliteti edhe ne instalimet me te kerkuara fale pompes se kondensates se integruar
 • Kontrolloni kondicionerin kudo qe te jeni ne saje te menaxhimit te larget Wi-Fi dhe krijoni kushtet ideale ne hapesiren tuaj
 • MODEL V6MCRI32-18WiFiR
  U6MRS32-18
 • Cooling Capacity 18.000 Btu / h
 • Heating Capacity 18.500 Btu / h
 • Cooling Capacity Range (9.900-19.600) Btu / h
 • Cooling Capacity Range 5.28 (2.90-5.74) kWatt
 • Heating Capacity (8.100-20.800) Btu / h
 • Heating Capacity 5.42 (2.37-6.09) kWatt
 • Seasonal Efficiency Cooling In accordanceto EN14825
 • Pdesign 5.3 kW
 • Energy Class A++ kW
 • SEER 6.1
 • Seasonal Efficiency Heating (Middle Zone) In accordanceto EN14825
 • Pdesign 4.2 kW
 • Energy Class A+ kW
 • SCOP 4.0
 • Seasonal Efficiency Heating (Warm Zone) In accordanceto EN14825
 • Pdesign 5.3 kW
 • Energy Class A++ kW
 • SCOP 4.9
 • Voltage / Frequency / Phase 220-240/50/1 V / Hz / Ph
 • Current Input Cooling / Heating 3.2-8.2/3.1-8.5 A
 • Power Input Cooling / Heating 720-1.860/700-1.930 W
 • Air Flow Volume 720/625/540 High / Medium / Low
 • Noise Level Indoor unit 35.5/39/42.5 Low / Medium / High
 • Noise Level Outdoor unit 57 dB
 • Sound Power Level Indoor / Outdoor unit 56/63 dB
 • Power Supply Wire Outdoor / Fuses ( 3x2.5/1x16 No x mm2 / A
 • Signal Wires 3 x 1.5 & (2 x 1.0 Shield) No x mm2
 • Dimensions WxDxH Panel 647 x 50 x 647 mm
 • Dimensions WxDxH Indoor unit 570x570x260 mm
 • Dimensions WxDxH Outdoor unit 800x333x554 mm
 • Net Weight Panel / Indoor / Outdoor 2.5/16.2/33.7 kg
 • Liquid line - Gas line 1/4"/1/2" °C
 • Refrigerant / Charge R32/1.350 g
 • Outdoor Operation Temperature Range Cooling / Heating -15~50/-15~24 oC
 • MODEL V5MCI32-24WiFiR
  U5MRS32-24
 • Cooling Capacity 24.000 Btu / h
 • Heating Capacity 26.000 Btu / h
 • Cooling Capacity Range (10.990-28.000) Btu / h
 • Cooling Capacity Range 7.03 (3.22-8.21) kWatt
 • Heating Capacity (8.300-29.500) Btu / h
 • Heating Capacity 7.62 (2.43-8.65) kWatt
 • Seasonal Efficiency Cooling In accordanceto EN14825
 • Pdesign 7.0 kW
 • Energy Class A++ kW
 • SEER 6.1
 • Seasonal Efficiency Heating (Middle Zone) In accordanceto EN14825
 • Pdesign 5.4 kW
 • Energy Class A+ kW
 • SCOP 4.0
 • Seasonal Efficiency Heating (Warm Zone) In accordanceto EN14825
 • Pdesign 5.8 kW
 • Energy Class A++ kW
 • SCOP 4.9
 • Voltage / Frequency / Phase 220-240/50/1 V / Hz / Ph
 • Current Input Cooling / Heating 2.1-12.4/2.2-12.5 A
 • Power Input Cooling / Heating 480-2.850/500-2.880 W
 • Air Flow Volume 1.378/1.200/1.032 High / Medium / Low
 • Noise Level Indoor unit 40/43/47 Low / Medium / High
 • Noise Level Outdoor unit 62 dB
 • Sound Power Level Indoor / Outdoor unit 59/64 dB
 • Power Supply Wire Outdoor / Fuses ( 3x2.5/1x16 No x mm2 / A
 • Signal Wires 3 x 1.5 & (2 x 1.0 Shield) No x mm2
 • Dimensions WxDxH Panel 950x950x55 mm
 • Dimensions WxDxH Indoor unit 840x840x250 mm
 • Dimensions WxDxH Outdoor unit 845x363x702 mm
 • Net Weight Panel / Indoor / Outdoor 5/23/66.8 kg
 • Liquid line - Gas line 3/8"/5/8" °C
 • Refrigerant / Charge R32/1.500 g
 • Outdoor Operation Temperature Range Cooling / Heating -15~50/-15~24 oC
 • MODEL V5MCI32-36WiFiR
  U5MRS32-36
 • Cooling Capacity 36.000 Btu / h
 • Heating Capacity 38.000 Btu / h
 • Cooling Capacity Range (13.800-41.000) Btu / h
 • Cooling Capacity Range 10.55 (4.04-12.02) kWatt
 • Heating Capacity (10.050-46.000) Btu / h
 • Heating Capacity 11.14 (2.94-13.48) kWatt
 • Seasonal Efficiency Cooling In accordanceto EN14825
 • Pdesign 10.5 kW
 • Energy Class A++ kW
 • SEER 6.1
 • Seasonal Efficiency Heating (Middle Zone) In accordanceto EN14825
 • Pdesign 8.8 kW
 • Energy Class A+ kW
 • SCOP 4.0
 • Seasonal Efficiency Heating (Warm Zone) In accordanceto EN14825
 • Pdesign 10.5 kW
 • Energy Class A++ kW
 • SCOP 4.9
 • Voltage / Frequency / Phase 220-240/50/1 V / Hz / Ph
 • Current Input Cooling / Heating 3.9-19.6/3.2-19.4 A
 • Power Input Cooling / Heating 890-4.500/720-4.550 W
 • Air Flow Volume 1.775/1.620/1.438 High / Medium / Low
 • Noise Level Indoor unit 46/49/51 Low / Medium / High
 • Noise Level Outdoor unit 65 dB
 • Sound Power Level Indoor / Outdoor unit 61/66 dB
 • Power Supply Wire Outdoor / Fuses ( 3x4.0/1x25 No x mm2 / A
 • Signal Wires 3 x 1.5 & (2 x 1.0 Shield) No x mm2
 • Dimensions WxDxH Panel 950x950x55 mm
 • Dimensions WxDxH Indoor unit 840x840x245 mm
 • Dimensions WxDxH Outdoor unit 946x410x810 mm
 • Net Weight Panel / Indoor / Outdoor 5/27.5/66.8 kg
 • Liquid line - Gas line 3/8"/5/8" °C
 • Refrigerant / Charge R32/2.400 g
 • Outdoor Operation Temperature Range Cooling / Heating -15~50/-15~24 oC
 • MODEL V5MCI32-50WiFiR
  U5MRT32-50
 • Cooling Capacity 48.000 Btu / h
 • Heating Capacity 55.000 Btu / h
 • Cooling Capacity Range (16.224-49.761) Btu / h
 • Cooling Capacity Range 14.07 (4.76-14.58) kWatt
 • Heating Capacity (13.396-57.206) Btu / h
 • Heating Capacity 16.12 (3.93-16.77) kWatt
 • Seasonal Efficiency Cooling In accordanceto EN14825
 • Pdesign 14.0 kW
 • Energy Class A++ kW
 • SEER 6.1
 • Seasonal Efficiency Heating (Middle Zone) In accordanceto EN14825
 • Pdesign 11.2 kW
 • Energy Class A+ kW
 • SCOP 4.0
 • Seasonal Efficiency Heating (Warm Zone) In accordanceto EN14825
 • Pdesign 12.5 kW
 • Energy Class A++ kW
 • SCOP 4.8
 • Voltage / Frequency / Phase 380-415/50/3 V / Hz / Ph
 • Current Input Cooling / Heating 1.8-9.26/1.56-8.83 A
 • Power Input Cooling / Heating 1.174-5.602/987-5.378 W
 • Air Flow Volume 1.715/1.568/1.381 High / Medium / Low
 • Noise Level Indoor unit 49/50/52 Low / Medium / High
 • Noise Level Outdoor unit 66 dB
 • Sound Power Level Indoor / Outdoor unit 65/72 dB
 • Power Supply Wire Outdoor / Fuses ( 5x2.5/3x20 No x mm2 / A
 • Signal Wires 3 x 1.5 & (2 x 1.0 Shield) No x mm2
 • Dimensions WxDxH Panel 950x950x55 mm
 • Dimensions WxDxH Indoor unit 840x840x287 mm
 • Dimensions WxDxH Outdoor unit 952x415x1.333 mm
 • Net Weight Panel / Indoor / Outdoor 5/29/106.7 kg
 • Liquid line - Gas line 3/8"/5/8" °C
 • Refrigerant / Charge R32/2.800 g
 • Outdoor Operation Temperature Range Cooling / Heating -15~50 / -15~24 oC
 • MODEL V5MCI32-60WiFiR
  U5MRT32-60
 • Cooling Capacity 53.000 Btu / h
 • Heating Capacity 62.000 Btu / h
 • Cooling Capacity Range (18.000-57.000) Btu / h
 • Cooling Capacity Range 15.8 (5.28-16.71) kWatt
 • Heating Capacity (15.000-66.000) Btu / h
 • Heating Capacity 18.2 (4.4-19.34) kWatt
 • Seasonal Efficiency Cooling In accordanceto EN14825
 • Pdesign 15.7 kW
 • Energy Class A++ kW
 • SEER 6.1
 • Seasonal Efficiency Heating (Middle Zone) In accordanceto EN14825
 • Pdesign 11.9 kW
 • Energy Class A+ kW
 • SCOP 4.0
 • Seasonal Efficiency Heating (Warm Zone) In accordanceto EN14825
 • Pdesign 12.5 kW
 • Energy Class A+++ kW
 • SCOP 5.1
 • Voltage / Frequency / Phase 380-415/50/3 V / Hz / Ph
 • Current Input Cooling / Heating 1.8-11.6/1.6-11.2 A
 • Power Input Cooling / Heating 1.147-6.682/1.022~6.448 W
 • Air Flow Volume 1.970/1737/1.537 High / Medium / Low
 • Noise Level Indoor unit 48/50.5/53 Low / Medium / High
 • Noise Level Outdoor unit 66 dB
 • Sound Power Level Indoor / Outdoor unit 62/65 dB
 • Power Supply Wire Outdoor / Fuses ( 5x2.5/3x20 No x mm2 / A
 • Signal Wires 3 x 1.5 & (2 x 1.0 Shield) No x mm2
 • Dimensions WxDxH Panel 950x950x55 mm
 • Dimensions WxDxH Indoor unit 840x840x287 mm
 • Dimensions WxDxH Outdoor unit 952x415x1.333 mm
 • Net Weight Panel / Indoor / Outdoor 5/29.7/111.3 kg
 • Liquid line - Gas line 3/8"/5/8" °C
 • Refrigerant / Charge R32/2.950 g
 • Outdoor Operation Temperature Range Cooling / Heating -15~50 / -15~24 oC

Dizajni special i njësisë së jashtme prodhon një ftohje efikase dhe efektive operimi edhe në -15 ° C.

Low Ambient Cooling

Për shkak të dizajnit të ri të njësisë së brendshme, ju shijoni kushte ideale me nivelin më të ulët të zhurmës. Reduktimi i imitimit të zhurmës për të arritur një funksionim të këndshëm dhe të rehatshëm ne ambientin tuaj..

Përvetësoni gjithë kontrollin e njësisë suaj! Falë kodit të gabimit që do të shfaqet ne ekran nëse ndodh një gabim, gjithmonë ju mund të jeni i sigurt për funksionimin e duhur dhe më të efektshëm të kondicionerit tuaj..

Error Alarm Port

Me një bord kontrolli të zgjuar, kondicionerët mund të ndizen / fiken përmes sinjaleve të kontrollit në distancë të gjatë.

Front Desk Control On/Off(Optional)

Nëse kondicioneri fiket papritur për shkak të ndërprerjes së energjisë, ai do të rindizet automatikisht me modalitetin e mëparshëm të vendosur herën e fundit kur njësia ishte ne pune

Auto Restart

Programoni njësinë të fillojë dhe të ndalojë automatikisht në një periudhë 24h.

24-hour Timer

Shpejtësia e ventilatorit të brendshëm rregullohet automatikisht nga shkalla më e ulët në klasën e vendosjes sipas temperaturës së avulluesit kur njësia fillon funksionimin e ngrohjes

Temperatura e perceptuar nga sensori i njësisë së brendshme mund të ndryshojë nga temperatura e vërtetë e dhomës, për shkak të pozicionimit të njësisë se brendshme. Falë këtij funksioni ju mund të minimizoni ndryshimin dhe të arrini kushte më të mira në hapësirën tuaj.

Me ndërprerësin On / Off, mund të zgjidhni nëse dëshironi që ventilatori të vazhdojë të funksionojë pasi njësia është fikur ose ndalur.

Sapo të ndodhë funksionimi jonormal ose dështimi i pjesëve, njësia do të fiket automatikisht për të mbrojtur sistemin. Ndërkohë do të tregojë mbrojtje ose kod në display dhe do të shfaq kërkesën për shërbimin e servisit

Bordi elektronik i avancuar i Air kondicionerëve Inventor përmban indikator, përmes të cilave mund të merrni një sinjal paralajmërues, në rast të mosfunksionimit të njësisë ose funksionimit jonormal (tregues i dritës).

Përfitoni nga 4 zgjedhjet për të rregulluar shpejtësinë e ventilatorit të njësisë së brendshme dhe përfitoni nga mënyra për rikujtim të pastrimit të filtrave senzori ndriçues paralajmëron për ndryshimet e temperaturave lart - poshtë e qe mundëson kushte ideale në hapësirën tuaj.

Elektromotorët e njësive të brendshme dhe të jashtme, si dhe kompresori janë modernizuar në të gjithë teknologjinë DC Inverter. Në këtë mënyrë, kompresori mund të ndryshojë kapacitetin në varësi të nevojave të atmosferës së brendshme dhe të krijojë kushte perfekte në hapësirën tuaj.

Media Library - Cassette Commercial

User, Remote Control & Installation Manuals - Energy Labels - Pdesign Test Reports - Service Manuals - High Resolution Photos