Cassettes air conditioners of low sound level for unique comfort and equable temperature in every single edge of your room

 • Rehati unike për shkak të rrjedhës së ajrit 360 °
 • Mundësi edhe për një dalje shtesë të ajrit për të ftohur-ngrohur dhomën tjetër më të vogël
 • Aftësia e një lidhjeje të ajrit nga jashtë për një atmosferë të freskët dhe të pastër
 • Rehati shtesë për shkak të pompës së ujit të integruar
 • Mbrojtje e shkëlqyeshme e njësisë falë GOLDEN FIN
 • Manipulim i thjeshtë i kondicionerit tuaj nga kudo ku jeni me kontrollin Wi-Fi control
 • MODEL LV5MCI32-12WiFiR
 • Cooling Capacity 12.000 Btu / h
 • Cooling Capacity 3.52 (0.61-4.40) kWatt
 • Heating Capacity 13.000 Btu / h
 • Heating Capacity 3.81 (0.62-5.13) kWatt
 • Voltage / Frequency / Phase 220-240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input - Cooling 0.18 A
 • Current Input - Heating 0.18 A
 • Power Input - Cooling 40 W
 • Power Input - Heating 40 W
 • Air Flow Volume (High / Medium / Low) 650/530/450 m3 / h
 • Noise Level (Low / Medium / High) (dB ) 34/38/42 A
 • Sound Power Level (dB ) 56 A
 • Dimensions WxDxH - Panel 647x647x50 mm
 • Dimensions WxDxH - Indoor 570x570x260 mm
 • Net Weight - Panel 2.5 kg
 • Net Weight - Indoor 14.4 kg
 • Liquid Line -Gas Line 1/4” | 3/8”
 • MODEL LV5MCI32-18WiFiRC
 • Cooling Capacity 18.000 Btu / h
 • Cooling Capacity 5.27 (0.89-6.59) kWatt
 • Heating Capacity 18.500 Btu / h
 • Heating Capacity 5.42 (0.89-7.36) kWatt
 • Voltage / Frequency / Phase 220-240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input - Cooling 0.44 A
 • Current Input - Heating 0.44 A
 • Power Input - Cooling 102 W
 • Power Input - Heating 102 W
 • Air Flow Volume (High / Medium / Low) 680/560/500 m3 / h
 • Noise Level (Low / Medium / High) (dB ) 41/42/44 A
 • Sound Power Level (dB ) 56 A
 • Dimensions WxDxH - Panel 647x647x50 mm
 • Dimensions WxDxH - Indoor 570x570x260 mm
 • Net Weight - Panel 2.5 kg
 • Net Weight - Indoor 16.2 kg
 • Liquid Line -Gas Line 1/4” | 1/2”

Performancë e shkëlqyer ne ngrohje edhe në rajonet më demantuese me nivele të ulëta të temperaturës. Siguroni kushtet e preferuara të temperaturës, madje edhe në -15 ° C dhe shijoni ambient ideal në hapsiren tuaj.

Excellent Heating Performance Under -15°C

Pervetsoni gjithë kontrollin e njësisë suaj! Falë kodit të gabimit që do të shfaqet ne ekran nëse ndodh një gabim, gjithmonë ju mund të jeni i sigurt për funksionimin e duhur dhe më të efektshëm të kondicionerit tuaj..

Error Alarm Port

Me një bord kontrolli të zgjuar, kondicionerët mund të ndizen / fiken përmes sinjaleve të kontrollit në distancë të gjatë.

Front Desk Control On/Off(Optional)

Shpejtësia e ventilatorit të brendshëm rregullohet automatikisht nga shkalla më e ulët në klasën e vendosjes sipas temperaturës së avulluesit kur njësia fillon funksionimin e ngrohjes

Dizajnimi i veçantë i njësisë së jashtme mundëson efikasitet të larte pune në ftohje edhe në -15°C. Valvulë e Zgjerimit Elektronik për Qark

Sapo të ndodhë funksionimi jonormal ose dështimi i pjesëve, njësia do të fiket automatikisht për të mbrojtur sistemin. Ndërkohë do të tregojë mbrojtje ose kod në display dhe do të shfaq kërkesën për shërbimin e servisit . Smart Controller

Përfitoni nga 4 zgjedhjet për të rregulluar shpejtësinë e ventilatorit të njësisë së brendshme dhe përfitoni nga menya per rikujtim te pastrimit te filtrave senzori ndriques paralajmeron per ndyshimet e temeraturave lart -posht e qe mundeson kushte ideale në hapsiren tuaj.

Elektromotoret e njësive të brendshme dhe të jashtme, si dhe kompresori janë modernizuar në të gjithë teknologjinë DC Inverter. Në këtë mënyrë, kompresori mund të ndryshojë kapacitetin në varësi të nevojave të atmosferës së brendshme dhe të krijojë kushte perfekte në hapësirën tuaj.

Me ndërprerësin On / Off, mund të zgjidhni nëse dëshironi që ventilatori të vazhdojë të funksionojë pasi njësia është fikur ose ndalur.

Temperatura e perceptuar nga sensori i njësisë së brendshme mund të ndryshojë nga temperatura e vërtetë e dhomës, për shkak të pozicionimit të njësisë se brenshme. Falë këtij funksioni ju mund të minimizoni ndryshimin dhe të arrini kushte më të mira në hapsiren tuaj.

Nëse kondicioneri fiket papritur për shkak të ndërprerjes së energjisë, ai do të ristartoj automatikisht duke pranuar komandën që kemi vendosur herën e fundit kur njësia ishte në punë.

Programoni njësinë të fillojë dhe të ndalojë automatikisht në një periudhë 24h..

Media Library - Cassette Units

User, Remote Control & Installation Manuals - Energy Labels - Pdesign Test Reports - Service Manuals - High Resolution Photos