Kondicioneri portabel chilli me A+++

 • Një klasë energjie për efikasitet maksimal dhe kursime
 • Niveli i ulët i zhurmës për kushte ideale
 • Mënyra e gjumit për kursimin e lartë të energjisë
 • Paketimi i dritares për humbjet minimale të ftohjes nga ajri i jashtëm
 • Kontrollori i largët për një rregullim të menjëhershëm dhe të rehatshëm të temperaturës
 • CLCO290-09
 • Cooling Capacity 9.000 Btu / h
 • Energy Class A Cooling
 • Noise Level
  (Low / High)
  46.9 / 51.9 dB(A)
 • Cooling Capacity 2.64 kWatt
 • Heating Capacity -
 • EER 2.6
 • Voltage / Frequency / Phase 220 - 240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input (Cooling) 4.35 A
 • Current Input (Heating) - A
 • Power Input (Cooling) 1.000 W
 • Power Input (Heating) - W
 • Air Flow Volume (Hi / Low) 295 / 195 m³ / h
 • Dehumidifying Volume 2.12 L / h
 • Sound Power Level 63 dB(A)
 • Compressor Type Rotary
 • Dimensions (W x D x H) 345 x 380 x 720 mm
 • Net Weight 25.3 kg
 • Refrigerant / Charge R290 / 0.17 kg

Vendosni njësinë të fillojë dhe të ndalojë automatikisht në një periudhë 24h.

Pasi funksionimi jonormal ose dështimi i pjesëve ndodh, njësia do të fiket automatikisht për të mbrojtur sistemin. ndërkohë do të tregojë mbrojtje ose kod gabimi për shërbim të shpejtë.

Sistemi inovativ që automatikisht heq lagështinë e kondensuar nga njësi pa kullim manual ose vendosje deri një çorape për kullimin e vazhdueshëm

Kastrat e integruara të kthyeshme e bëjnë kondicionerin portativ të lëvizshëm më lehtë

The new generation R290 refrigerant ensures maximum energy efficiency to the operation of your air conditioner! At the same time, it is extremely eco-friendly as it has a very low global warming potential with zero ozone depletion potential.

Media Library - Chilly

User, Remote Control & Installation Manuals - Energy Labels - Pdesign Test Reports - Service Manuals - High Resolution Photos