Consoll Air Conditioning njësi me nivel të ulët të zhurmës për rehati absolute

 • Rrymim i dyfisht i ajrit për temperaturë të qëndrueshme në çdo kënde të hapësirës suaj.
 • Dizajn i vogel dhe elegant
 • Funksionim të mire dhe performanc cilësore.
 • Gas ekologjik R32 ECO për rendiment maksimal dhe mbrojtjen e ambientit.
 • MODEL V5MLI32-12 / V5MLO32-12
 • Cooling Capacity 12.000 Btu / h
 • Heating Capacity 13.000 Btu / h
 • Cooling Capacity Range (2.627-12.983) Btu / h
 • Cooling Capacity Range 3.52 (0.77-3.81) kWatt
 • Heating Capacity (1.568-14.808) Btu / h
 • Heating Capacity 3.81 (0.43-4.34) kWatt
 • Seasonal Efficiency
  (In accordance to EN14.825)
 • Cooling Cooling
 • Pdesign 3.5 kW
 • Energy Class Α++
 • SEER 7.7
 • Heating Middle Zone
 • Pdesign 3.6 kW
 • Energy Class Α+
 • SCOP 4.3
 • Heating Warm Zone
 • Pdesign -
 • Energy Class -
 • SCOP -
 • Voltage / Frequency / Phase 220-240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input Cooling / Heating 1.4 - 8.09 / 1.24 - 6.45 A
 • Power Input Cooling / Heating 174 - 1.844 / 149 - 1.465 W
 • Air Flow Volume (High / Medium / Low) 512 / 480 / 370 m³ / h
 • Noise Level Indoor unit (Silent/Low/Medium/High -/35/41.5/43 db(A)
 • Noise Level Outdoor unit 55.5 db(A)
 • Sound Power Level Indoor / Outdoor unit 58 / 63 db(A)
 • Power Supply Wire Outdoor / Fuses 3 x 2.5 / 1 x 16 No x mm² / A
 • Signal Wires 4 x 1.5 No x mm²
 • Dimensions Indoor unit (W x D x H) 700x210x600 mm
 • Dimensions Outdoor unit (W x D x H) 800 × 333 × 554 mm
 • Net Weight Indoor / Outdoor 14.8 / 34.7 kg
 • Compressor Type ROTARY
 • Liquid line - Gas line 1 / 4” - 3 / 8”
 • Refrigerant / Charge R32 / 0.87 kg
 • Outdoor Operation Temperature Range Cooling / Heating -15~50 / -15~24 °C
 • MODEL V6MLΙ32-18 / V6MLO32-18
 • Cooling Capacity 16.500 Btu / h
 • Heating Capacity 17.000 Btu / h
 • Cooling Capacity Range (9.000-17.000) Btu / h
 • Cooling Capacity Range 4.84 (2.64-4.98) kWatt
 • Heating Capacity (7.500-19.600) Btu / h
 • Heating Capacity 4.98 (2.20-5.74) kWatt
 • Seasonal Efficiency
  (In accordance to EN14.825)
 • Cooling Cooling
 • Pdesign 4.8 kW
 • Energy Class Α++
 • SEER 6.1
 • Heating Middle Zone
 • Pdesign 4.0 kW
 • Energy Class Α+
 • SCOP 4.0
 • Heating Warm Zone
 • Pdesign 4.5
 • Energy Class Α++
 • SCOP 4.6
 • Voltage / Frequency / Phase 220-240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input Cooling / Heating 2.95-7.54/2.75-8.86 A
 • Power Input Cooling / Heating 651-1.714/606-2.022 W
 • Air Flow Volume (High / Medium / Low) 560/480/400 m³ / h
 • Noise Level Indoor unit (Silent/Low/Medium/High 25/35/39/42.5 db(A)
 • Noise Level Outdoor unit 55 db(A)
 • Sound Power Level Indoor / Outdoor unit 60 / 64 db(A)
 • Power Supply Wire Outdoor / Fuses 3 x 2.5 / 1 x 16 No x mm² / A
 • Signal Wires 4 x 1.5 No x mm²
 • Dimensions Indoor unit (W x D x H) 700x210x600 mm
 • Dimensions Outdoor unit (W x D x H) 800 × 333 × 554 mm
 • Net Weight Indoor / Outdoor 14.8/33.7 kg
 • Compressor Type ROTARY
 • Liquid line - Gas line 1 / 4” - 1 / 2”
 • Refrigerant / Charge R32 / 1.15 kg
 • Outdoor Operation Temperature Range Cooling / Heating -15~50 / -15~24 °C

Pasi funksionimi jonormal ose dështimi i pjesëve ndodh, njësia do të fiket automatikisht për të mbrojtur sistemin. ndërkohë do të tregojë mbrojtje ose kod gabimi për shërbim të shpejtë.

If the air conditioner breaks off unexpectedly due to the power cut, it will restart with the previous setting mode automatically when the power resume.

Nëse kondicioneri fiket papritur për shkak të ndërprerjes së energjisë, ai do të rindizet automatikisht me modalitetin e mëparshëm të vendosur herën e fundit kur njësia ishte ne pune

Dizajni special i njësisë së jashtme mundëson një operacion efikas dhe efektiv ftohjeje edhe në -15 ° C.

Elektromotori DC i pjesës së jashtme mundëson qe shpejtësia e rrotullimit të rritet apo të zvogëlohet nga 2 gradë në 5 gradë dhe e kundërta , varësisht nga nevoja qe mundëson punën më të rehatshme dhe rit kursimin e energjisë.

Përfitoni nga 4 zgjedhjet për të rregulluar shpejtësinë e ventilatorit të njësisë së brendshme dhe përfitoni nga mënyra për rikujtim të pastrimit të filtrave . Senzori ndriçues paralajmëron për ndryshimet e temperaturave lart - poshtë e qe mundëson kushte ideale në hapësirën tuaj.

Media Library - Console Ac Commercial

User, Remote Control & Installation Manuals - Energy Labels - Pdesign Test Reports - Service Manuals - High Resolution Photos