Kondicionerët e ajrit të nivelit të ulët të zhurmës për rehati unike

 • Rrymim i dyfishtë i ajrit për rehati më të madhe dhe kursime të parave
 • Rrjedha e ajrit e barabartë në çdo skaj te hapësirës së juaj.
 • Operim i qetë, rezultate të mahnitshme
 • Mbrojtje e shkëlqyeshme e njësisë fal GOLDEN FIN
 • Shijoni atmosferë të pastër dhe të shëndetshme duke ju falënderuar Filtrit me karbon aktiv.
 • MODEL LV5MLI32-12
 • Cooling Capacity 12.000 Btu / h
 • Cooling Capacity 3.52 kWatt
 • Heating Capacity 13.000 Btu / h
 • Heating Capacity 3.81 kWatt
 • Voltage / Frequency / Phase 220-240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input - Cooling 0.40 A
 • Current Input - Heating 0.40 A
 • Power Input - Cooling 70 W
 • Power Input - Heating 70 W
 • Air Flow Volume (High / Medium / Low) 512/480/370 m3 / h
 • Noise Level (Silent / Low / Medium / High) (dB ) -/35/41.5/43 A
 • Sound Power Level (dB ) 57 A
 • Dimensions WxDxH 700 × 210 × 600 mm
 • Net Weight 15 kg
 • Liquid Line - Gas Line 1 / 4” - 3 / 8”
 • MODEL LV5MLI32-18C
 • Cooling Capacity 16.500 Btu / h
 • Cooling Capacity 4.84 kWatt
 • Heating Capacity 17.000 Btu / h
 • Heating Capacity 4.98 kWatt
 • Voltage / Frequency / Phase 220-240/50/1 V / Hz / Ph
 • Current Input - Cooling 0.5 A
 • Current Input - Heating 0.5 A
 • Power Input - Cooling 100 W
 • Power Input - Heating 100 W
 • Air Flow Volume (High / Medium / Low) 560/480/400 m3 / h
 • Noise Level (Silent / Low / Medium / High) (dB ) 25/35/39/42.5 A
 • Sound Power Level (dB ) 60 A
 • Dimensions WxDxH 700 × 210 × 600 mm
 • Net Weight 14.8 kg
 • Liquid Line - Gas Line 1 / 4” - 1 / 2”

Performancë e shkëlqyer në ngrohje edhe në rajonet më ftohta me nivele të ulëta të temperaturës. Siguroni kushtet e preferuara të temperaturës, madje edhe në -15 ° C dhe shijoni ambient ideal në hapësirën tuaj.

Excellent Heating Performance Under -15°C

Elektromotorët e njësive të brendshme dhe të jashtme, si dhe kompresori janë modernizuar dhe të gjithë I takojnë teknologjis DC Inverter. Në këtë mënyrë, kompresori mund të ndryshojë kapacitetin në varësi të nevojave të ambientit të brendshme dhe të krijojë kushte perfekte në hapësirën tuaj.

All DC Inverter

Nëse kondicioneri fiket papritur për shkak të ndërprerjes së energjisë, ai do të ristartoj automatikisht duke pranuar komandën që kemi vendosur herën e fundit kur njësia ishte në punë.

Auto Restart

Vendosni njësinë të fillojë dhe të ndalojë automatikisht në një periudhë 24h të përcaktuar nga ju

24-hour Timer

Përfitoni nga 4 zgjedhjet për të rregulluar shpejtësinë e ventilatorit të njësisë së brendshme dhe përfitoni nga menyja për rikujtim te pastrimit te filtrave senzori ndriçues paralajmëron për ndryshimet e temperaturave lart -poshtë e qe mundëson kushte ideale në hapësirën tuaj.

Frekuenca e kompresorit deri në 25 faza (F1-F25). Gama e frekventive është rritur deri në 70%, duke lejuar që sistemi të funksionojë pa probleme. Ofron rezultate të sakta për një mjedis të rehatshëm me kursimet më të mëdha të energjisë.

Dizajni i veçantë i njësisë së jashtme mundëson efikasitet të larte pune në ftohje edhe në -15°C..

Sapo të ndodhë funksionimi jonormal ose dështimi i pjesëve, njësia do të fiket automatikisht për të mbrojtur sistemin. Ndërkohë do të tregojë mbrojtje ose kod në display dhe do të shfaq kërkesën për shërbimin e servisit.

Temperatura e perceptuar nga sensori i njësisë së brendshme mund të ndryshojë nga temperatura e vërtetë e dhomës, për shkak të pozicionimit të njësisë së brendshme. Falë këtij funksioni ju mund të minimizoni ndryshimin dhe të arrini kushte më të mira në hapësirën tuaj.

Me ndërprerësin On / Off, mund të zgjidhni nëse dëshironi që ventilatori të vazhdojë të funksionojë edhe pasi njësia është fikur ose ndalur.

Media Library - Console units

User, Remote Control & Installation Manuals - Energy Labels - Pdesign Test Reports - Service Manuals - High Resolution Photos