Seria Corona me funksion Hotel Menu,A+++,Wi-Fi & Ionizer

 • Ulje funksionale e kostos që arrin deri në 70% me shërbimin e Hotelit Menu
 • Performancë e shkëlqyer dhe konsumi i zvogëluar falë klasës së lartë të energjisë A +++
 • Rehatësi dhe kursim i energjisë në sajë të menaxhimit në distancë përmes Wi-Fi
 • Atmosferë e këndshme dhe e shëndetshme në vendin tuaj me Ionizer të integruar
 • Veprim kundër mikrobeve dhe grimcave të dëmshme falë filtrit të fuqishëm të sterilizimit HEPA
 • CRVI32-09WFC/ CRVO32-09
 • Cooling Capacity 9.000 (4.100-11.700) Btu / h
 • Cooling Capacity 2.63 (1.20-3.43) kWatt
 • Heating Capacity 10.000 (2.800-13.200) Btu / h
 • Heating Capacity 2.93 (0.82-3.87) kWatt
 • Seasonal Efficiency
  (In accordance to EN14825)
 • Cooling
 • Pdesign 2.6 kW
 • Energy Class A++
 • SEER 6.8
 • Annual Power Consumption 134 kWh / year
 • Heating Middle Zone
 • Pdesign 2.1 kW
 • Energy Class A+
 • SCOP 4.0
 • Annual Power Consumption 735 kWh / year
 • Heating Warm Zone
 • Pdesign 3.0 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 5.1
 • Annual Power Consumption 824 kWh / year
 • Voltage / Frequency / Phase 220 - 240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input - Cooling 3.1 (0.4-6.0) Α
 • Current Input - Heating 3.5 (0.6-6.3) Α
 • Power Input - Cooling 737 (100-1.312) W
 • Power Input - Heating 811 (140-1.380) W
 • Air Flow Volume (High/Medium/Low) 486/433/329 m³ / h
 • Noise Level - Indoor unit
  (Silent/Low/Medium/High)
  20/29/35/41 db(A)
 • Noise Level - Outdoor unit 55.5 db(A)
 • Sound Power Level - Indoor unit 52 db(A)
 • Sound Power Level - Outdoor unit 61 db(A)
 • Compressor Type ROTARY
 • Liquid line | Gas line 1 / 4” - 3 / 8”
 • Power Supply Wire Outdoor / Fuses 3 × 1.5 / 10 No x mm² / Α
 • Signal Wires 5 × 1.5 No x mm²
 • Dimensions - Indoor unit
  (WxDxH)
  717x193x302 mm
 • Dimensions - Outdoor unit
  (WxDxH)
  770x300x555 mm
 • Net Weight -
  Indoor/Outdoor
  7.5/26.4 kg
 • Refrigerant/Charge R32/700 g
 • Outdoor Operation
  Temperature Range - Cooling
  -15~50 °C
 • Outdoor Operation
  Temperature Range - Heating
  -15~30 °C
 • CRVI32-12WFC/ CRVO32-12
 • Cooling Capacity 12.000 (4.800-15.600) Btu / h
 • Cooling Capacity 3.51 (1.40-4.57) kWatt
 • Heating Capacity 14.000 (3.000-17.500) Btu / h
 • Heating Capacity 4.10 (0.87-5.12) kWatt
 • Seasonal Efficiency
  (In accordance to EN14825)
 • Cooling
 • Pdesign 3.5 kW
 • Energy Class A++
 • SEER 6.3
 • Annual Power Consumption 194 kWh / year
 • Heating Middle Zone
 • Pdesign 2.5 kW
 • Energy Class A+
 • SCOP 4.0
 • Annual Power Consumption 875 kWh / year
 • Heating Warm Zone
 • Pdesign 3.2 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 5.1
 • Annual Power Consumption 862 kWh / year
 • Voltage / Frequency / Phase 220 - 240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input - Cooling 5.4 (0.5-7.6) Α
 • Current Input - Heating 5.1 (0.7-8.0) Α
 • Power Input - Cooling 1.250 (110-1.740) W
 • Power Input - Heating 1.170 (150-1.830) W
 • Air Flow Volume (High/Medium/Low) 550/490/360 m³ / h
 • Noise Level - Indoor unit
  (Silent/Low/Medium/High)
  23/30/37/41 db(A)
 • Noise Level - Outdoor unit 55 db(A)
 • Sound Power Level - Indoor unit 54 db(A)
 • Sound Power Level - Outdoor unit 61 db(A)
 • Compressor Type ROTARY
 • Liquid line | Gas line 1 / 4” - 3 / 8”
 • Power Supply Wire Outdoor / Fuses 3 × 1.5 / 10 No x mm² / Α
 • Signal Wires 5 × 1.5 No x mm²
 • Dimensions - Indoor unit
  (WxDxH)
  805x193x302 mm
 • Dimensions - Outdoor unit
  (WxDxH)
  770x300x555 mm
 • Net Weight -
  Indoor/Outdoor
  8.2/26.5 kg
 • Refrigerant/Charge R32/800 g
 • Outdoor Operation
  Temperature Range - Cooling
  -15~50 °C
 • Outdoor Operation
  Temperature Range - Heating
  -15~30 °C
 • CRVI32-18WFC/ CRVO32-18
 • Cooling Capacity 18.000 (6.700-21.200) Btu / h
 • Cooling Capacity 5.27 (1.96-6.21) kWatt
 • Heating Capacity 19.000 (4.400-23.800) Btu / h
 • Heating Capacity 5.56 (1.28-6.97) kWatt
 • Seasonal Efficiency
  (In accordance to EN14825)
 • Cooling
 • Pdesign 5.3 kW
 • Energy Class A++
 • SEER 6.7
 • Annual Power Consumption 277 kWh / year
 • Heating Middle Zone
 • Pdesign 4.0 kW
 • Energy Class A+
 • SCOP 4.0
 • Annual Power Consumption 1.400 kWh / year
 • Heating Warm Zone
 • Pdesign 4.5 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 5.1
 • Annual Power Consumption 1.235 kWh / year
 • Voltage / Frequency / Phase 220 - 240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input - Cooling 6.5 (0.7-9.7) Α
 • Current Input - Heating 6.0 (1.0-10.1) Α
 • Power Input - Cooling 1.500 (150-2.220) W
 • Power Input - Heating 1.390 (220-2.330) W
 • Air Flow Volume (High/Medium/Low) 810/720/550 m³ / h
 • Noise Level - Indoor unit
  (Silent/Low/Medium/High)
  24/33/41/45 db(A)
 • Noise Level - Outdoor unit 57 db(A)
 • Sound Power Level - Indoor unit 57 db(A)
 • Sound Power Level - Outdoor unit 62 db(A)
 • Compressor Type ROTARY
 • Liquid line | Gas line 1 / 4” - 1 / 2”
 • Power Supply Wire Outdoor / Fuses 3 × 2.5 / 16 No x mm² / Α
 • Signal Wires 5 × 1.5 No x mm²
 • Dimensions - Indoor unit
  (WxDxH)
  964x222x325 mm
 • Dimensions - Outdoor unit
  (WxDxH)
  800x333x554 mm
 • Net Weight -
  Indoor/Outdoor
  10.8/37.0 kg
 • Refrigerant/Charge R32/1.250 g
 • Outdoor Operation
  Temperature Range - Cooling
  -15~50 °C
 • Outdoor Operation
  Temperature Range - Heating
  -15~30 °C
 • CRVI32-24WFC/ CRVO32-24
 • Cooling Capacity 25.000 (10.400-28.800) Btu / h
 • Cooling Capacity 7.32 (3.04-8.44) kWatt
 • Heating Capacity 26.000 (7.100-32.200) Btu / h
 • Heating Capacity 7.62 (2.08-9.44) kWatt
 • Seasonal Efficiency
  (In accordance to EN14825)
 • Cooling
 • Pdesign 7.2 kW
 • Energy Class A++
 • SEER 6.4
 • Annual Power Consumption 394 kWh / year
 • Heating Middle Zone
 • Pdesign 5.5 kW
 • Energy Class A+
 • SCOP 4.0
 • Annual Power Consumption 1.925 kWh / year
 • Heating Warm Zone
 • Pdesign 7.0 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 5.1
 • Annual Power Consumption 1.922 kWh / year
 • Voltage / Frequency / Phase 220 - 240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input - Cooling 9.8 (1.0-13.1) Α
 • Current Input - Heating 9.2 (1.4-13.7) Α
 • Power Input - Cooling 2.260 (230-3.010) W
 • Power Input - Heating 2.110 (330-3.150) W
 • Air Flow Volume (High/Medium/Low) 1.050/970/650 m³ / h
 • Noise Level - Indoor unit
  (Silent/Low/Medium/High)
  27/35/44/46 db(A)
 • Noise Level - Outdoor unit 59 db(A)
 • Sound Power Level - Indoor unit 59 db(A)
 • Sound Power Level - Outdoor unit 65 db(A)
 • Compressor Type ROTARY
 • Liquid line | Gas line 3 / 8” - 5 / 8”
 • Power Supply Wire Outdoor / Fuses 3 × 2.5 / 16 No x mm² / Α
 • Signal Wires 5 × 1.5 No x mm²
 • Dimensions - Indoor unit
  (WxDxH)
  1.106x232x342 mm
 • Dimensions - Outdoor unit
  (WxDxH)
  845x363x702 mm
 • Net Weight -
  Indoor/Outdoor
  14.3/50.0 kg
 • Refrigerant/Charge R32/1.600 g
 • Outdoor Operation
  Temperature Range - Cooling
  -15~50 °C
 • Outdoor Operation
  Temperature Range - Heating
  -15~30 °C

Ajo eliminon lagështinë e padëshiruar në njësinë e brendshme gjatë modës së ftohjes. Pas fikjes së air kondicionerit.

Powerful Self-Cleaning

Aktivizoni modalitetin ultra të heshtjes dhe shijoni një ndjenjë absolute të heshtjes së pastër ne dhomen tende.

Ultra Silence Mode

Ky funksion ju jep një shtytje në fuqinë e ftohjes dhe ngrohjes për një periudhë dhe e bën dhomën të ftohet ose nxehet me shpejtësi

Turbo Mode

R32 ECO me 68% potencial më të ulët të ngrohjes globale, është këtu për të rritur ndjeshëm performancën e kondicionerit tuaj dhe për të kontribuar në mënyrë drastike në mbrojtjen e ngrohjes globale. Nuk ndikon negativisht në shtresën e ozonit, kontribuon në uljen e efektit të ngrohjes globale duke bllokuar sasi më të vogla të nxehtësisë (GWP = 675) dhe mund të ripërdoret dhe riciklohet lehtë.

R32 ECO Refrigerant

Filtër me veprim tre shtresor me Vitaminë C, Jon i Argjendtë dhe Katalizatorin të Ftohtë mbron lëkurën tuaj dhe përmirëson ajrin.r

Triple Action Filter

Një sensor i zgjuar është i vendosur në telekomandën. Kur aktivizohet funksioni Follow Me, temperatura e caktuar sinkronizohet me sensorin e zgjuar. Temperatura juaj e caktuar do t'ju ndjekë kudo ku shkoni ju dhe në distancë, duke ofruar rehati shtesë dhe kursime të energjisë..

Follow Me

Me mënyrën e gjumit, kondicioneri rregullon temperaturën e dhomës për kushte të përsosura të gjumit dhe sa më shumë energji

Sleep Mode

Parandalimi i dëmeve të mundshme të motit në vende që nuk nxehen dhe paraqesin rreziqet gjatë dimrit. Aktivizo Funksioni 8 ° C dhe kondicioneri vetëm ngroh dhomën sipas nevojës ndërsa mbajtja e një temperature të qëndrueshme të dhomës prej 8 ° C.

8°C Heating

Dizajni special i njësisë së jashtme prodhon një ftohje efikase dhe efektive operimi edhe në -15 ° C.

Low Ambient Cooling

I centralizuar (për deri në 64 njësi të brendshme), tavolinën e përparme, kontrolluesin me tela prekëse, wifi dhe shumë të tjerë.

Central Control

Motorët tifoz të shtëpisë dhe njësi në natyrë, si dhe kompresori janë përmirësuar në All DC Inverter teknologji. Në këtë mënyrë, kompresori mund të ndryshojë kapacitetin në varësi të nevojat e atmosferës së brendshme dhe krijoni kushte perfekte në hapësirën tuaj.

All DC Inverter

Pasi funksionimi jonormal ose dështimi i pjesëve ndodh, njësia do të fiket automatikisht për të mbrojtur sistemin. ndërkohë do të tregojë mbrojtje ose kod gabimi për shërbim të shpejtë.

Auto Error Diagnosis

Tani mund të arrihet mbrojtja maksimale e kondicionerit, veçanërisht prej përdorimit në zonat me nivele të larta lagështie dhe mundësi të mëdha korroduse, siç janë ishujt dhe zonat bregdetare. Golden FIN (veshja e artë), antikoroduse e njësisë së jashtme, mbron nga ajri i kripur, shiu dhe elementët e tjerë gërryes, duke siguruar performancën efektive të kondicionerit dhe zgjatjen e jetës së tij. Veshja e artë e njësisë së brendshme, falë veprimit të saj antibakterial, ju lejon të shijoni një atmosferë të përkryer të pastër dhe të shëndetshme!

Filtri i hollë optimizon efekti i filtrimit me 40%.

Temperatura e perceptuar nga sensori i njësisë së brendshme mund të ndryshojë nga temperatura e vërtetë e dhomës, për shkak të pozicionit të njësisë. Falë këtij funksioni ju mund të minimizoni ndryshimin dhe të arrini kushte më të mira në vendin tuaj.

Shpejtësia e tifozit të brendshëm është e rregulluar automatikisht nga klasa më e ulët në klasën e përcaktimit sipas temperatura e avulluesit kur njësia fillon funksionimin e ngrohjes

100/5000 Shpejtësia e tifozëve të brendshëm deri në 12 shkallë, siguroni kontroll më të saktë dhe sjell rrjedha më e rehatshme e ajrit.

Për shkak të motorit tifoz DC, tifoz në natyrë shpejtësitë rriten nga 2 nota në 5 nota, më të rehatshme dhe përforcon kursimin e energjisë.

Dëshironi të fikni bishtin AC dhe të shfaqni? Duke shtypur funksionin e heshtjes, Inventor AC ndihmon të ju jap një natë të qetë dhe të rehatshme.

Shpërndan në maksimum ajrin e freskët / të ngrohtë zona duke lëvizur fletët horizontale automatikisht.

Louver horizontale automatikisht zhvendoseni në të njëjtin pozicion siç keni vendosur hera e fundit kur njësia u ndez

Të dy anët e majta dhe të djathta të shtëpisë njësia është e mundur për zorrën e kullimit lidhje, e lehtë për instalim.

Nëse kondicioneri prishet papritur për shkak të ndërprerjes së energjisë, do të rinisni me modalitetin e mëparshëm të vendosjes automatikisht kur rifilloni fuqinë.

Vendosni njësinë të fillojë dhe të ndalojë automatikisht në një periudhë 24h.

Kur gabimi i sensorit të temperaturës ndodh, kondicioneri do të shfaqet kodin e gabimit dhe ndaloni menjëherë, ndërsa AC tregon gabimin dhe vazhdon të funksionojë në një status të duhur, për të shmangur rastin që AC ka nevojë urgjente.

Njësia e brendshme do të tregojë kodin e gabimit "EC" dhe do të ndalet automatikisht kur ftohësi zbulohet rrjedhje

Konsumi i energjisë nga 1.0W në Modaliteti StandBy për energji më të lartë kursime.

Angazhoni funksionin e bllokimit për të parandaluar çdokush nga ndryshimi i cilësimeve ose fëmijët që luajnë me njësinë.

Media Library - Corona

User & Installation, Remote Controller & Wi-Fi Manuals - Energy Labels - High Resolution Photos - Technical Specifications