Nivele të larta komoditeti dhe efikasiteti për biznesin tuaj

 • Dizajn super i hollë për instalim të lehtë
 • Aftësia e një lidhjeje ventilimi
 • Pompë drenimi e integruar
 • MODEL V5MDI32-12WiFiRΒ
  U5MRS32-12
 • Cooling Capacity 12.000 Btu / h
 • Heating Capacity 14.000 Btu / h
 • Cooling Capacity Range (5.100-16.200) Btu / h
 • Cooling Capacity Range 3.51 (1.49-4.75) kWatt
 • Heating Capacity (3.300-19.200) Btu / h
 • Heating Capacity 4.10 (0.97-5.63) kWatt
 • Seasonal Efficiency Cooling In accordanceto EN14825
 • Pdesign 3.5 kW
 • Energy Class Α++
 • SEER 6.5
 • Seasonal Efficiency Heating (Middle Zone) In accordanceto EN14825
 • Pdesign 3.2 kW
 • Energy Class A+
 • SCOP 4.0
 • Seasonal Efficiency Heating (Warm Zone) In accordanceto EN14825
 • Pdesign 3.7 kW
 • Energy Class Α++
 • SCOP 4.8
 • Voltage / Frequency / Phase 220-240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input Cooling / Heating 1.7-7.2/1.7-9.0 A
 • Power Input Cooling / Heating 350-1.620/350~2.050 W
 • Air Flow Volume (High / Medium / Low) 600/480/300 m3 / h
 • Outdoor Static Pressure 0-60 Pa
 • Noise Level Indoor unit (Low / Medium / High) 26/30.5/35 dB(A)
 • Noise Level Outdoor unit 55.5 dB(A)
 • Sound Power Level 56/61 dB(A)
 • Power Supply Wire Outdoor / Fuses ( 3x2.5/1x16 No x mm2 / A
 • Signal Wires 3x1.5 & (2x1.0 Shield) No x mm2
 • Dimensions Indoor unit WxDxH 700x450x200 mm
 • Dimensions Outdoor unit WxDxH 800x333x554 mm
 • Net Weight 18/34.7 kg
 • Liquid line - Gas line 1/4"/3/8"
 • Refrigerant / Charge R32/870 g
 • Outdoor Operation Temperature Range Cooling / Heating -15~50/-15~24 oC
 • MODEL V5MDI32-24WiFiR
  U5MRS32-24
 • Cooling Capacity 24.000 Btu / h
 • Heating Capacity 26.000 Btu / h
 • Cooling Capacity Range (11.180-27.830) Btu / h
 • Cooling Capacity Range 7.03 (3.27-8.15) kWatt
 • Heating Capacity (9.280-29.750) Btu / h
 • Heating Capacity 7.62 (2.71-8.72) kWatt
 • Seasonal Efficiency Cooling In accordanceto EN14825
 • Pdesign 7.0 kW
 • Energy Class Α++
 • SEER 6.1
 • Seasonal Efficiency Heating (Middle Zone) In accordanceto EN14825
 • Pdesign 5.1 kW
 • Energy Class A+
 • SCOP 4.0
 • Seasonal Efficiency Heating (Warm Zone) In accordanceto EN14825
 • Pdesign 6.1 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 5.1
 • Voltage / Frequency / Phase 220-240/50/1 V / Hz / Ph
 • Current Input Cooling / Heating 2.1-12.4/2.2-12.5 A
 • Power Input Cooling / Heating 480-2.850/500-2.880 W
 • Air Flow Volume (High / Medium / Low) 1.248/1.054/839 m3 / h
 • Outdoor Static Pressure 0-160 Pa
 • Noise Level Indoor unit (Low / Medium / High) 38/40/42 dB(A)
 • Noise Level Outdoor unit 62 dB(A)
 • Sound Power Level 62/66 dB(A)
 • Power Supply Wire Outdoor / Fuses ( 3x2.5/1x16 No x mm2 / A
 • Signal Wires 3x1.5 & (2x1.0 Shield) No x mm2
 • Dimensions Indoor unit WxDxH 1.100x774x249 mm
 • Dimensions Outdoor unit WxDxH 845x363x702 mm
 • Net Weight 31.5/66.8 kg
 • Liquid line - Gas line 3/8"/5/8"
 • Refrigerant / Charge R32/1.500 g
 • Outdoor Operation Temperature Range Cooling / Heating -15~50/-15~24 oC
 • MODEL V5MDI32-36WiFiR
  U5MRS32-36
 • Cooling Capacity 36.000 Btu / h
 • Heating Capacity 38.000 Btu / h
 • Cooling Capacity Range (13.800-41.000) Btu / h
 • Cooling Capacity Range 10.55 (4.04-12.02) kWatt
 • Heating Capacity (9.580-45.000) Btu / h
 • Heating Capacity 11.14 (2.81-13.19) kWatt
 • Seasonal Efficiency Cooling In accordanceto EN14825
 • Pdesign 10.5 kW
 • Energy Class Α++
 • SEER 6.1
 • Seasonal Efficiency Heating (Middle Zone) In accordanceto EN14825
 • Pdesign 8.5 kW
 • Energy Class A+
 • SCOP 4.0
 • Seasonal Efficiency Heating (Warm Zone) In accordanceto EN14825
 • Pdesign 10.5 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 5.1
 • Voltage / Frequency / Phase 220-240/50/1 V / Hz / Ph
 • Current Input Cooling / Heating 4.2-19.6/3.6-18.4 A
 • Power Input Cooling / Heating 902-4.900/800-4.640 W
 • Air Flow Volume (High / Medium / Low) 1.400/1.150/750 m3 / h
 • Outdoor Static Pressure 0-160 Pa
 • Noise Level Indoor unit (Low / Medium / High) 40/43/47 dB(A)
 • Noise Level Outdoor unit 65 dB(A)
 • Sound Power Level 62/68 dB(A)
 • Power Supply Wire Outdoor / Fuses ( 3x4.0/1x25 No x mm2 / A
 • Signal Wires 3x1.5 & (2x1.0 Shield) No x mm2
 • Dimensions Indoor unit WxDxH 1.360x774x249 mm
 • Dimensions Outdoor unit WxDxH 946x410x810 mm
 • Net Weight 40.5/66.8 kg
 • Liquid line - Gas line 3/8"/5/8"
 • Refrigerant / Charge R32/2.400 g
 • Outdoor Operation Temperature Range Cooling / Heating -15~50 /-15~24 oC
 • MODEL V5MDI32-50WiFiR
  U5MRT32-50
 • Cooling Capacity 48.000 Btu / h
 • Heating Capacity 55.000 Btu / h
 • Cooling Capacity Range (14.545-51.845) Btu / h
 • Cooling Capacity Range 14.07 (4.26-15.19) kWatt
 • Heating Capacity (12.621-61.500) Btu / h
 • Heating Capacity 16.12 (3.7-18.02) kWatt
 • Seasonal Efficiency Cooling In accordanceto EN14825
 • Pdesign 14.0 kW
 • Energy Class Α++
 • SEER 6.1
 • Seasonal Efficiency Heating (Middle Zone) In accordanceto EN14825
 • Pdesign 12.0 kW
 • Energy Class A+
 • SCOP 4.0
 • Seasonal Efficiency Heating (Warm Zone) In accordanceto EN14825
 • Pdesign 12.5 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 5.1
 • Voltage / Frequency / Phase 380-415/50/3 V / Hz / Ph
 • Current Input Cooling / Heating 1.8-9.4/1.5-9.2 A
 • Power Input Cooling / Heating 1.170-5.699/948-5.824 W
 • Air Flow Volume (High / Medium / Low) 2.400/2.040/1.680 m3 / h
 • Outdoor Static Pressure 0-160 Pa
 • Noise Level Indoor unit (Low / Medium / High) 48/50/51 dB(A)
 • Noise Level Outdoor unit 66 dB(A)
 • Sound Power Level 62/72 dB(A)
 • Power Supply Wire Outdoor / Fuses ( 5x2.5 / 3x20 No x mm2 / A
 • Signal Wires 3x1.5 & (2x1.0 Shield) No x mm2
 • Dimensions Indoor unit WxDxH 1.200x874x300 mm
 • Dimensions Outdoor unit WxDxH 952x415x1.333 mm
 • Net Weight 47.6/106.7 kg
 • Liquid line - Gas line 3/8"/5/8"
 • Refrigerant / Charge R32/2.800 g
 • Outdoor Operation Temperature Range Cooling / Heating -15~50 / -15~24 oC
 • MODEL V5MDI32-60WiFiR
  U5MRT32-60
 • Cooling Capacity 52.000 Btu / h
 • Heating Capacity 62.000 Btu / h
 • Cooling Capacity Range (20.000-59.000) Btu / h
 • Cooling Capacity Range 15.4 (5.86-17.29) kWatt
 • Heating Capacity (16.000-70.000) Btu / h
 • Heating Capacity 18.2 (4.69-20.52) kWatt
 • Seasonal Efficiency Cooling In accordanceto EN14825
 • Pdesign 15.4 kW
 • Energy Class Α++
 • SEER 6.1
 • Seasonal Efficiency Heating (Middle Zone) In accordanceto EN14825
 • Pdesign 12.5 kW
 • Energy Class A+
 • SCOP 4.0
 • Seasonal Efficiency Heating (Warm Zone) In accordanceto EN14825
 • Pdesign 13.1 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 5.1
 • Voltage / Frequency / Phase 380-415/50/3 V / Hz / Ph
 • Current Input Cooling / Heating 2.0-11.6/1.6-10.5 A
 • Power Input Cooling / Heating 1.274-6.651.1.042-6.034 W
 • Air Flow Volume (High / Medium / Low) 2.600/2.210/1.820 m3 / h
 • Outdoor Static Pressure 0-160 Pa
 • Noise Level Indoor unit (Low / Medium / High) 51/52/54 dB(A)
 • Noise Level Outdoor unit 66 dB(A)
 • Sound Power Level 71/74 dB(A)
 • Power Supply Wire Outdoor / Fuses ( 5x2.5 / 3x20 No x mm2 / A
 • Signal Wires 3x1.5 & (2x1.0 Shield) No x mm2
 • Dimensions Indoor unit WxDxH 1.200x874x300 mm
 • Dimensions Outdoor unit WxDxH 952x415x1.333 mm
 • Net Weight 47.6/111.3 kg
 • Liquid line - Gas line 3/8"/5/8"
 • Refrigerant / Charge R32/2.950 g
 • Outdoor Operation Temperature Range Cooling / Heating -15~50 / -15~24 oC
 • MODEL V6MDI32-18WiFiR
  U6MRS32-18
 • Cooling Capacity 18.000 Btu / h
 • Heating Capacity 2.000 Btu / h
 • Cooling Capacity Range (8.700-19.400) Btu / h
 • Cooling Capacity Range 5.28 (2.55-5.69) kWatt
 • Heating Capacity (7.500-21.000) Btu / h
 • Heating Capacity 5.87 (2.20-6.15) kWatt
 • Seasonal Efficiency Cooling In accordanceto EN14825
 • Pdesign 5.3 kW
 • Energy Class Α++
 • SEER 6.1
 • Seasonal Efficiency Heating (Middle Zone) In accordanceto EN14825
 • Pdesign 4.3 kW
 • Energy Class A+
 • SCOP 4.0
 • Seasonal Efficiency Heating (Warm Zone) In accordanceto EN14825
 • Pdesign 5.2 kW
 • Energy Class Α++
 • SCOP 5.0
 • Voltage / Frequency / Phase 220-240/50/1 V / Hz / Ph
 • Current Input Cooling / Heating 3.2-8.3/3.3-7.7 A
 • Power Input Cooling / Heating 710-1.900/740-1.760 W
 • Air Flow Volume (High / Medium / Low) 880/650/350 m3 / h
 • Outdoor Static Pressure 0-100 Pa
 • Noise Level Indoor unit (Low / Medium / High) 33/38/41.5 dB(A)
 • Noise Level Outdoor unit 55 dB(A)
 • Sound Power Level 59/62 dB(A)
 • Power Supply Wire Outdoor / Fuses ( 3x2.5/1x16 No x mm2 / A
 • Signal Wires 3x1.5 & (2x1.0 Shield) No x mm2
 • Dimensions Indoor unit WxDxH 880x674x210 mm
 • Dimensions Outdoor unit WxDxH 800x333x554 mm
 • Net Weight 24.3/33.7 kg
 • Liquid line - Gas line 1/4"/1/2"
 • Refrigerant / Charge R32/1.15 g
 • Outdoor Operation Temperature Range Cooling / Heating -15-50/-15-24 oC

Performancë e shkëlqyer ne ngrohje edhe në rajonet më demantuese me nivele të ulëta të temperaturës. Siguroni kushtet e preferuara të temperaturës, madje edhe në -15 ° C dhe shijoni ambient ideal në hapësirën tuaj.

Excellent Heating Performance Under -15°C

Elektromotoret e njësive të brendshme dhe të jashtme, si dhe kompresori janë modernizuar në të gjithë teknologjinë DC Inverter. Në këtë mënyrë, kompresori mund të ndryshojë kapacitetin në varësi të nevojave të atmosferës së brendshme dhe të krijojë kushte perfekte në hapësirën tuaj.

All DC Inverter

Përvetësoni gjithë kontrollin e njësisë suaj! Falë kodit të gabimit që do të shfaqet ne ekran nëse ndodh një gabim, gjithmonë ju mund të jeni i sigurt për funksionimin e duhur dhe më të efektshëm të kondicionerit tuaj.

Error Alarm Port

Me një bord kontrolli të zgjuar, kondicionerët mund të ndizen / fiken përmes sinjaleve të kontrollit në distancë të gjatë.

Front Desk Control On/Off(Optional)

Sapo të ndodhë funksionimi jonormal ose dështimi i pjesëve, njësia do të fiket automatikisht për të mbrojtur sistemin. Ndërkohë do të tregojë mbrojtje ose kod në display dhe do të shfaq kërkesën për shërbimin e servisit

Auto Error Diagnosis

Nëse kondicioneri fiket papritur për shkak të ndërprerjes së energjisë, ai do të rindizet automatikisht me modalitetin e mëparshëm të vendosur herën e fundit kur njësia ishte ne pune

Auto Restart

Programoni njësinë të fillojë dhe të ndalojë automatikisht në një periudhë 24h.

24-hour Timer

Dizajni special i njësisë së jashtme mundëson një operacion efikas dhe efektiv ftohjeje edhe në -15 ° C.

Sapo të ndodhë funksionimi jonormal ose dështimi i pjesëve, njësia do të fiket automatikisht për të mbrojtur sistemin. Ndërkohë do të tregojë mbrojtje ose kod gabimi për shërbimin e servisit..

Përfitoni nga 4 zgjedhjet për të rregulluar shpejtësinë e ventilatorit të njësisë së brendshme dhe përfitoni nga mënyra për rikujtim të pastrimit të filtrave . Senzori ndriçues paralajmëron për ndryshimet e temperaturave lart - poshtë e qe mundëson kushte ideale në hapësirën tuaj.

Media Library - Ducted Commercial

User, Remote Control & Installation Manuals - Energy Labels - Pdesign Test Reports - Service Manuals - High Resolution Photos