Air kondicioner kanalor. Fuqi punuese për të gjitha kushtet!

 • Dizajn super i hollë për instalim të lehtë
 • Dalja e dyfishtë e ajrit nga pjesa e pasme ose nga fundi i njësisë
 • Aftësia e një lidhjeje ventilimi
 • Pompë uji e integruar
 • Kushtet ideale komandimi nga kudo që të jeni falë kontrollit Wi-Fi
 • Mbrojtje e shkëlqyeshme korodive për shkak mveshjes së re të artë
 • Model LV5MDI32-12WiFiR
 • Cooling Capacity 12.000 Btu / h
 • Cooling Capacity 3.52 kWatt
 • Heating Capacity 13.000 Btu / h
 • Heating Capacity 3.81 kWatt
 • Voltage / Frequency / Phase 220-240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input - Cooling 0.17 A
 • Current Input - Heating 0.17 A
 • Power Input - Cooling 40 W
 • Power Input - Heating 40 W
 • Air Flow Volume (High / Medium / Low) 600 / 480 / 300 m3 / h
 • Noise Level (Low / Medium / High) (dB ) 35 / 38 / 42 A
 • Sound Power Level (dB ) 59 A
 • Dimensions WxDxH 700x450x200 mm
 • Net Weight 18 kg
 • Liquid Line 1 / 4”
 • Gas Line 3 / 8”
 • Static Pressure 0 - 60 Pa
 • Model LV5MDI32-18WiFiRC
 • Cooling Capacity 18.000 Btu / h
 • Cooling Capacity 5.27 kWatt
 • Heating Capacity 19.000 Btu / h
 • Heating Capacity 5.57 kWatt
 • Voltage / Frequency / Phase 220-240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input - Cooling 1.3 A
 • Current Input - Heating 1.3 A
 • Power Input - Cooling 200 W
 • Power Input - Heating 200 W
 • Air Flow Volume (High / Medium / Low) 880/650/350 m3 / h
 • Noise Level (Low / Medium / High) (dB ) 33/38/41.5 A
 • Sound Power Level (dB ) 59 A
 • Dimensions WxDxH 880x674x210 mm
 • Net Weight 24.3 kg
 • Liquid Line 1 / 4”
 • Gas Line 1 / 2”
 • Static Pressure 0 - 100 Pa

Performancë e shkëlqyer ne ngrohje edhe në rajonet më demantuese me nivele të ulëta të temperaturës. Siguroni kushtet e preferuara të temperaturës, madje edhe në -15 ° C dhe shijoni ambient ideal në hapësirën tuaj.

Excellent Heating Performance Under -15°C

Elektromotorët e njësive të brendshme dhe të jashtme, si dhe kompresori janë modernizuar në të gjithë teknologjinë DC Inverter. Në këtë mënyrë, kompresori mund të ndryshojë kapacitetin në varësi të nevojave të atmosferës së brendshme dhe të krijojë kushte perfekte në hapësirën tuaj.

All DC Inverter

Përvetësoni gjithë kontrollin e njësisë suaj! Falë kodit të gabimit që do të shfaqet ne ekran nëse ndodh një gabim, gjithmonë ju mund të jeni i sigurt për funksionimin e duhur dhe më të efektshëm të kondicionerit tuaj..

Error Alarm Port

Me një bord kontrolli të zgjuar, kondicionerët mund të ndizen / fiken përmes sinjaleve të kontrollit në distancë të gjatë.

Front Desk Control On/Off(Optional)

Përfitoni nga 4 zgjedhjet për të rregulluar shpejtësinë e ventilatorit të njësisë së brendshme dhe përfitoni nga menyja për rikujtim te pastrimit te filtrave senzori ndriçues paralajmëron për ndryshimet e temeraturave lart -poshtë e qe mundëson kushte ideale në hapësirën tuaj.

Vendosni njësinë të fillojë dhe të ndalojë automatikisht në një periudhë 24h.

Prodhimi special i njësisë së jashtme prodhon një ftohje efikase dhe efektive operimi edhe në -15 °

Pasi funksionimi jonormal ose dështimi i pjesëve ndodh, njësia do të fiket automatikisht për të mbrojtur sistemin. ndërkohë do të tregojë mbrojtje ose kod gabimi për shërbim të shpejtë. .

The perceived temperature by the indoor unit sensor may vary from the real temperature of the room, due to the position of the unit. Thanks to this function you can minimize the difference and achieve better conditions in your place.

Me çelsin On / Off, mund të zgjidhni nëse dëshironi që tifozi të vazhdojë të funksionojë pasi njësia të jetë fikur ose ndalur. .

Nëse kondicioneri prishet papritur për shkak të ndërprerjes së energjisë, do të rinisni me modalitetin e mëparshëm të vendosjes automatikisht kur rifilloni energjinë.

Media Library - Ducted Units

User, Remote Control & Installation Manuals - Energy Labels - Pdesign Test Reports - Service Manuals - High Resolution Photos