Ky kondicioner mund të plotësojë të gjitha nevojat e një dhome. Zgjidhni një kondicioner tavan ose dysheme, në varësi të nevojave të një mjedisi banimi.

 • Diapazoni i sensorit të temperaturës siguron kushte perfekte të qëndrimit në hapësirat tuaja.
 • Rrymimi i ajrit me 4 drejtime ofron nivele të barabarta të temperaturës ne ambient.
 • MODEL V5MKI32-24WiFiR
  U5MRS32-24
 • Cooling Capacity 24.000 Btu / h
 • Heating Capacity 26.000 Btu / h
 • Cooling Capacity Range (10.990-28.300) Btu / h
 • Cooling Capacity Range 7.03 (3.22-8.29) kWatt
 • Heating Capacity (9.280-29.500) Btu / h
 • Heating Capacity 7.62 (2.72-8.64) kWatt
 • Seasonal Efficiency Cooling In accordanceto EN14825
 • Pdesign 7.0 kW
 • Energy Class A++
 • SEER 6.1
 • Seasonal Efficiency Heating (Middle Zone) In accordanceto EN14825
 • Pdesign 5.4 kW
 • Energy Class A+
 • SCOP 4.0
 • Seasonal Efficiency Heating (Warm Zone) In accordanceto EN14825
 • Pdesign 4.9 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 5.0
 • Voltage / Frequency / Phase 220-240/50/1 V / Hz / Ph
 • Current Input Cooling / Heating 2.1-13.1/2.2-12.7 A
 • Power Input Cooling / Heating 480-2.930/500-2.850 W
 • Air Flow Volume (High / Medium / Low) 1.208/1.066/853 m3 / h
 • Noise Level Indoor unit (Low / Medium / High) (dB ) 41/46/50 A
 • Noise Level Outdoor unit (dB ) 62 A
 • Sound Power Level Indoor / Outdoor unit (dB ) 61/65 A
 • Power Supply Wire Outdoor / Fuses ( 3x2.5/1x16 No x mm2 / A
 • Signal Wires 3 x 1.5 & (2 x 1.0 Shield) No x mm2
 • Dimensions Indoor unit WxDxH 1.068x675x235 mm
 • Dimensions Outdoor unit WxDxH 845x363x702 mm
 • Net Weight Indoor / Outdoor 26.8/66.8 kg
 • Liquid line - Gas line 3/8"/5/8"
 • Refrigerant / Charge R32/1.50 kg
 • Outdoor Operation Temperature Range Cooling / Heating -15~50 / -15~24 oC
 • MODEL V5MKI32-36WiFiR
  U5MRS32-36
 • Cooling Capacity 36.000 Btu / h
 • Heating Capacity 38.000 Btu / h
 • Cooling Capacity Range (13.400-41.000) Btu / h
 • Cooling Capacity Range 10.55 (3.92-12.02) kWatt
 • Heating Capacity (9.580-46.000) Btu / h
 • Heating Capacity 11.14 (2.80-13.48) kWatt
 • Seasonal Efficiency Cooling In accordanceto EN14825
 • Pdesign 10.5 kW
 • Energy Class A++
 • SEER 6.1
 • Seasonal Efficiency Heating (Middle Zone) In accordanceto EN14825
 • Pdesign 8.7 kW
 • Energy Class A+
 • SCOP 4.0
 • Seasonal Efficiency Heating (Warm Zone) In accordanceto EN14825
 • Pdesign 10.5 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 4.9
 • Voltage / Frequency / Phase 220-240/50/1 V / Hz / Ph
 • Current Input Cooling / Heating 4.1-19.6/2.8-19.8 A
 • Power Input Cooling / Heating 875-4.500/730-4.550 W
 • Air Flow Volume (High / Medium / Low) 2.160/1.844/1.431 m3 / h
 • Noise Level Indoor unit (Low / Medium / High) (dB ) 42/47/51 A
 • Noise Level Outdoor unit (dB ) 65 A
 • Sound Power Level Indoor / Outdoor unit (dB ) 61/67 A
 • Power Supply Wire Outdoor / Fuses ( 3x4.0/1x25 No x mm2 / A
 • Signal Wires 3 x 1.5 & (2 x 1.0 Shield) No x mm2
 • Dimensions Indoor unit WxDxH 1.650x675x235 mm
 • Dimensions Outdoor unit WxDxH 946x410x810 mm
 • Net Weight Indoor / Outdoor 39/66.8 kg
 • Liquid line - Gas line 3/8"/5/8"
 • Refrigerant / Charge R32/2.40 kg
 • Outdoor Operation Temperature Range Cooling / Heating -15~50 / -15~24 oC
 • MODEL V5MKI32-50WiFiR
  U5MRT32-50
 • Cooling Capacity 48.000 Btu / h
 • Heating Capacity 55.000 Btu / h
 • Cooling Capacity Range (16.917-51.559) Btu / h
 • Cooling Capacity Range 14.2(4.96-15.11) kWatt
 • Heating Capacity (12.989-61.641) Btu / h
 • Heating Capacity 16.1(3.81-18.07) kWatt
 • Seasonal Efficiency Cooling In accordanceto EN14825
 • Pdesign 14.2 kW
 • Energy Class A++
 • SEER 6.1
 • Seasonal Efficiency Heating (Middle Zone) In accordanceto EN14825
 • Pdesign 11.5 kW
 • Energy Class A+
 • SCOP 4.0
 • Seasonal Efficiency Heating (Warm Zone) In accordanceto EN14825
 • Pdesign 12.5 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 5.1
 • Voltage / Frequency / Phase 380-415/50/3 V / Hz / Ph
 • Current Input Cooling / Heating 1.77-9.29/1.6-10.27) A
 • Power Input Cooling / Heating 1.158-5.703/1.026-6.200 W
 • Air Flow Volume (High / Medium / Low) 2.329/1.930/1.417 m3 / h
 • Noise Level Indoor unit (Low / Medium / High) (dB ) 46/50/54 A
 • Noise Level Outdoor unit (dB ) 66 A
 • Sound Power Level Indoor / Outdoor unit (dB ) 66/72 A
 • Power Supply Wire Outdoor / Fuses ( 5x2.5/3x20 No x mm2 / A
 • Signal Wires 3 x 1.5 & (2 x 1.0 Shield) No x mm2
 • Dimensions Indoor unit WxDxH 1.650x675x235 mm
 • Dimensions Outdoor unit WxDxH 952x415x1.333 mm
 • Net Weight Indoor / Outdoor 41.2/106.7 kg
 • Liquid line - Gas line 3/8"/5/8"
 • Refrigerant / Charge R32/2.80 kg
 • Outdoor Operation Temperature Range Cooling / Heating -15~50 / -15~24 oC
 • MODEL V5MKI32-60WiFiR
  U5MRT32-60
 • Cooling Capacity 54.000 Btu / h
 • Heating Capacity 62.000 Btu / h
 • Cooling Capacity Range (18.000-58.000) Btu / h
 • Cooling Capacity Range 16.0(5.28-17.0) kWatt
 • Heating Capacity (15.000-67.000) Btu / h
 • Heating Capacity 18.2(4.4-19.64) kWatt
 • Seasonal Efficiency Cooling In accordanceto EN14825
 • Pdesign 16 kW
 • Energy Class A++
 • SEER 6.1
 • Seasonal Efficiency Heating (Middle Zone) In accordanceto EN14825
 • Pdesign 12 kW
 • Energy Class A+
 • SCOP 4.0
 • Seasonal Efficiency Heating (Warm Zone) In accordanceto EN14825
 • Pdesign 12.5 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 5.1
 • Voltage / Frequency / Phase 380-415/50/3 V / Hz / Ph
 • Current Input Cooling / Heating 1.9-10.3/1.6-10.8 A
 • Power Input Cooling / Heating 1.227-6.296/1.022-6.546 W
 • Air Flow Volume (High / Medium / Low) 2.454/1.834/1.426 m3 / h
 • Noise Level Indoor unit (Low / Medium / High) (dB ) 42/47/54 A
 • Noise Level Outdoor unit (dB ) 66 A
 • Sound Power Level Indoor / Outdoor unit (dB ) 68/74 A
 • Power Supply Wire Outdoor / Fuses ( 5x2.5/3x20 No x mm2 / A
 • Signal Wires 3 x 1.5 & (2 x 1.0 Shield) No x mm2
 • Dimensions Indoor unit WxDxH 1.650x675x235 mm
 • Dimensions Outdoor unit WxDxH 952x415x1.333 mm
 • Net Weight Indoor / Outdoor 41.4/111.3 kg
 • Liquid line - Gas line 3/8"/5/8"
 • Refrigerant / Charge R32/2.95 kg
 • Outdoor Operation Temperature Range Cooling / Heating -15~50 / -15~24 oC
 • MODEL V6MKI32-18WiFiR
  U6MRS32-18
 • Cooling Capacity 18.000 Btu / h
 • Heating Capacity 19.000 Btu / h
 • Cooling Capacity Range (9.250-19.000) Btu / h
 • Cooling Capacity Range 5.28 (2.71-5.57) kWatt
 • Heating Capacity (8.250-21.500) Btu / h
 • Heating Capacity 5.57 (2.41-6.30) kWatt
 • Seasonal Efficiency Cooling In accordanceto EN14825
 • Pdesign 5.3 kW
 • Energy Class A++
 • SEER 6.1
 • Seasonal Efficiency Heating (Middle Zone) In accordanceto EN14825
 • Pdesign 4.1 kW
 • Energy Class A+
 • SCOP 4.0
 • Seasonal Efficiency Heating (Warm Zone) In accordanceto EN14825
 • Pdesign 5.0 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 5.1
 • Voltage / Frequency / Phase 220-240/50/1 V / Hz / Ph
 • Current Input Cooling / Heating 3.2-8.2/2.7-7.3 A
 • Power Input Cooling / Heating 670-1.850/540-1.640 W
 • Air Flow Volume (High / Medium / Low) 880/760/650 m3 / h
 • Noise Level Indoor unit (Low / Medium / High) (dB ) 34.5/38.5/41.5 A
 • Noise Level Outdoor unit (dB ) 55 A
 • Sound Power Level Indoor / Outdoor unit (dB ) 58/64 A
 • Power Supply Wire Outdoor / Fuses ( 3x2.5/1x16 No x mm2 / A
 • Signal Wires 3 x 1.5 & (2 x 1.0 Shield) No x mm2
 • Dimensions Indoor unit WxDxH 1.068x675x235 mm
 • Dimensions Outdoor unit WxDxH 800x333x554 mm
 • Net Weight Indoor / Outdoor 28.0/33.7 kg
 • Liquid line - Gas line 1/4"/1/2"
 • Refrigerant / Charge R32/1.15 kg
 • Outdoor Operation Temperature Range Cooling / Heating -15-50 / -15-24 oC

Përvetësoni gjithë kontrollin e njësisë suaj! Falë kodit të gabimit që do të shfaqet ne ekran nëse ndodh një gabim, gjithmonë ju mund të jeni i sigurt për funksionimin e duhur dhe më të efektshëm të kondicionerit tuaj.

Error Alarm Port

Me një bord kontrolli të zgjuar, kondicionerët mund të ndizen / fiken përmes sinjaleve të kontrollit në distancë të gjatë..

Front Desk Control On/Off(Optional)

Zbuloni gamën e gjerë të kontrolluesve qendrorë të Inventor. Lidhni deri në 64 njësi të brendshme në një kontroll qendror dhe merrni fuqinë e kontrollit absolut. Aktivizoni dhe çaktivizoni secilën njësi individuale, vendosni temperaturën e secilës dhomë ose ndryshoni operacionin sipas nevojave tuaja. Ato janë një zgjidhje ideale jo vetëm për mjediset e hotelit dhe të biznesit, por edhe për çdo ndërtesë që kërkon kontroll qendror

Seria e azhurnuar e njësive Inventor, sigurojnë fleksibilitet të madh për të instaluar deri në 5 njësi të brendshme të çdo lloji. Gjatësia maksimale e tubit deri në 75m.

Frekuenca e kompresorit deri në 25 faza (F1-F25). Gama e frekuencës është rritur deri në 70%, duke lejuar që sistemi të funksionojë pa probleme. Ofron rezultate të sakta për një mjedis të rehatshëm me kursimet më të mëdha të energjisë.

Sapo të ndodhë funksionimi jonormal ose dështimi i pjesëve, njësia do të fiket automatikisht për të mbrojtur sistemin. Ndërkohë do të tregojë mbrojtje ose kod gabimi për shërbimin e shpejtë.

Nëse kondicioneri fiket papritur për shkak të ndërprerjes së energjisë, ai do të rindizet automatikisht me modalitetin e mëparshëm të vendosur herën e fundit kur njësia ishte ne pune

Përfitoni nga 4 zgjedhjet për të rregulluar shpejtësinë e tifozëve të njësisë së brendshme dhe përfitoni nga mënyra e Kujtimit të Filtrit, Memory i Pozicionit Louver, sensori i kompensimit të temperaturës dhe cilësimet e Temperaturës më të Lartë / të Ulët për të krijuar kushtet ideale në vendin tuaj.

Media Library - Floor Ceiling

User, Remote Control & Installation Manuals - Energy Labels - Pdesign Test Reports - Service Manuals - High Resolution Photos