Zgjidhja ideale për çdo mjedis biznesi

 • Kursim më i madh hapësinor dhe instalimi më i lehtë.
 • Rrymim i gjerë i ajrit për performance efikase.
 • Rezultate të larta në funksionin e ngrohjes me ndihmën e ngrohësit ndihmës elektrik.
 • V4MFI - 66B / V4MFO - 66B
 • 55.000 (16.500-63.250)
 • Heating Capacity 58.000 (17.400-69.600)+12.000 Btu / h
 • Cooling Capacity Range 16.12 (4.84-18.54) kWatt
 • Heating Capacity 17.0 (5.1-20.4)+3.52 kWatt
 • Seasonal Efficiency(In accordance
  to EN14825)
  Cooling
 • Pdesign 15.5 kW
 • Energy Class A+
 • SEER 6.0
 • Seasonal Efficiency(In accordance
  to EN14825)
  Heating Middle Zone
 • Pdesign 12.2 kW
 • Energy Class Α+
 • SCOP 4.0
 • Seasonal Efficiency(In accordance
  to EN14825)
  Heating Warm Zone
 • Pdesign 12.6 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 5.1
 • Voltage / Frequency / Phase 380 / 50 / 3 V / Hz / Ph
 • Current Input - Cooling 10.2 Α
 • Current Input - Heating 8.10 Α
 • Power Input - Cooling 5970 ( 1493 – 7726 ) W
 • Power Input - Heating 17.0 ( 5.1 – 20.4 ) + 3.52 W
 • Air Flow Volume (High/Medium/Low) 2.285 / 1.927 / 1.479 m3 / h
 • Noise Level - Indoor unit (Low/Medium/High) 49 / 54 / 58 dB (A)
 • Noise Level - Outdoor unit 62.5 dB (A)
 • Sound Power Level - Indoor/Outdoor unit 67/74 dB (A)
 • Power Supply Wire Outdoor / Fuses 5 × 2.5 / 3 × 16 No x mm2 / Α
 • Signal Wires 5 × 2.5 (2 × 0.5 Shield) No x mm2
 • Dimensions WxDxH - Indoor unit 610 x 390 x 1.925 mm
 • Dimensions WxDxH - Outdoor unit 952 x 415 x 1.333 mm
 • Net Weight - Indoor / Outdoor 60.8 / 112.8 kg
 • Liquid line | Gas line 3 / 8” - 5 / 8”
 • Refrigerant / Charge R410A / 4.300 g
 • Outdoor Operation Temperature Range - Cooling/Heating -15~50 / -15~24 °C

Performancë e shkëlqyer ne ngrohje edhe në rajonet më demantuese me nivele të ulëta të temperaturës. Siguroni kushtet e preferuara të temperaturës, madje edhe në -15 ° C dhe shijoni ambient ideal në hapësirën tuaj.

Ky funksion ju jep një forcim të energjisë në ftohje dhe ngrohje për një periudhë dhe e bën dhomën të ftohet ose nxehet me shpejtësi.

Sapo të ndodhë funksionimi jonormal ose dështimi i pjesëve, njësia do të fiket automatikisht për të mbrojtur sistemin. Ndërkohë do të tregojë mbrojtje ose kod në display dhe do të shfaq kërkesën për shërbimin e servisit.

Zbuloni gamën e gjerë të kontrolluesve qendrorë të Inventor. Lidhni deri në 64 njësi të brendshme në një kontroll qendror dhe merrni fuqinë e kontrollit absolut të sistemit klimatizues. Aktivizoni dhe çaktivizoni secilën njësi individuale, vendosni temperaturën e secilës dhomë ose ndryshoni operacionin sipas nevojave tuaja. Ato mundësojnë një zgjidhje ideale jo vetëm për mjediset e hotelit dhe të biznesit, por edhe për çdo ndërtesë që kërkon kontroll qëndror.

Dizajnimi i veçantë i njësisë së jashtme mundëson efikasitet të larte pune në ftohje edhe në -15°C..

Media Library - Floor Standing unit

User, Remote Control & Installation Manuals - Energy Labels - Pdesign Test Reports - Service Manuals - High Resolution Photos