Modeli i ri regal me Wi-Fi, Energjie klase A ++ dhe dizajn perfekt!

 • Kontroll i zgjuar Wi-Fi për përdorim të lehtë nga kudo ku jeni.
 • Energji klasa A++ për funksionim të shkëlqyeshëm dhe kursim më të madh të energjisë.
 • Rrymim i gjerë ajror vertikal për mbulim edhe më të madh të dhomës.
 • Operim i qetë për efikasitetin maksimal të niveleve të ulëta të zhurmës.
 • Pastrim i thjeshtë i filtrit për një atmosferë të shëndetshme dhe eliminimin e mikrobeve.
 • Smart Touch Panel për një menaxhim të shpejtë dhe të lehtë.
 • V4MRFI-24/V4MRFO-24
 • 24.000 (7.500-26.500)
 • Heating Capacity 26.000 (5.200-29.500) Btu / h
 • Cooling Capacity Range 7.03 (2.20-7.77) kWatt
 • Heating Capacity 7.03 (1.52-8.65) kWatt
 • Seasonal Efficiency(In accordance
  to EN14825)
  Cooling
 • Pdesign 6.9 kW
 • Energy Class A++
 • SEER 6.5
 • Seasonal Efficiency(In accordance
  to EN14825)
  Heating Middle Zone
 • Pdesign 5.4 kW
 • Energy Class Α+
 • SCOP 4.0
 • Seasonal Efficiency(In accordance
  to EN14825)
  Heating Warm Zone
 • Pdesign 5.1 kW
 • Energy Class A++
 • SCOP 4.9
 • Voltage / Frequency / Phase 220-240/50/1 V / Hz / Ph
 • Current Input - Cooling 9.5 Α
 • Current Input - Heating 8.6 Α
 • Power Input - Cooling 2.175 W
 • Power Input - Heating 1.895 W
 • Air Flow Volume (High/Medium/Low) 806/704/605 m3 / h
 • Noise Level - Indoor unit (Low/Medium/High) 35/38/40 dB (A)
 • Noise Level - Outdoor unit 60 dB (A)
 • Sound Power Level - Indoor/Outdoor unit 58/63 dB (A)
 • Power Supply Wire Outdoor / Fuses 3 X 2.5 / 25 No x mm2 / Α
 • Signal Wires 3 x 1.5 & (4x1.0 Shield) No x mm2
 • Dimensions WxDxH - Indoor unit 405x405x1.775 mm
 • Dimensions WxDxH - Outdoor unit 845x363x702 mm
 • Net Weight - Indoor / Outdoor 31.1/51.2 kg
 • Liquid line | Gas line 1/4" - 5/8"
 • Refrigerant / Charge R410A/1.950 g
 • Outdoor Operation Temperature Range - Cooling/Heating 0-50 / -15-24 °C

Sapo të ndodhë funksionimi jonormal ose dështimi i pjesëve, njësia do të fiket automatikisht për të mbrojtur sistemin. Ndërkohë do të tregojë

Njësia e mbrendshme do të tregojë kodin e gabimit 'EC' dhe do të ndalojë automatikisht funcionin .

Shpërndan ajrin e ftohtë / të ngrohtë në zonën maksimale duke lëvizur automatikisht flapat horizontale.

Programoni njësinë të fillojë dhe të ndalojë automatikisht në një periudhë 24h.

Elektromotorët e ventilatorëve të njësive të brendshme dhe të jashtme, si dhe kompresori janë modernizuar në të gjithë teknologjinë DC Inverter. Në këtë mënyrë, kompresori mund të ndryshojë kapacitetin në varësi të nevojave të atmosferës së brendshme dhe të krijojë kushte perfekte në hapësirën tuaj.

Flegra horizontale automatikisht do të zhvendoset në të njëjtin pozicion siç e keni vendosur herën e fundit kur njësia është ndezur.

Nëse kondicioneri fiket papritur për shkak të ndërprerjes së energjisë, ai do të rindizet automatikisht me modalitetin e mëparshëm të vendosjes kur tensionohet rrjeti elektrik..

Angazhoni funksionin e kyçjes për të mos lejuar që dikush të ndryshojë cilësimet ose fëmijët duke luajtur me njësinë..

Përfitoni nga 4 zgjedhjet për të rregulluar shpejtësinë e ventilatorit të njësisë së brendshme dhe përfitoni nga mënyra për rikujtim të pastrimit të filtrave . Senzori ndriçues paralajmëron për ndryshimet e temperaturave lart -posht e qe mundëson kushte ideale në hapësirën tuaj.

Performancë e shkëlqyer ne ngrohje edhe në rajonet më demantuese me nivele të ulëta të temperaturës. Siguroni kushtet e preferuara të temperaturës, madje edhe në -15 ° C dhe shijoni ambient ideal në hapësirën tuaj.

Dizajni i ripërtërire krijon shpërndarje uniforme të ajrit në të gjitha dimensionet. Lëkundjet e kanalit jo vetëm që lëvizin horizontalisht, por vertikalisht, si dhe shpërndajnë ajrin pa probleme edhe në pikat më të vështira.

Media Library - Floor Standing V4mrfi-24

User, Remote Control & Installation Manuals - Energy Labels - Pdesign Test Reports - Service Manuals - High Resolution Photos