New Floor Standing unit for ideal conditions both in cooling and heating functions!

 • Energji klasa A +++ për performancë të shkëlqyeshme dhe kursime edhe më të mëdha të energjisë.
 • Rrymim maksimal i ajrit për shpërndarjen e ajrit në hapësirën e dhomës.
 • Shmangni funksionin Aviod Me për temperaturë ideale, pa ekspozim të drejtpërdrejtë të rrjedhës së ajrit.
 • Smart Touch Panel për një menaxhim të shpejtë dhe të lehtë.
 • Mveshje të Artë për efikasitet të madh dhe zgjatje të jetës së njësisë.
 • Rrymimi i ajrit 4 rrugor për shpërndarjen plotësisht të balancuar në të gjithë hapësirën.
 • V5MFI32-60 / V5MFO32-60
 • 48.000 (16.917 - 52.749)
 • Heating Capacity 55.000 (15.000 - 63.081) Btu / h
 • Cooling Capacity Range 14.07 (4.96 - 15.46) kWatt
 • Heating Capacity 16.12 (4.40 - 18.49) + 3.52 kWatt
 • Seasonal Efficiency(In accordance
  to EN14825)
  Cooling
 • Pdesign 14.6 kW
 • Energy Class A++
 • SEER 6.1
 • Seasonal Efficiency(In accordance
  to EN14825)
  Heating Middle Zone
 • Pdesign 11.0 kW
 • Energy Class Α+
 • SCOP 4.0
 • Seasonal Efficiency(In accordance
  to EN14825)
  Heating Warm Zone
 • Pdesign 11.8 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 5.1
 • Voltage / Frequency / Phase 380-415 / 50 / 3 V / Hz / Ph
 • Current Input - Cooling 8.0 Α
 • Current Input - Heating 8.5 Α
 • Power Input - Cooling 4.950 W
 • Power Input - Heating 5.200 W
 • Air Flow Volume (High/Medium/Low) 2.413 / 2.222 / 2.027 m3 / h
 • Noise Level - Indoor unit (Low/Medium/High) 51.5 / 53 / 55 dB (A)
 • Noise Level - Outdoor unit 65 dB (A)
 • Sound Power Level - Indoor/Outdoor unit 66 / 70 dB (A)
 • Power Supply Wire Outdoor / Fuses 5 x 2.5 / 3 x 20 No x mm2 / Α
 • Signal Wires 3×1.5+(2×1.0 Shield) No x mm2
 • Dimensions WxDxH - Indoor unit 629 x 456 x 1.935 mm
 • Dimensions WxDxH - Outdoor unit 952 x 415 x 1.333 mm
 • Net Weight - Indoor / Outdoor 58.4 / 108.1 kg
 • Liquid line | Gas line 3 / 8” - 5 / 8”
 • Refrigerant / Charge R32 / 2.800 g
 • Outdoor Operation Temperature Range - Cooling/Heating -15 ~ 50 / -15 ~ 24 °C

Sapo të ndodhë funksionimi jonormal ose dështimi i pjesëve, njësia do të fiket automatikisht për të mbrojtur sistemin. Ndërkohë do të tregojë mbrojtje ose kod në display dhe do të shfaq kërkesën për shërbimin e servisit..

Me mënyrën e gjumit, kondicioneri rregullon temperaturën e dhomës për kushte të përsosura të gjumit dhe kursim të madh të energjisë.

Njësia e brendshme do të tregojë kodin e gabimit 'EC' dhe do të ndalojë automatikisht kur zbulohet rrjedhja e ftohësit

Shpërndan ajrin e ftohtë / të ngrohtë në zonën maksimale duke lëvizur automatikisht flegrën horizontale.

Vendosni njësinë të fillojë dhe të ndalojë automatikisht në një periudhë 24h..

Elektromotorët e ventilatorëve të njësive të brendshme dhe të jashtme, si dhe kompresori janë modernizuar në të gjithë teknologjinë DC Inverter. Në këtë mënyrë, kompresori mund të ndryshojë kapacitetin në varësi të nevojave të atmosferës së brendshme dhe të krijojë kushte perfekte në hapësirën tuaj.

Shpejtësia e ventilatorit të brendshëm rregullohet automatikisht nga shkalla më e ulët në klasën e vendosjes sipas temperaturës së avulluesit kur njësia fillon punën ne ngrohje.

Grila horizontale automatikisht do të zhvendoset në të njëjtin pozicion siç e keni vendosur herën e fundit kur njësia është ne funksion.

Ky funksion ju jep një sforcim të energjisë në ftohje dhe ngrohje për një periudhë dhe e bën hapësirën të ftohet ose nxehet me shpejtësi..

Nëse kondicioneri fiket papritur për shkak të ndërprerjes së energjisë, ai do të rindizet automatikisht me modalitetin e mëparshëm të vendosur herën e fundit kur njësia ishte ne pune .

Ajo eliminon lagështinë e padëshiruar në njësinë e brendshme gjatë funksionimit të modalitetit të ftohjes. Pas fikjes së kondicionerit, ventilatori i njësisë së brendshme do të vazhdojë të funksionojë për një kohë në mënyrë që të thahet njësia e brendshme.

Angazhoni funksionin e kyçjes për të mos lejuar që dikush të ndryshojë funksionet ose fëmijët duke luajtur me njësinë.

Përfitoni nga 4 zgjedhjet për të rregulluar shpejtësinë e tifozëve të njësisë së brendshme dhe përfitoni nga mënyra e kujtimit të Filtrit, Memory i Pozicionit Louver, sensori i kompensimit të temperaturës dhe cilësimet e Temperaturës më të Lartë / të Ulët për të krijuar kushtet ideale në vendin tuaj.

Performancë e shkëlqyer e ngrohjes edhe në rajonet më demantuese me nivele të ulëta të temperaturës. Siguroni kushtet e preferuara të temperaturës, madje edhe në -15 ° C dhe shijoni kushte ideale në vendin tuaj..

Merrni gjithë kontrollin e njësisë suaj! Falë kodit të gabimit që do të shfaqet nëse ndodh një gabim, gjithmonë mund të jeni i sigurt për funksionimin e duhur dhe më të efektshëm të kondicionerit tuaj.

Pajisja e centralizuar multi-funksionale mund të kontrollojë deri në 64 njësi të brendshme brenda një gjatësi maksimale të lidhjes prej 1200m. Kontrolloni kondicionerin tuaj, vendosni temperaturën që dëshironi dhe zgjidhni mënyrën që dëshironi. Ideale për hotele dhe njësi biznesi.

Parandaloni dëmtimet e mundshme nga moti në vendet që nuk ngrohen dhe paraqesin rreziqe gjatë dimrit. Aktivizoni funksionin 8 °C dhe kondicioneri ngroh vetëm dhomën sipas nevojës duke mbajtur një temperaturë të qëndrueshme të dhomës prej 8 °C..

Një sensor i zgjuar është i vendosur në telekomandën. Kur aktivizohet funksioni Follow Me, temperatura e caktuar sinkronizohet me sensorin e zgjuar. Temperatura juaj e caktuar do t'ju ndjekë kudo ku shkoni ju dhe në distancë, duke ofruar rehati shtesë dhe kursime të energjisë.

Media Library - Floor Standing V5MFI32-60

User, Remote Control & Installation Manuals - Energy Labels - Pdesign Test Reports - Service Manuals - High Resolution Photos