Dizajn unik me performancë të lartë!

 • Rregulloni lagështinë e dhomës duke përdorur ekranin dixhital të delagështuesit.
 • Rezultate të shkëlqyera për shkak të delagështimit kontinual.
 • Thani rrobat me mënyrën kontinuale të delagështimit.
 • Mënyra e heshtur për të eleminuar lagështinë gjatë natës.
 • FRS-10L
 • Dehumidifying Capacity 10 L / 24 hours
 • Power Consumption
  (26.7℃ 60%ΣΥ)
  190 W
 • Noise Level 39 db(A)
 • Air Output
  (High / Low)
  107/85 m³ / h
 • Water Tank 2.1 L
 • Dimensions
  (WxDxH)
  320x215x420 mm
 • Net Weight 11.2 kg
 • Refrigerant R290
 • Room Temperature from 5 to 35
 • FRS-12L
 • Dehumidifying Capacity 12 L / 24 hours
 • Power Consumption
  (26.7℃ 60%ΣΥ)
  200 W
 • Noise Level 41 db(A)
 • Air Output
  (High / Low)
  118/99 m³ / h
 • Water Tank 2.1 L
 • Dimensions
  (WxDxH)
  320x215x420 mm
 • Net Weight 11.4 kg
 • Refrigerant R290
 • Room Temperature from 5 to 35

Pajisja ka një kohëmatës 24-orëshe për të programuar me saktësi kohën e përdorimit dhe për të shmangur funksionimin e tij të panevojshëm kur jeni larg shtëpisë për shumë orë.

Siguroni performancën më të mirë të delageshtuesit tuaj gjatë gjithë funksionimit të tij, përmes vetshkrirjes së zgjuar. Në rast të formimit të akullit, kompresori do të ndalet automatikisht dhe ventilatori do të vazhdojë të funksionojë derisa të zhduket plotësisht akulli.

Media Library - Fresh

User's Manual- High Resolution Photos