Modeli I Ri King me performancën e shkëlqyer të ngrohjes dhe kursimin maksimal të energjisë elektrike!

 • Kurim maksimal i energjis elektrike fal energji klases A+++ për përdorim në çdo zonë klimatike!
 • Me Motion Detector formoni kushte të shkëlqyera në çdo cep të ambientit tuaj.
 • Kontrolloni air kondicionerin kudo që jeni përmes aplikacionit Wi-Fi control.
 • Sëmundjet dhe alergjitë parandalohen me Filtrin e Avancuar trepalësh.
 • Shijoni një atmosferë të pastër dhe të shëndetshme falë Ionizer-it të integruar.
 • Rrymimi i ajrit deri në 10m, për temperaturë uniforme në të gjithë hapësirën në dhome.
 • K1VI32-09WiFi / K1VO32-09
 • Cooling Capacity 9.000 Btu / h
 • Noise Level Indoor Unit (Silent / Low / Med / Hi) 20/26/33/45 db(A)
 • Cooling Capacity Range (0.99-4.16) kWatt
 • Heating Capacity 14.000 Btu / h
 • Heating Capacity (0.75-7.00) kWatt
 • Seasonal Efficiency
  (In accordance to ΕΝ14.825)
 • Cooling
 • Pdesign 2.6 kW
 • Energy Class A+++
 • SEER 9.2
 • Energy Consumption 99 kWh / year
 • Heating Middle Zone
 • Pdesign 3.0 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 6.3
 • Energy Consumption 735 kWh / year
 • Heating Warm Zone
 • Pdesign 2.6 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 5.1
 • Energy Consumption 667 kWh / year
 • Voltage / Frequency / Phase 220 - 240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input Cooling 2.1 (0.4-8.5) Α
 • Current Input Heating 3.6 (0.45-8.5) Α
 • Power Input Cooling 483 (87-1.955) W
 • Power Input Heating 834 (104-1.955) W
 • Air Flow Volume
  (Maximum/High/Medium/Low)
  565/430/285/220 m³ / h
 • Sound Power Level Outdoor Unit 57 db(A)
 • Sound Power Level Indoor Unit 58 db(A)
 • Sound Power Level Outdoor Unit 59 db(A)
 • Compressor Type ROTARY
 • Liquid Line / Gas Line 1 / 4” / 3 / 8”
 • Power Supply Wire Outdoor 3 x 1.5 / 10 No x mm² / A
 • Signal Wires 5 × 1.5 No x mm²
 • Dimensions
  Indoor Unit
  (WxDxH)
  895x248x298 mm
 • Dimensions
  Outdoor Unit
  (WxDxH)
  800x333x554 mm
 • Net Weight Indoor / Outdoor 13 / 36.4 kg
 • Refrigerant / Charge R32 / 870 g
 • Operation Temperature Range Outdoor Unit Cooling -25~50 °C
 • Operation Temperature Range Outdoor Unit Heating -30~30 °C
 • K1VI32-12WiFi / K1VO32-12
 • Cooling Capacity 12.000 Btu / h
 • Noise Level Indoor Unit (Silent / Low / Med / Hi) 21/31/37/45 db(A)
 • Cooling Capacity Range (1.03-4.82) kWatt
 • Heating Capacity 14.500 Btu / h
 • Heating Capacity (0.75-7.20) kWatt
 • Seasonal Efficiency
  (In accordance to ΕΝ14.825)
 • Cooling
 • Pdesign 3.5 kW
 • Energy Class A+++
 • SEER 9.0
 • Energy Consumption 136 kWh / year
 • Heating Middle Zone
 • Pdesign 3.1 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 6.0
 • Energy Consumption 805 kWh / year
 • Heating Warm Zone
 • Pdesign 2.6 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 5.1
 • Energy Consumption 723 kWh / year
 • Voltage / Frequency / Phase 220 - 240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input Cooling 3.3 (0.4-8.5) Α
 • Current Input Heating 4.1 (0.45-11.4) Α
 • Power Input Cooling 750 (102-1.955) W
 • Power Input Heating 943 (104-2.625) W
 • Air Flow Volume
  (Maximum/High/Medium/Low)
  590/450/310/230 m³ / h
 • Sound Power Level Outdoor Unit 57 db(A)
 • Sound Power Level Indoor Unit 59 db(A)
 • Sound Power Level Outdoor Unit 61 db(A)
 • Compressor Type ROTARY
 • Liquid Line / Gas Line 1 / 4” / 3 / 8”
 • Power Supply Wire Outdoor 3 x 1.5 / 10 No x mm² / A
 • Signal Wires 5 × 1.5 No x mm²
 • Dimensions
  Indoor Unit
  (WxDxH)
  895x248x298 mm
 • Dimensions
  Outdoor Unit
  (WxDxH)
  800x333x554 mm
 • Net Weight Indoor / Outdoor 13 / 36.4 kg
 • Refrigerant / Charge R32 / 870 g
 • Operation Temperature Range Outdoor Unit Cooling -25~50 °C
 • Operation Temperature Range Outdoor Unit Heating -30~30 °C

Dëshironi të fikni bishtin AC dhe të shfaqni? Duke shtypur funksionin e heshtjes, Inventor AC ndihmon të ju jap një natë të qetë dhe të rehatshme.

Mute Mode

Ajo eliminon lagështinë e padëshiruar në njësinë e brendshme gjatë funksionimit të modalitetit të ftohjes. Pas fikjes së kondicionerit, tifozja e njësisë së brendshme do të vazhdojë të funksionojë për një kohë në mënyrë që të thahet njësia e brendshme.

Powerful Self-Cleaning

Dizajni i veçantë i njësisë së jashtme prodhon një operacion efikas dhe efektiv ftohjeje edhe në -15 ° C.

Low Ambient Cooling

Një sensor i zgjuar është i vendosur në telekomandën. Kur aktivizohet funksioni Follow Me, temperatura e caktuar sinkronizohet me sensorin e zgjuar. Temperatura juaj e caktuar do t'ju ndjekë kudo ku shkoni ju dhe në distancë, duke ofruar rehati shtesë dhe kursime të energjisë.

Follow Me

Filtri i hollë optimizon efektin e filtrimit me 40%.

High Density Air Dust Filter

Heq edhe sasinë më të vogël të pluhurit nga ajri. Ajo eliminon mikrobet ndërsa zvogëlon mundësinë e alergjive dhe sëmundjeve, duke siguruar ajër të pastër të shëndetshëm.

Sterilization HEPA Filter

Dizajni i përtërirë krijon shpërndarje uniforme të ajrit në të gjitha dimensionet. Lëkundjet e kanalit jo vetëm që lëvizin horizontalisht, por vertikalisht, si dhe shpërndajnë ajrin pa probleme edhe në pikat më të vështira.

4 Way Air Flow

Sapo të ndodhë funksionimi jonormal ose dështimi i pjesëve, njësia do të fiket automatikisht për të mbrojtur sistemin. Ndërkohë do të tregojë mbrojtje ose kodin në display dhe do të shfaqë kërkesën për shërbimin e servisit.

Me mënyrën Sleep Mode, air kondicioneri adapton temperaturën e dhomës për kushte të përsosura të gjumit, gjatë së cilit realizohet kursim i energjisë elektrike.

Pozicioni horizontal automatikisht do të zhvendoset në të njëjtin pozicion siç e keni vendosur herën e fundit kur njësia është ndezur.

Shpërndan ajrin e ftohtë / ngrohtë në ambient duke lëvizur automatikisht flegrat horizontal..

Nëse kondicioneri qkyqet për shkak të ndërprerjes së energjisë, ai do të rindizet automatikisht duke pranuar komandën që kemi vendosur herën e fundit kur njësia ishte në punë.

Njësia e brendshme do të tregojë kodin e gabimit 'EC' dhe do të ndalojë automatikisht sepse zbulon rrjedhjen e gazit në sistem.

Shpejtësia e ventilatorit të brendshëm rregullohet automatikisht deri në nivelin më të ulët kundrejt temperaturës së avulluesit kur njësia fillon funksionimin e ngrohjes.

Kur ndodh gabimi i sensorit të temperaturës, kondicioneri do të shfaq kodin e gabimit dhe do të ndalojë menjëherë, në display paraqitet errori. Deri sa të mënjanohet problemi air kondicioneri nuk do të funksionoi.

Temperatura e perceptuar nga sensori i njësisë së brendshme mund të ndryshojë nga temperatura e vërtetë e dhomës, për shkak të pozicionit të njësisë. Falë këtij funksioni ju mund të minimizoni ndryshimin dhe të arrini kushte më të mira në hapësirën tuaj.

Nga e ana e djathtë dhe e majtë e njësisë së brendshme mund të kyqet gypi për largimin e kondenzatit, e cila mund të bëhet me montim të thjesht.

StandBy tregon energjin e shpenzuar prej 1.0 W që tregon kursim të lartë të energjisë.

Ky funksion mundëson ftohje dhe ngrohje për një periudhë kohore të caktuar dhe e bën që dhomën të ftohet ose nxehet me shpejtë.

Vendosni njësinë të fillojë dhe të ndalojë automatikisht në një periudhë 24h të përcaktuar nga ju.

Elektromotorat e ventilatorëve të njësive të brendshme dhe të jashtme, si dhe kompresori janë modernizuar në të gjithë teknologjinë DC Inverter. Në këtë mënyrë, kompresori mund të ndryshojë kapacitetin në varësi të nevojave të ambientit të brendshem dhe të krijojë kushte perfekte qëndrimi.

Tani mund të arrihet mbrojtja maksimale e kondicionerit, veçanërisht prej përdorimit në zonat me nivele të larta lagështie dhe mundësi të mëdha koroduse, siç janë ishujt dhe zonat bregdetare. Golden FIN (veshja e artë), antikoroduse e njësisë së jashtme, mbron nga ajri i kripur, shiu dhe elementët e tjerë gërryes, duke siguruar performancën efektive të kondicionerit dhe zgjatjen e jetës së tij. Veshja e artë e njësisë së brendshme, falë veprimit të saj antibakterial, ju lejon të shijoni një atmosferë të përkryer të pastër dhe të shëndetshme!

Me modalitetin e ri ECO ne telekomanden tuaj mund të vendosni kondicionerin tuaj të funksionojë me koston më të ulët, duke arritur kursim maksimal të energjisë dhe duke shijuar performancë më të madhe në hapësirën tuaj.

R32 ECO me 68% potencial më të ulët të ngrohjes globale, është këtu për të rritur ndjeshëm performancën e kondicionerit tuaj dhe për të kontribuar në mënyrë drastike në mbrojtjen e ngrohjes globale. Nuk ndikon negativisht në shtresën e ozonit, kontribuon në uljen e efektit të ngrohjes globale duke bllokuar sasi më të vogla të nxehtësisë (GWP = 675) dhe mund të ripërdoret dhe riciklohet lehtë.

Për shkak të motorit DC, shpejtësia e ventilatorit në natyrë rritet nga 2 nivele në 5 nivele, mundëson rahati dhe kursimin e energjisë elektrike.

Performancë e shkëlqyer e ngrohjes edhe në zonat me temperaturë të ulët që arrin madje edhe në - 30°C. Zgjidhja ideale për rajonet alpine me temperatura shumë të ulëta edhe në kushtet më të vështira të motit.

Shijoni gjumin tuaj të pashqetësuar, falë sensorit special të dritës së kondicionerit tuaj. Sapo fikni dritën, sigurohuni që intensiteti i ekranit të dritës në panel zvogëlohet në mënyrë që të mund të merrni kushte pushimi dhe qetësie.

Siguroni funksionimin më të heshtur të kondicionerit tuaj dhe krijimin e atmosferës më të këndshme në vendin tuaj duke zgjedhur shpejtësinë e dëshiruar të ventilatorit. Me mundësin për të zgjedhur midis 1 dhe 100, ju mund të rregulloni shpejtësinë e ventilatorit të njësisë së brendshme në varësi të nevojave tuaja, duke krijuar kushte ideale në hapësirën tuaj.

Siguroni saktësi përfundimtare me aftësinë për të rregulluar temperaturën në vendin tuaj me 0.5°C, duke krijuar mjedisin më të këndshëm në mënyrën më të lehtë dhe të shpejtë.

Media Library - King

User, Remote Control & Installation Manuals - Energy Labels - Pdesign Test Reports - Service Manuals - High Resolution Photos