Kondicioneri portabel per ftofje dhe nxemje, A+ energji klasa

 • LKonsum i ulët i energjisë falë klasës së energjisë A +
 • Performancë e shkëlqyer në ngrohje dhe ftohje
 • Kastrat Omni-Directional për transport të lehtë
 • Komplet i dritares për humbjet minimale të ftohjes dhe ngrohjes nga ajri i jashtëm
 • Kontrollori i largët për një rregullim të menjëhershëm dhe të rehatshëm të temperaturës
 • M2GHP290-12
 • Cooling Capacity 12.000 Btu / h
 • Noise Level 54 / 54.3 / 54.5 dB(A)
 • Cooling Capacity 3.52 kWatt
 • Heating Capacity 2.93 kWatt
 • Heating Capacity 10.000 Btu / h
 • Energy Class A / A+ Cooling / Heating
 • EER 2.6
 • COP 2.6
 • Voltage / Frequency / Phase 220-240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input
  Cooling
  5.9 A
 • Current Input
  Heating
  5.0 A
 • Power Input
  Cooling
  1.350 W
 • Power Input
  Heating
  1.045 W
 • Air Flow Volume 420 / 370 / 355 m³ / h
 • Dehumidifying Volume 3.25 L / h
 • Sound Power Level 64 dB(A)
 • Compressor Type ROTARY
 • Dimensions (WxDxH) 467 x 397 x 765 mm
 • Net Weight 34.4 kg
 • Refrigerant / Charge R290 / 0.23 kg

Vendosni njësinë të fillojë dhe të ndalojë automatikisht në një periudhë 24h.

Ky funksion i referohet automatikut lëvizja e flapave. Automatik operacioni ju mundëson të menaxhoni një shpërndarja e ajrit në dhomë.

Sistemi inovativ që automatikisht heq lagështinë e kondensuar nga njësi pa kullim manual ose vendosje deri një çorape për kullimin e vazhdueshëm

Pasi funksionimi jonormal ose dështimi i pjesëve ndodh, njësia do të fiket automatikisht për të mbrojtur sistemin. ndërkohë do të tregojë mbrojtje ose kod gabimi për shërbim të shpejtë.

Me mënyrën e gjumit, kondicioneri rregullon temperaturën e dhomës për kushte perfekte për gjumë dhe energji e madhe kursimeve.

Ftohësi i gjeneratës së re R290 siguron efikasitet maksimal të energjisë në funksionimin e kondicionerit tuaj! Në të njëjtën kohë, është jashtëzakonisht eko-miqësor pasi ka një potencial shumë të ulët të ngrohjes globale me potencial zero zhdukjeje të ozonit.

Media Library - Magic Air

User, Remote Control & Installation Manuals - Energy Labels - Pdesign Test Reports - Service Manuals - High Resolution Photos