Njësi të jashtme Multi me rezistencë dhe performancë të lartë

 • Mbrojtje e shkëlqyeshme e njësisë falë Golden Fin
 • Lidhni deri në 5 njësi të brendshme me një njësi të jashtme
 • Funksionim i qëndrueshëm në kushte të vështira dhe kursim maksimal i energjisë
 • Kursim maksimal i energjisë falë klasës së energjisë A +++
 • Potencial i ulët i ngrohjes globale për shkak të gazit të ri EKO R32
 • U5MRSL32(2)
  -18Β
 • Cooling Capacity 18.000 (7.600-19.500) Btu / h
 • Cooling Capacity 5.28 (2.22-5.72) kWatt
 • Heating Capacity 19.000 (8.000-20.000) Btu / h
 • Heating Capacity 5.57 (2.34-5.86) kWatt
 • Seasonal Efficiency
  (in accordance to EN14825)
 • Cooling
 • Pdesign 5.3 kW
 • Energy Class A++
 • SEER 6.1
 • Heating Middle Zone
 • Pdesign 4.3 kW
 • Energy Class A++
 • SCOP 4.0
 • Heating Warm Zone
 • Pdesign 4.8 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 5.1
 • Voltage/ Frequency/ Phase 220-240/50/1 V / Hz / Ph
 • Indoor Number of Units 1 - 2 Min. - Max.
 • Noise Level 64 db(A)
 • Sound Power Level 56 db(A)
 • Dimensions
  (WxDxH)
  800x333x554 mm
 • Net Weight 35.5 kg
 • Compressor Type ROTARY
 • Liquid Line/ Gas Line 2 x (1/4” | 3/8”)
 • Power Supply Wire
  Outdoor (Noxmm²) / Fuses
  3x2.5/ 1x16 Α
 • Refrigerant / Charge R32/1.25 kg
 • Maximum Pipe Length Total 40 m
 • Maximum Pipe Length
  For One Indoor Unit
  25 m
 • Max. Height Difference
  Between Indoor and Outdoor Unit
  15 m
 • Max. Height Difference
  Between Indoor Units
  10 m
 • Operation Temperature Range
  in Cooling
  -15~50 °C
 • Operation Temperature Range
  in Heating
  -15~24 °C
 • U5MRSL32(3)
  -27Β
 • Cooling Capacity 27.000 (7.170-29.000) Btu / h
 • Cooling Capacity 7.91 (2.10-8.50) kWatt
 • Heating Capacity 27.000 (6.700-30.000) Btu / h
 • Heating Capacity 7.91 (1.96-8.79) kWatt
 • Seasonal Efficiency
  (in accordance to EN14825)
 • Cooling
 • Pdesign 7.9 kW
 • Energy Class A++
 • SEER 6.1
 • Heating Middle Zone
 • Pdesign 5.3 kW
 • Energy Class A+
 • SCOP 4.0
 • Heating Warm Zone
 • Pdesign 5.8 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 5.1
 • Voltage/ Frequency/ Phase 220-240/50/1 V / Hz / Ph
 • Indoor Number of Units 1 - 3 Min. - Max.
 • Noise Level 67 db(A)
 • Sound Power Level 53 db(A)
 • Dimensions
  (WxDxH)
  845x363x702 mm
 • Net Weight 51.1 kg
 • Compressor Type ROTARY
 • Liquid Line/ Gas Line 3 x (1/4” | 3/8”)
 • Power Supply Wire
  Outdoor (Noxmm²) / Fuses
  3x2.5/ 1x20 Α
 • Refrigerant / Charge R32/1.72 kg
 • Maximum Pipe Length Total 60 m
 • Maximum Pipe Length
  For One Indoor Unit
  30 m
 • Max. Height Difference
  Between Indoor and Outdoor Unit
  15 m
 • Max. Height Difference
  Between Indoor Units
  10 m
 • Operation Temperature Range
  in Cooling
  -15~50 °C
 • Operation Temperature Range
  in Heating
  -15~24 °C
 • U5MRSL32(4)
  -36
 • Cooling Capacity 36.000 (5.390-46.573) Btu / h
 • Cooling Capacity 10.55 (1.58-13.65) kWatt
 • Heating Capacity 36.000 (5.698-45.448) Btu / h
 • Heating Capacity 10.55 (1.67 - 13.32) kWatt
 • Seasonal Efficiency
  (in accordance to EN14825)
 • Cooling
 • Pdesign 10.5 kW
 • Energy Class A++
 • SEER 6.1
 • Heating Middle Zone
 • Pdesign 8.4 kW
 • Energy Class A+
 • SCOP 4.0
 • Heating Warm Zone
 • Pdesign 9.3 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 5.4
 • Voltage/ Frequency/ Phase 220-240/50/1 V / Hz / Ph
 • Indoor Number of Units 1 - 4 Min. - Max.
 • Noise Level 63 db(A)
 • Sound Power Level 68 db(A)
 • Dimensions
  (WxDxH)
  946x410x810 mm
 • Net Weight 68.8 kg
 • Compressor Type ROTARY
 • Liquid Line/ Gas Line 3 x (1/4” | 3/8”) + 1x (1/4” | 1/2”)
 • Power Supply Wire
  Outdoor (Noxmm²) / Fuses
  3x4.0/ 1x25 Α
 • Refrigerant / Charge R32/2.10 kg
 • Maximum Pipe Length Total 80 m
 • Maximum Pipe Length
  For One Indoor Unit
  35 m
 • Max. Height Difference
  Between Indoor and Outdoor Unit
  15 m
 • Max. Height Difference
  Between Indoor Units
  10 m
 • Operation Temperature Range
  in Cooling
  -15~50 °C
 • Operation Temperature Range
  in Heating
  -15~24 °C
 • U5MRSL32(5)
  -42
 • Cooling Capacity 42.000 (5.664-47.768) Btu / h
 • Cooling Capacity 12.31 (1.66-14.00) kWatt
 • Heating Capacity 42.000 (5.664-50.975) Btu / h
 • Heating Capacity 12.31 (1.66-14.94) kWatt
 • Seasonal Efficiency
  (in accordance to EN14825)
 • Cooling
 • Pdesign 12.3 kW
 • Energy Class A+
 • SEER 5.8
 • Heating Middle Zone
 • Pdesign 9.4 kW
 • Energy Class A
 • SCOP 3.8
 • Heating Warm Zone
 • Pdesign 10.1 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 5.2
 • Voltage/ Frequency/ Phase 220-240/50/1 V / Hz / Ph
 • Indoor Number of Units 1 - 5 Min. - Max.
 • Noise Level 62 db(A)
 • Sound Power Level 71 db(A)
 • Dimensions
  (WxDxH)
  946x410x810 mm
 • Net Weight 73.3 kg
 • Compressor Type ROTARY
 • Liquid Line/ Gas Line 4x (1/4” | 3/8”) + 1x (1/4” | 1/2”)
 • Power Supply Wire
  Outdoor (Noxmm²) / Fuses
  3x4.0/ 1x25 Α
 • Refrigerant / Charge R32/2.40 kg
 • Maximum Pipe Length Total 80 m
 • Maximum Pipe Length
  For One Indoor Unit
  35 m
 • Max. Height Difference
  Between Indoor and Outdoor Unit
  15 m
 • Max. Height Difference
  Between Indoor Units
  10 m
 • Operation Temperature Range
  in Cooling
  -15~50 °C
 • Operation Temperature Range
  in Heating
  -15~24 °C

Performancë e shkëlqyer e ngrohjes edhe në rajonet më të kërkuara me nivele të ulëta të temperaturës. Siguroni kushtet e preferuara të temperaturës, madje edhe në -15 ° C dhe gëzoni kushte ideale në vendin tuaj.

Excellent Heating Performance Under -15°C

Elektromotorët e njësive të brendshme dhe të jashtme, si dhe kompresori janë modernizuar dhe të gjithë i takojnë teknologjisë DC Inverter. Në këtë mënyrë, kompresori mund të ndryshojë kapacitetin në varësi të nevojave të ambientit të brendshme dhe të krijojë kushte perfekte në hapësirën tuaj.

All DC Inverter

Pervetsoni gjithë kontrollin e njësisë suaj! Falë kodit të gabimit që do të shfaqet ne ekran nëse ndodh një gabim, gjithmonë ju mund të jeni i sigurt për funksionimin e duhur dhe më të efektshëm të kondicionerit tuaj.

Error Alarm Port

Me një bord kontrolli të zgjuar, kondicionerët mund të ndizen / fiken përmes sinjaleve të kontrollit në distancë të gjatë..

Front Desk Control On/Off(Optional)

Shpejtësia e ventilatorit të brendshëm rregullohet automatikisht nga shkalla më e ulët në klasën e vendosjes sipas temperaturës së avulluesit kur njësia fillon funksionimin e ngrohjes/p>

Auto Restart

Sapo të ndodhë funksionimi jonormal ose dështimi i pjesëve, njësia do të fiket automatikisht për të mbrojtur sistemin. Ndërkohë do të tregojë mbrojtje ose kod në display dhe do të shfaq kërkesën për shërbimin e servisit

Kjo veçori i referohet emetimeve të zvogëluara të zhurmës për të arritur një operacion të këndshëm dhe të rehatshëm. Dizajni special i njësisë së brendshme ofron performancë të shkëlqyer në nivelin më të ulët të zhurmës, në mënyrë që të gëzojnë kushte ideale të heshtjes absolute.

Njësitë e ridizajnuara në natyrë janë më e fortë dhe më e lehtë për mirëmbajtje. Kutia elektrike me kokë poshtë mban pjesët elektrike pa pluhur (deri në Ulje e pluhurit 70%) dhe ngrohja performanca është rritur edhe në më të ulët temperatura në natyrë.

Ky dizajn special ofron një rrymim të gjerë të barabartë dhe shumë të rehatshme të ajrit, qe mundëson qarkullim më të madh të ajrit dhe temperaturë të qëndrueshme.

Media Library - Outdoor units

User, Remote Control & Installation Manuals - Energy Labels - Pdesign Test Reports - Service Manuals - High Resolution Photos