Ekipi

 

PRIMUS engineering , operon me një ekip profesional të ndarë në departamentin e projektimit, prodhimit, shitjes, ekzekutimit dhe servisimit, ekip mirë i përgatitur i cila është i aftë të kryej me sukses / përgjegjësi dhe në kohë detyrat që i merr përsipër.