Delageshtues i fuqishëm për kërkesa të mëdha!

 • Ulni shpejt lagështinë e rritur të ajrit , falë mënyrës së azhurnuar Turbo.
 • Kurseni para dhe energji me delagështuesin e zgjuar.
 • Mbroni pajisjen duke i pastruar filtrat, falë kujtesës për pastrimin e filtrit.
 • Kujdesuni për zbrazjen e vazhdueshme të rezervuarit të ujit falë drenimit të vazhdueshëm.
 • PWR-50L
 • Dehumidifying Capacity 50 L / 24 hours
 • Power Consumption
  (26.7℃ 60%RH)
  550 W
 • Noise Level 51 db(A)
 • Air Output 345 / 320 m³ / h
 • Water Tank 6 L
 • Dimensions
  (WxDxH)
  392 × 282 × 616 mm
 • Net Weight 19.8 kg
 • Refrigerant R290
 • Room Temperature from 5 to 35

Zhvendosni dehidifikuesin tuaj kudo dhe kurdo që të jetë e nevojshme. Mbështetësit e integruar, lejojnë lëvizshmëri të plotë dhe njësia mund të zhvendoset dhe pozicionohet lehtësisht, kur është e nevojshme, për rezultate optimale.

Me kohëmatësin 24-orësh ju mund të planifikoni saktësisht periudhën operative të dehumidifikuesit tuaj dhe të shmangni përdorimin e panevojshëm kur nuk jeni në shtëpi.

Përfitoni nga funksionimi i dehumifikimit të vazhdueshëm, për rezultate të menjëhershme aty ku është e nevojshme. Me dehumifikimin e vazhdueshëm pajisja vepron si një katalizator në kushte të kërkesës së lartë, siç janë tharja e rrobave ose dhomat e përmbytura, duke eleminuar lagështinë shpejt dhe në mënyrë efektive.

Shijoni funksionimin e sigurt të dehumidifikuesit tuaj falë pajisjeve speciale për mbrojtje nga tejmbushja. Kur rezervuari i ujit është i plotë, dehumidifikuesi automatikisht fiket dhe treguesi ndriçon i plotë, në mënyrë që t'ju informojë se duhet të zbrazni rezervuarin e ujit, duke parandaluar çdo rrjedhje.

Siguroni performancën maksimale të dehumidifikuesit gjatë gjithë funksionimit të tij, falë funksionit të zgjimit të ngrirjes. Në rast të formimit të akullit, kompresori automatikisht do të ndalojë së punuari dhe tifozi do të vazhdojë funksionimin e tij derisa të hiqet plotësisht.

Media Library - POWER 50

User, Remote Control & Installation Manuals - Energy Labels - Pdesign Test Reports - Service Manuals - High Resolution Photos