Delageshtuesi PREMIUM me kapacitet 30 L / 24 Orë, me Air Ionizer!

 • Siguroni një atmosferë të pastër dhe të shëndetshme në dhomën tuaj me Ionizerin e integruar të ajrit
 • Shijoni rrobat e thata gjatë periudhave me lagështi të lartë dhe shi
 • Zgjidhja ideale për dhomat e gjumit dhe vendet ku kërkohet një nivel i ulët zëri
 • Aktivizoni funksionin Turbo për rezultate të shpejta dhe efektive, në dhoma me nivele të larta lagështie
 • PRM-30L
 • Dehumidifying Capacity 30 L / 24 hours
 • Power Consumption (26.7℃ 60%ΣΥ) 370 W
 • Noise Level 43 db (A)
 • Air Output 220 / 190 m³ / h
 • Water Tank 4.7 L
 • Dimensions
  (WxDxH)
  400 × 254 × 562 mm
 • Net Weight 15.5 kg
 • Refrigerant R410a
 • Room Temperature 5 - 35 °C

Kujdesuni për zbrazjen e vazhdueshme të rezervuarit të ujit falë mundësisë së drenimit të vazhdueshëm. Vendoseni tubin në pjesën e prapme të pajisjes dhe lidheni atë me sifonin. Uji i mbledhur nga ajri gjatë funksionimit të delageshtuesit do të drejtohet direkt në kanalizim

Harrojeni për zbrazjen e vazhdueshme të rezervuarit të ujit, falë kullimit të vazhdueshëm. Vendoseni tubin në pjesën e prapme të pajisjes dhe futeni në sifon. Ajri i ujit i mbledhur gjatë funksionimit të dehumidifikuesit do të çojë drejtpërdrejt në kullime.

Shijoni funksionimin e sigurt të delageshtuesit falë pajisjeve speciale për mbrojtje nga rrjedhja. Kur rezervuari i ujit të jetë i plotë, delageshtuesi fiket automatikisht dhe treguesi i plotë ndizet për t'ju njoftuar se duhet të zbrazni rezervuarin e ujit, duke parandaluar çdo rrjedhje.

Pajisja ka një kohëmatës 24-orëshe për të programuar me saktësi kohën e përdorimit dhe për të shmangur funksionimin e tij të panevojshëm kur jeni larg shtëpisë për shumë orë.

Siguroni performancën më të mirë të delageshtuesit tuaj gjatë gjithë funksionimit të tij, përmes vetshkrirjes së zgjuar. Në rast të formimit të akullit, kompresori do të ndalet automatikisht dhe ventilatori do të vazhdojë të funksionojë derisa të zhduket plotësisht akulli.

Media Library - Premium Air

User, Remote Control & Installation Manuals - Energy Labels - Pdesign Test Reports - Service Manuals - High Resolution Photos