Modeli i RI Premium me energji klas A+++, R32, Ionizer dhe WI- FI !

 • Kursim i energjisë përmes menagjimit me ane të Wi-fi Control.
 • Energji klasa A+++ për performancë maksimale.
 • Filtër me veprim te trefishtë dhe Ionizer për kushte ideale dhe të pastër në ambientin tuaj.
 • Golden Fin për mbrojtjen maksimale të njësive ndaj korrozionit.
 • Me Ultra Silence Mode shijoni një ndjenjë absolute të qetësisë.
 • Opsioni Hotel Menu për kursim të energjis deri në 70%.
 • PR1VI32-09WFC
  /PR1VO32-09
 • Cooling Capacity 9.000 Btu / h
 • Noise Level Indoor Unit (Silent / Low / Med / Hi) 21/26/30/40 db(A)
 • Cooling Capacity Range (0.90-3.40) kWatt
 • Heating Capacity 10.000 Btu / h
 • Heating Capacity (0.82-3.37) kWatt
 • Seasonal Efficiency
  (In accordance to ΕΝ14.825)
 • Cooling
 • Pdesign 2.6 kW
 • Energy Class A++
 • SEER 6.2
 • Energy Consumption 147 kWh / year
 • Heating Middle Zone
 • Pdesign 2.1 kW
 • Energy Class A+
 • SCOP 4.0
 • Energy Consumption 735 kWh / year
 • Heating Warm Zone
 • Pdesign 2.6 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 5.1
 • Energy Consumption 714 kWh / year
 • Voltage / Frequency / Phase 220 - 240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input Cooling 3.1(0.4-5.4) Α
 • Current Input Heating 3.2(0.5-5.2) Α
 • Power Input Cooling 710(100-1.240) W
 • Power Input Heating 739(120-1.200) W
 • Air Flow Volume
  (High/Medium/Low)
  520/460/360 m³ / h
 • Sound Power Level Outdoor Unit 55.5 db(A)
 • Sound Power Level Indoor Unit 53 db(A)
 • Sound Power Level Outdoor Unit 61 db(A)
 • Compressor Type ROTARY
 • Liquid Line / Gas Line 1 / 4” / 3 / 8”
 • Power Supply Wire Outdoor 3 x 1.5 / 10 No x mm² / A
 • Signal Wires 5 × 1.5 No x mm²
 • Dimensions
  Indoor Unit
  (WxHxD)
  805x285x194 mm
 • Dimensions
  Outdoor Unit
  (WxHxD)
  700x550x275 mm
 • Net Weight Indoor / Outdoor 7.5/22.7 kg
 • Refrigerant / Charge R32/0.5 kg
 • Operation Temperature Range Outdoor Unit Cooling -15~50 °C
 • Operation Temperature Range Outdoor Unit Heating -15~30 °C
 • PR1VI32-12WFC
  /PR1VO32-12
 • Cooling Capacity 12.000 Btu / h
 • Noise Level Indoor Unit (Silent / Low / Med / Hi) 22/26/34/40 db(A)
 • Cooling Capacity Range (1.11-4.16) kWatt
 • Heating Capacity 13.000 Btu / h
 • Heating Capacity (1.08-4.22) kWatt
 • Seasonal Efficiency
  (In accordance to ΕΝ14.825)
 • Cooling
 • Pdesign 3.5 kW
 • Energy Class A++
 • SEER 6.1
 • Energy Consumption 201 kWh / year
 • Heating Middle Zone
 • Pdesign 2.3 kW
 • Energy Class A+
 • SCOP 4.0
 • Energy Consumption 805 kWh / year
 • Heating Warm Zone
 • Pdesign 2.6 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 5.1
 • Energy Consumption 714 kWh / year
 • Voltage / Frequency / Phase 220 - 240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input Cooling 5.4(0.5-6.9) Α
 • Current Input Heating 4.2(0.4-6.9) Α
 • Power Input Cooling 1.237(130-1.580) W
 • Power Input Heating 964(100-1.580) W
 • Air Flow Volume
  (High/Medium/Low)
  600/500/360 m³ / h
 • Sound Power Level Outdoor Unit 56 db(A)
 • Sound Power Level Indoor Unit 53 db(A)
 • Sound Power Level Outdoor Unit 65 db(A)
 • Compressor Type ROTARY
 • Liquid Line / Gas Line 1 / 4” / 3 / 8”
 • Power Supply Wire Outdoor 3 x 1.5 / 10 No x mm² / A
 • Signal Wires 5 × 1.5 No x mm²
 • Dimensions
  Indoor Unit
  (WxHxD)
  805x285x194 mm
 • Dimensions
  Outdoor Unit
  (WxHxD)
  700x550x275 mm
 • Net Weight Indoor / Outdoor 7.5/22.7 kg
 • Refrigerant / Charge R32/0.5 kg
 • Operation Temperature Range Outdoor Unit Cooling -15~50 °C
 • Operation Temperature Range Outdoor Unit Heating -15~30 °C
 • PR1VI32-18WFC
  /PR1VO32-18
 • Cooling Capacity 18.000 Btu / h
 • Noise Level Indoor Unit (Silent / Low / Med / Hi) 25/30/37/44 db(A)
 • Cooling Capacity Range (1.81-6.13) kWatt
 • Heating Capacity 19.000 Btu / h
 • Heating Capacity (1.37-6.74) kWatt
 • Seasonal Efficiency
  (In accordance to ΕΝ14.825)
 • Cooling
 • Pdesign 5.2 kW
 • Energy Class A++
 • SEER 7.1
 • Energy Consumption 256 kWh / year
 • Heating Middle Zone
 • Pdesign 4.1 kW
 • Energy Class A+
 • SCOP 4.0
 • Energy Consumption 1.435 kWh / year
 • Heating Warm Zone
 • Pdesign 4.2 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 5.1
 • Energy Consumption 1.153 kWh / year
 • Voltage / Frequency / Phase 220 - 240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input Cooling 6.9(0.6-10.3) Α
 • Current Input Heating 6.4(0.9-10.5) Α
 • Power Input Cooling 1.539(140-2.360) W
 • Power Input Heating 1.480(200-2.410) W
 • Air Flow Volume
  (High/Medium/Low)
  840/680/540 m³ / h
 • Sound Power Level Outdoor Unit 56 db(A)
 • Sound Power Level Indoor Unit 55 db(A)
 • Sound Power Level Outdoor Unit 61 db(A)
 • Compressor Type ROTARY
 • Liquid Line / Gas Line 1 / 4” / 1 / 2”
 • Power Supply Wire Outdoor 3 × 2.5 / 10 No x mm² / A
 • Signal Wires 5 × 1.5 No x mm²
 • Dimensions
  Indoor Unit
  (WxHxD)
  957x302x213 mm
 • Dimensions
  Outdoor Unit
  (WxHxD)
  800x554x333 mm
 • Net Weight Indoor / Outdoor 10/34 kg
 • Refrigerant / Charge R32/1.0 kg
 • Operation Temperature Range Outdoor Unit Cooling -15~50 °C
 • Operation Temperature Range Outdoor Unit Heating -15~30 °C
 • PR1VI32-24WFC
  /PR1VO32-24
 • Cooling Capacity 24.000 Btu / h
 • Noise Level Indoor Unit (Silent / Low / Med / Hi) 28/34.5/42/44.5 db(A)
 • Cooling Capacity Range (2.08-7.94) kWatt
 • Heating Capacity 25.000 Btu / h
 • Heating Capacity (1.61-8.80) kWatt
 • Seasonal Efficiency
  (In accordance to ΕΝ14.825)
 • Cooling
 • Pdesign 7.0 kW
 • Energy Class A++
 • SEER 6.1
 • Energy Consumption 402 kWh / year
 • Heating Middle Zone
 • Pdesign 4.8 kW
 • Energy Class A+
 • SCOP 4.0
 • Energy Consumption 1.680 kWh / year
 • Heating Warm Zone
 • Pdesign 6.4 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 5.1
 • Energy Consumption 1.757 kWh / year
 • Voltage / Frequency / Phase 220 - 240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input Cooling 10.2(0.7-13.3) Α
 • Current Input Heating 10.2(1.1-13.3) Α
 • Power Input Cooling 2.345(160-2.960) W
 • Power Input Heating 2.035(260-3.140) W
 • Air Flow Volume
  (High/Medium/Low)
  980/817/662 m³ / h
 • Sound Power Level Outdoor Unit 59.5 db(A)
 • Sound Power Level Indoor Unit 59 db(A)
 • Sound Power Level Outdoor Unit 67 db(A)
 • Compressor Type ROTARY
 • Liquid Line / Gas Line 3 / 8” / 5 / 8”
 • Power Supply Wire Outdoor 5 × 2.5 / 16 No x mm² / A
 • Signal Wires 5 × 2.5 No x mm²
 • Dimensions
  Indoor Unit
  (WxHxD)
  1.040x327x220 mm
 • Dimensions
  Outdoor Unit
  (WxHxD)
  845x702x363 mm
 • Net Weight Indoor / Outdoor 12.3/51.5 kg
 • Refrigerant / Charge R32/1.6 kg
 • Operation Temperature Range Outdoor Unit Cooling -15~50 °C
 • Operation Temperature Range Outdoor Unit Heating -15~30 °C

Dëshironi të fikni sinjalin me beep në AC? Duke shtypur funksionin e heshtjes, INVENTOR AC ndihmon të ju jap një natë të qetë dhe të rehatshme.

Mute Mode

Ajo eliminon lagështinë e padëshiruar në njësinë e brendshme gjatë funksionimit të pajisjes në ftohje. Pas qkyqjes së kondicionerit, ventilatori në njësinë e brendshme do të vazhdojë të funksionojë për një kohë në mënyrë që të thahet njësia e brendshme..

Powerful Self-Cleaning

Dizajnimi i veçantë i njësisë së jashtme mundëson efikasitet të larte pune në ftohje edhe në -15°C.

Low Ambient Cooling

Një sensor i zgjuar është i vendosur në telekomandën. Kur aktivizohet funksioni Follow Me, temperatura e caktuar sinkronizohet me sensorin e zgjuar në telekomand . Temperatura juaj e caktuar do t'ju ndjekë kudo që ju e vendosni telekomandën, duke ofruar rehati shtesë dhe kursime të energjisë..

Follow Me

Heq edhe sasinë më të vogël të pluhurit nga ajri. Ajo eliminon mikrobet ndërsa zvogëlon mundësinë e alergjive dhe sëmundjeve, duke siguruar ajër të pastër të shëndetshëm.

Sterilization HEPA Filter

R32 ECO me 68% potencial më të ulët të ngrohjes globale, është këtu për të rritur ndjeshëm performancën e kondicionerit tuaj dhe për të kontribuar në mënyrë drastike në mbrojtjen e ngrohjes globale. Nuk ndikon negativisht në shtresën e ozonit, kontribuon në uljen e efektit të ngrohjes globale duke bllokuar sasi më të vogla të nxehtësisë (GWP = 675) dhe mund të ripërdoret dhe riciklohet lehtë.

R32 ECO Refrigerant

Sapo të ndodhë funksionimi jonormal ose dështimi i pjesëve, njësia do të fiket automatikisht për të mbrojtur sistemin. Ndërkohë do të tregojë mbrojtje ose kod në display dhe do të shfaq kërkesën për shërbimin e servisit.

Pozicioni horizontal automatikisht do të zhvendoset në të njëjtin pozicion siç e keni vendosur herën e fundit kur njësia është ndezur.

Njësia e brendshme do të tregojë kodin e gabimit 'EC' dhe do të ndalojë automatikisht sepse zbulon rrjedhjen e gazit në sistem.

Temperatura e perceptuar nga sensori i njësisë së brendshme mund të ndryshojë nga temperatura e vërtetë e dhomës, për shkak të pozicionit të njësisë. Falë këtij funksioni ju mund të minimizoni ndryshimin dhe të arrini kushte më të mira në hapësirën tuaj.

Nga e ana e djathtë dhe e majtë e njësisë së brendshme mund të kyqet gypi për largimin e kondenzatit, e cila mund të bëhet me montim të thjesht.

StandBy tregon energjin e shpenzuar prej 1.0 W që tregon kursim të lartë të energjisë

Shpejtësia e ventilatorit të brendshëm rregullohet automatikisht deri në nivelin më të ulët kundrejt temperaturës së avulluesit kur njësia fillon funksionimin e ngrohjes.

Kur ndodh gabimi i sensorit të temperaturës, kondicioneri do të shfaq kodin e gabimit dhe do të ndalojë menjëherë, në display paraqitet errori. Deri sa të mënjanohet problemi air kondicioneri nuk do të funksionoi.

Shpejtësia e ventilatorit të brendshëm me 12 nivele, siguron kontroll më të saktë rrjedhje më të rehatshme të ajrit.

Për shkak të motorit DC, shpejtësia e ventilatorit në natyrë rritet nga 2 nivele në 5 nivele, mundëson rahati dhe kursimin e energjisë elektrike.

Ky funksion mundëson ftohje dhe ngrohje për një periudhë kohore të caktuar dhe e bën që dhomën të ftohet ose nxehet me shpejtë.

Nëse kondicioneri qkyqet për shkak të ndërprerjes së energjisë, ai do të rindizet automatikisht duke pranuar komandën që kemi vendosur herën e fundit kur njësia ishte në punë.

Vendosni njësinë të fillojë dhe të ndalojë automatikisht në një periudhë 24h të përcaktuar nga ju

Elektromotorat e ventilatorëve të njësive të brendshme dhe të jashtme, si dhe kompresori janë modernizuar në të gjithë teknologjinë DC Inverter. Në këtë mënyrë, kompresori mund të ndryshojë kapacitetin në varësi të nevojave të ambientit të brendshme dhe të krijojë kushte perfekte qëndrimi..

Me mënyrën Sleep Mode, air kondicioneri adapton temperaturën e dhomës për kushte të përsosura të gjumit, gjatë së cilit realizohet kursim i energjisë elektrike.

Dëshironi të fikni sinjalin me beep në AC? Duke shtypur funksionin e heshtjes, INVENTOR AC ndihmon të ju jap një natë të qetë dhe të rehatshme.

Filteri i hollë optimizon efektin e filtrimit me 40%.

Shpërndan ajrin e ftohtë / ngrohtë në zonën maksimale duke lëvizur automatikisht flegrat horizontal..

Media Library - Premium

User, Remote Control & Installation Manuals - Energy Labels - Pdesign Test Reports - Service Manuals - High Resolution Photos