Nxemse Infra-Red

Mo-El Infra-red ngrohje
më shumë
X

Nxemse Infra-Red

Mo-El Infra-red ngrohje
Mo-El S.r.l filloi prodhimin e nxemseve Infra-red për ambiente të jashtme në vitin 2004. Mo-El është patentimi i pare origjinal, IP65 rezistent ndaj ujit i llampave ngrohëse Infra-red. Të gjitha modelet ngrohjeveInfra-red janë projektuar, dizajnuar dhe prodhuar në Itali . Mo-EL ngrohje Infra-red janë prodhime tëcertifikuar nga IMQ dhe në përputhje me rregulloret e rrepta evropiane. Jetae dritave Ifra-red Mo-Elështë mjaft e gjatë më shumë se 5.000 orë pune ( në mes 5,000 dhe 8,000 orë sipas testit tonë të jetës ).
Mo-El Infra-red ngrohje punon me valë të shkurtra IRA që do të thotë performancë e lartë, ngrohja e menjëhershëme edhe në rastin e erës së ftohtë . Në të vërtetë ajo punon me rrezatim , sikurse rrezatimi i diellit. Ngrohja me nxemse infra-red siguron kursime të larta krahasuar me ngrohje me gaz.
Nxemset infra-red, me UV- a llampat dhe llambat infra të kuqe mund të jetë i vendosen në shumë vende si p.sh, bar , restorant, pub, disko, hotele, tarraca, kopshte , magazina , fermat, serat etj.

Shkarko PDF per më shumë informatat