Gas

Freoni (Gas)
më shumë
X

Gas

Freoni (Gas)
Freoni (Gas) është agjent ftohje përdoret në shumicën e sistemeve të kondicionimit të ajrit. Freoni është një gas pa ngjyrë, jo-të ndezshme dhe relativisht pa erë. Freoni (Gasi) ndahet në disa lloje siq janë ; R22 , R 410A, R 407c, R 134,

Bakr i butë (Cu)

Bakr i butë (Cu)
më shumë
X

Bakr i butë (Cu)

Bakr i butë (Cu)
Produktet e bakrit të butë janë në dispozicion si material standard me dimension nga ф 6.35 (1/4″),
ф 7.44 (5/16″), ф 9.52(3/8″), ф 12.7(1/2″), ф 15.87(5/8″), ф 18 (3/2″), ф 22 (3/4″)

Material izlolues

Material izlolues
më shumë
X

Material izlolues

Materiale izlolues
Në mënyrë që sistemet e klimatizimit të operojën në mënyr sa me efikase, të zvogëlohën humbjet e energjis dhe të zvogëlohen zhuramat, është e rëndësishme që të izolojnë sitemin e shpërndarjes së ajrit duke përdorur materiale të përshtatshmet për izolim.
Produktet e materialit izolues janë në dispozicion si material standard apo me vetë-ngjitës me trashësi nga 5, 9, 13, 15, 19, 25 dhe 32 mm.

Shkarko PDF per më shumë informatat