Paisje Ndimese Ventilimi

Sistemi i Ventilimit
më shumë
X

Paisje Ndimese Ventilimi

Sistemi i Ventilimit
Paisjet ndimese individuale dhe sistemet qendrore te aspirimitklasifikohen me prurjen e ajrit të fresken brenda dhe largimin e ajrit të ndotur jasht.
Në bazë të kërkesave arhitektonike dhe kapaciteteve të standardizuara mund të bëhet projektimi dhe përzgjedhja e paisjeve adekuate.

Shkarko PDF per më shumë informatat

Delagështues Profesional

Modeli: FDN / FDA
më shumë
X

Delagështues Profesional

Delagështues Ajri. Efektivisht heq lagështin për të krijuar një mjedis të shëndetshëm, në salla të vogla dhe të mëdha, muze, bibliotekat, arkiva, objektet sportive etj. Mban të qëndrueshme mjedisin tuaj duke larguar lagështin midis 30% deri 50% për të krijuar kushte të përsosur pune!

Shkarko PDF per më shumë informatat

Delagështues Industrial

Modeli: FDK / FD / FSW
më shumë
X

Delagështues Industrial

Delagështues Ajri Industrial.
Efektivisht heq lagështin për të krijuar një mjedis të shëndetshëm në ambientin punues. Mban të qëndrueshme ambientin tuaj punues duke larguar lagështia midis 30% deri 50% për të krijuar kushte të përsosur punuese!

Shkarko PDF per më shumë informatat

Grila

Grila
më shumë
X

Grila

Grila
Në sistemin e ventilimit dhe klimatizimit qëndëror me një rrjet të gjerë të kanaleve distribuimi i sasis së ajrit bëhet me grila ventiluese. Shumica e grilave përdorën si për furnizim ashtu edhe për ekstraktim të ajrit.
Në baz të kërkesave arhitektonike dhe kapaciteteve të standardizuara mund të bëhet përzgjedhja grilave sipas llojit, formës dhe ngjyrës.

Rekuperatorët

Rekuperatoret
më shumë
X

Rekuperatorët

Rekuperatoret
Rekuperatori është një nga elementet e ventilimit/klimatizimit e cila përfshin shkëmbimin e ajrit të ndenjur në ambientin e mbrëndëshm në të freskët me furnizim nga jashtë. Rekuperatori përdoret për të reduktuar konsumin e energjisë dhe për të stabilizuar temperaturën në dhomë duke ulur koston e rimëkëmbjes së energjisë së nevojshme në dimër për të ngrohur ambientin , dhe në verë të sigurojë ftohje.
– Efikasitet i këmbimit të energjis
– Kursen energji
– Nivel i ulët të zhurmës
– Dizajn kompakt, instalimi dhe mirëmbajtjen të lehtë

Shkarko PDF per më shumë informatat