Pastures i ajrit me 4 nivele të filtrimit të ajrit për një atmosferë përfundimisht të shëndetshme!

 • 4 nivele të filtrimit që largojnë në mënyrë efektive alergjenetet, fije folu dhe çdo gjurmë pluhuri nga ajri
 • Mënyra e heshtur ju lejon të shijoni kushte ideale të rehatisë dhe relaksimit
 • TFiltri i fuqishëm HEPA ofron një mjedis të shëndetshëm pa pluhur dhe mikroorganizma
 • Treguesi i cilësisë së ajrit për një diagnozë të lehtesuar të nevojave në hapsiren tuaj
 • QLT-300
 • Speeds 4
 • Reps per minute 470 / 620 / 770 / 920 rpm
 • Power Consumption (per fan speed) 5.9 / 10.6 / 17.6 / 29.1 W
 • CADR 300 m³ / h
 • Noise Level (per fan speed) 31 / 40 / 47 / 50 db(A)
 • Airflow Volume (per fan speed) 151 / 217 / 283 / 354 m³ / h
 • Air Filtration Capacity H11 - 97,5%
 • Room Coverage up to 45
 • Filtration Stages 4 + Ionizer
 • Sensors (PM2.5/VOC/Light) YES
 • Net Weight 7.2 kg
 • Dimensions (WxDxH) 387x247x571 mm
 • Timer 8-Hour
 • Casters YES

Shijoni cilësinë e ajrit në maksimum, këtë e realizojnë 3 sensorë PM2.5, VOC dhe sensori i dritës. Sensori PM2.5 zbulon grimca të vogla lundruese në ajër, VOC zbulon komponimet kimike të atmosferës ndërsa sensori i Dritës percepton nivelet e shkëlqimit të dhomës. Duke siguruar të gjithë informacionin e mësipërm, përmes sensorëve, pajisja është gjithmonë e vetëdijshme për kushtet e saj të ajrit përreth dhe është në gjendje të rregullojë dhe të sigurojë ajër të pastër.

Për shkak të tre sensorëve të pajisjes, të gjitha informacionet në lidhje me cilësinë e ajrit dhe shkëlqimin janë mbledhur, dhe, si rezultat funksionimi i pastruesit të ajrit rregullohet në përputhje me rrethanat. Duke shtypur në ekranin e prekur funksionin automatik, pastruesi mund, nëse është e nevojshme, të ndryshojë shpejtësinë e ventilatorit, në mënyrë që t'i përgjigjet më mirë kushteve të dhomës, duke siguruar ajër të pastër. Shijoni rehatinë dhe përdorimin e pakujdesshëm të pajisjes, ndërsa në të njëjtën kohë kurseni energji duke shmangur çdo përdorim të panevojshëm..

Zgjidhni njërën nga katër shpejtësitë e disponueshme të ventilatorit dhe krijoni kushtet ideale të një atmosfere të përkryer të pastër në lidhje me nevojat e komoditetit tuaj.

Mbroni njësinë duke mbajtur pastër filtrat falë kujtesës për pastrimin e tyre. Treguesi do t'ju njoftojë çdo herë që kërkohet pastrimi i filtrit, duke kontribuar në funksionimin efikas të pajisjes dhe rritjen e jetëgjatësisë të tij

Duke aktivizuar funksionin e kyçje (lock), fëmijët nuk janë në gjendje të përdorin pajisjen ose të ndryshojnë ndonjë nga funksionet e saj, kur nuk mbikëqyren.

Organizoni me saktësi periudhën operative të pajisjes me kohëmatësin 8-orësh dhe shmangni përdorimin e panevojshëm të saje.

Media Library - Quality 300

User, Remote Control & Installation Manuals - Energy Labels - Pdesign Test Reports - Service Manuals - High Resolution Photos