Delagështues me sensor tharjeje të rrobave të zgjuara me lëvizje 4D!

 • Thani rrobat menjëherë, me efikasitet të madhe dhe mbi të gjitha me ekonomicitet maksimal!
 • Mbrojtje antibakteriale për një atmosferë krejtësisht të shëndetshme dhe të pastër
 • Lëvizje Persiane 4D për cilësi të lartë dhe rezultate të menjëhershme
 • Paneli i prekjes për përdorim të lehtë dhe të saktë
 • Kontejner i madh uji për funksionimin e vazhdueshëm dhe pa probleme të delagështuesit
class="ytplayer-shield">
 • SMR-25L
 • Ικανότητα αφύγρανσης 25 λίτρα / 24 ώρες
 • Κατανάλωση (26,7℃ 60%ΣΥ) 247 W
 • Στάθμη θορύβου 39 db(A)
 • Παροχή αέρα 125 / 180 / 205 m³ / h
 • Δοχείο νερού 4.0 Λίτρα
 • Διαστάσεις
  (ΠxΒxΥ)
  526 × 287 × 454 mm
 • Καθαρό βάρος 15.8 kg
 • Ψυκτικό υγρό R290
 • Τιμή 349
 • Θερμοκρασία χώρου από 5 έως 35

Duke falënderuar avancimit teknologjik, struktura speciale e shkëmbyesit të nxehtësisë mundëson efikasitet të lartë të njësisë, si në uljen e niveleve të lagështisë në hapësirën tuaj, ashtu edhe tharjen e rrobave. Me funksionim të lehtë dhe efikase, e njëherit duke siguruar kursime të energjisë elektrike.

Shijoni funksionimin e sigurt të delagështuesit falë pajisjeve speciale për mbrojtje nga rrjedhja. Kur rezervuari i ujit të jetë i plotë, delagështuesi fiket automatikisht dhe treguesi i plotë ndizet për t'ju njoftuar se duhet të zbrazni rezervuarin e ujit, duke parandaluar çdo rrjedhje.

Kujdesuni për zbrazjen e vazhdueshme të rezervuarit të ujit falë mundësisë së drenimit të vazhdueshëm. Vendoseni tubin në pjesën e prapme të pajisjes dhe lidheni atë me sifonin. Uji i mbledhur nga ajri gjatë funksionimit të delagështuesit do të drejtohet direkt në kanalizim.

Shijoni atmosferën e shëndetshme në hapësirën e juaj gjatë natës ose në momente kur kërkohet qetësi absolute dhe siguroni kushtet ideale që dëshironi, edhe pa shqetësimin më të vogël.

Lëvizni me lehtësi delagështuesin kudo dhe kurdo që dëshironi. Rrotat e integruara të pajisjes ju lejojnë ta transportoni atë aty ku është e nevojshme për rezultate më efikase.

Bllokimi i operacionit në mënyrë që fëmijët të mos kenë aftësinë të përdorin pajisjen ose të ndryshojnë cilësimet e tij kur nuk janë nën mbikëqyrjen tuaj.

Programoni kohën e saktë të përdorimit me timerin 8-orësh dhe shmangni funksionimin e panevojshëm të pajisjes.

Siguroni performancën më të mirë të delagështuesit tuaj gjatë gjithë funksionimit të tij, përmes vetëshkrirjes së zgjuar. Në rast të formimit të akullit, kompresori do të ndalet automatikisht dhe ventilatori do të vazhdojë të funksionojë derisa të zhduket plotësisht akulli.

Media Library - Smart

User, Remote Control & Installation Manuals - Energy Labels - Pdesign Test Reports - Service Manuals - High Resolution Photos