Njësia e mbrendshme Aria Multi Split, i qet dhe ekonomik!

 • Kontrolloni lehtësisht klimën tuaj nga kudo qe jeni me Tabletin ose Smartphone-in tuaj
 • Krijoni një atmosferë të pastër dhe të shëndetshme me filtrin dhe jonizerin
 • Rrjedha e ajrit me 4 drejtime per shperndarje uniforme te ajrit ne te gjithe dhomen
 • Mbrojtje e shkëlqyeshme falë veshjes së artë (Golden Fin).
 • MODEL AR1MVI - 07WFR
 • Cooling Capacity 8.000 Btu / h
 • Cooling Capacity 2.34 kWatt
 • Heating Capacity 9.000 Btu / h
 • Heating Capacity 2.64 kWatt
 • Voltage / Frequency / Phase 220-240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input - Cooling 0.11 A
 • Current Input - Heating 0.11 A
 • Power Input - Cooling 24 W
 • Power Input - Heating 24 W
 • Air Flow Volume (High / Medium / Low) 400 / 300 / 230 m3 / h
 • Noise Level (Low / Medium / High) (dB ) 22 / 31 / 36 A
 • Sound Power Level (dB ) 52 A
 • Dimensions WxDxH 722 × 187 × 290 mm
 • Net Weight 7.4 kg
 • Liquid Line - Gas Line 1 / 4” - 3 / 8”
 • MODEL AR2MVI - 09WiFi
 • Cooling Capacity 9.200 Btu / h
 • Cooling Capacity 2.69 kWatt
 • Heating Capacity 10.000 Btu / h
 • Heating Capacity 2.93 kWatt
 • Voltage / Frequency / Phase 220-240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input - Cooling 0.11 A
 • Current Input - Heating 0.11 A
 • Power Input - Cooling 24 W
 • Power Input - Heating 24 W
 • Air Flow Volume (High / Medium / Low) 521 / 429 / 259 m3 / h
 • Noise Level (Low / Medium / High) (dB ) 20 / 22 / 29 / 37 A
 • Sound Power Level (dB ) 53 A
 • Dimensions WxDxH 722 × 187 × 290 mm
 • Net Weight 7.4 kg
 • Liquid Line - Gas Line 1 / 4” - 3 / 8”
 • MODEL AR2MVI - 12WiFi
 • Cooling Capacity 12.000 Btu / h
 • Cooling Capacity 3.52 kWatt
 • Heating Capacity 13.000 Btu / h
 • Heating Capacity 3.81 kWatt
 • Voltage / Frequency / Phase 220-240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input - Cooling 0.11 A
 • Current Input - Heating 0.11 A
 • Power Input - Cooling 24 W
 • Power Input - Heating 24 W
 • Air Flow Volume (High / Medium / Low) 539 / 478 / 294 m3 / h
 • Noise Level (Low / Medium / High) (dB ) 21 / 22 / 30 / 38 A
 • Sound Power Level (dB ) 55 A
 • Dimensions WxDxH 802 × 189 × 297 mm
 • Net Weight 8.2 kg
 • Liquid Line - Gas Line 1 / 4” - 3 / 8”
 • MODEL AR2MVI - 18WiFi
 • Cooling Capacity 18.000 Btu / h
 • Cooling Capacity 5.28 kWatt
 • Heating Capacity 19.000 Btu / h
 • Heating Capacity 5.86 kWatt
 • Voltage / Frequency / Phase 220-240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input - Cooling 0.15 A
 • Current Input - Heating 0.15 A
 • Power Input - Cooling 34 W
 • Power Input - Heating 34 W
 • Air Flow Volume (High / Medium / Low) 750 / 505 / 420 m3 / h
 • Noise Level (Low / Medium / High) (dB ) 29 / 34 / 42 A
 • Sound Power Level (dB ) 57 A
 • Dimensions WxDxH 965 × 215 × 319 mm
 • Net Weight 9 kg
 • Liquid Line - Gas Line 1 / 4” - 1 / 2”
 • MODEL AR2MVI - 24WiFi
 • Cooling Capacity 25.000 Btu / h
 • Cooling Capacity 7.03 kWatt
 • Heating Capacity 26.000 Btu / h
 • Heating Capacity 7.91 kWatt
 • Voltage / Frequency / Phase 220-240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input - Cooling 0.28 A
 • Current Input - Heating 0.28 A
 • Power Input - Cooling 62 W
 • Power Input - Heating 62 W
 • Air Flow Volume (High / Medium / Low) 1.050 / 750 / 560 m3 / h
 • Noise Level (Low / Medium / High) (dB ) 26 / 30 / 40 / 46 A
 • Sound Power Level (dB ) 60 A
 • Dimensions WxDxH 1,080,335,226 mm
 • Net Weight 12 kg
 • Liquid Line - Gas Line 3 / 8” - 5 / 8”

Me mënyrën e Sleep Mode , kondicioneri rregullon temperaturën e dhomës për kushte të përsosura të gjumit dhe gjatë së cilës realizon kursim të madh të energjisë.

Sleep Mode

Ky funksion mundëson ftohje dhe ngrohje për një periudhë kohore të caktuar dhe e bën që dhoma të ftohet ose nxehet me shpejtë.

Turbo Mode

Gasi ekologjik R32 ECO me 68% potencial më të ulët të ngrohjes globale, është këtu për të përmirësuar ndjeshëm performancën e kondicionerit tuaj dhe për të kontribuar në mënyrë drastike në mbrojtjen globale të ngrohjes. Nuk ndikon negativisht në shtresën e ozonit, kontribuon në uljen e efektit të ngrohjes globale duke bllokuar sasi më të vogla të nxehtësisë (GWP = 675) dhe mund të ripërdoret dhe riciklohet lehtë.

R32 ECO Refrigerant

Performancë e shkëlqyer ne ngrohje edhe në rajonet më te ftohta me nivele të ulëta të temperaturës. Siguroni kushtet e preferuara të temperaturës, madje edhe në -15 °C dhe shijoni ambient ideal në hapësirën tuaj.

Excellent Heating Performance Under -15°C

Nëse kondicioneri fiket papritur për shkak të ndërprerjes së energjisë, ai do të ristartoj automatikisht duke pranuar komandën që kemi vendosur herën e fundit kur njësia ishte në punë.

Auto Restart

Vendosni njësinë të fillojë dhe të ndalojë automatikisht në një periudhë 24h të përcaktuar nga ju

24-hour Timer

Dizajnimi i veçantë i njësisë së jashtme mundëson efikasitet të larte pune në ftohje edhe në -15°C.

Sapo të ndodhë funksionimi jonormal ose dështimi i pjesëve, njësia do të fiket automatikisht për të mbrojtur sistemin. Ndërkohë do të tregojë mbrojtje ose kod në display dhe do të shfaq kërkesën për shërbimin e servisit

Përfitoni nga 4 zgjedhjet për të rregulluar shpejtësinë e ventilatorit të njësisë së brendshme dhe përfitoni nga menyja për rikujtim te pastrimit te filtrave, senzori ndriçues paralajmëron për ndryshimet e temperaturave lart -poshtë e qe mundëson kushte ideale në hapësirën tuaj.

Elektromotorët e njësive të brendshme dhe të jashtme, si dhe kompresori janë modernizuar dhe të gjithë i takojnë teknologjisë DC Inverter. Në këtë mënyrë, kompresori mund të ndryshojë kapacitetin në varësi të nevojave të ambientit të brendshme dhe të krijojë kushte perfekte në hapësirën tuaj.

Nëse kondicioneri fiket papritur për shkak të ndërprerjes së energjisë, ai do të ristartoj automatikisht duke pranuar komandën që kemi vendosur herën e fundit kur njësia ishte në punë..

Media Library - Wall mounted units

User, Remote Control & Installation Manuals - Energy Labels - Pdesign Test Reports - Service Manuals - High Resolution Photos