Advanced Life Pro AC series with A+++ Energy Class, R32, Ionizer & Wi-Fi!

 • Rehati maksimale dhe kursim i energjisë përmes Wi-fi Control
 • Shfrytëzim me kosto më të ultë falë energji klasës A +++
 • Performanca e larte falë gazit ekologjik R32 ECO
 • Ambient te shëndetshme dhe te pastër falë Ionizer-it të integruar
 • Filtrit sterilizues HEPA mundësojnë kushte ideale te ajrit në hapësirën tuaj
 • Efikasitet i shkëlqyeshëm dhe jetëgjatësi të madhe kundrejt ndryshkut fal mveshjes Golden Fin.
 • L5VI32-09WFRC / L5VO32-09
 • Cooling Capacity 9.000 Btu / h
 • Heating Capacity 10.000 Btu / h
 • Cooling Capacity Range (3.100-11.600) Btu / h
 • Cooling Capacity Range (0.90-3.40) kWatt
 • Heating Capacity (2.800-11.500) Btu / h
 • Heating Capacity (0.82-3.37) kWatt
 • Seasonal Efficiency
  (In accordance to EN14825)
  Cooling
 • Pdesign 2.6 kW
 • Energy Class A++
 • SEER 6.2
 • Annual Energy Consumption 147 kWh / year
 • Seasonal Efficiency
  (In accordance to EN14825)
  Heating Middle Zone
 • Pdesign 2.1 kW
 • Energy Class A+
 • SCOP 4.0
 • Annual Energy Consumption 735 kWh / year
 • Seasonal Efficiency
  (In accordance to EN14825)
  Heating Warm Zone
 • Pdesign 2.6 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 5.1
 • Annual Energy Consumption 714 kWh / year
 • Voltage / Frequency / Phase 220 - 240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input Cooling 3.1 (0.4-5.4) Α
 • Current Input Heating 3.2 (0.5-5.2) Α
 • Power Input Cooling 710 (100-1.240) W
 • Power Input Heating 739 (120-1.200) W
 • Air Flow Volume 520/460/360 m³ / h
 • Noise Level
  Indoor Unit
  21/26/30/40 dB(A)
 • Noise Level
  Outdoor Unit
  55.5 db(A)
 • Sound Power Level
  Indoor Unit
  53 db(A)
 • Sound Power Level
  Outdoor Unit
  61 db(A)
 • Compressor Type ROTARY
 • Liquid / Gas line 1 / 4" / 3/8"
 • Power supply cables
  outdor unit
  3 × 1.5 / 10 No x mm2 / A
 • Communication cables 5 × 1.5 No x mm2
 • Dimensions Indoor Unit
  (WxDxH)
  805x194x285 mm
 • Dimensions Outdoor Unit
  (WxDxH)
  700x275x550 mm
 • Net Weight
  Indoor/Outdoor Unit
  7.5/22.7 kg
 • Refrigerant / Charge R32/0.5 kg
 • Range Cooling (Outdoor) −15—50 ºC
 • Range Heating (Outdoor) −15—30 ºC
 • L5VI32-12WFRC / L5VO32-12
 • Cooling Capacity 12.000 Btu / h
 • Heating Capacity 13.000 Btu / h
 • Cooling Capacity Range (3.800-14.200) Btu / h
 • Cooling Capacity Range (1.11-4.16) kWatt
 • Heating Capacity (3.700-14.400) Btu / h
 • Heating Capacity (1.08-4.22) kWatt
 • Seasonal Efficiency
  (In accordance to EN14825)
  Cooling
 • Pdesign 3.5 kW
 • Energy Class A++
 • SEER 6.1
 • Annual Energy Consumption 201 kWh / year
 • Seasonal Efficiency
  (In accordance to EN14825)
  Heating Middle Zone
 • Pdesign 2.3 kW
 • Energy Class A+
 • SCOP 4.0
 • Annual Energy Consumption 805 kWh / year
 • Seasonal Efficiency
  (In accordance to EN14825)
  Heating Warm Zone
 • Pdesign 2.6 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 5.1
 • Annual Energy Consumption 714 kWh / year
 • Voltage / Frequency / Phase 220 - 240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input Cooling 5.4 (0.5-6.9) Α
 • Current Input Heating 4.2 (0.4-6.9) Α
 • Power Input Cooling 1.237 (130-1.580) W
 • Power Input Heating 964 (100-1.580) W
 • Air Flow Volume 600/500/360 m³ / h
 • Noise Level
  Indoor Unit
  22/26/34/40 dB(A)
 • Noise Level
  Outdoor Unit
  56 db(A)
 • Sound Power Level
  Indoor Unit
  53 db(A)
 • Sound Power Level
  Outdoor Unit
  65 db(A)
 • Compressor Type ROTARY
 • Liquid / Gas line 1 / 4" / 3/8"
 • Power supply cables
  outdor unit
  3 × 1.5 / 10 No x mm2 / A
 • Communication cables 5 × 1.5 No x mm2
 • Dimensions Indoor Unit
  (WxDxH)
  805x194x285 mm
 • Dimensions Outdoor Unit
  (WxDxH)
  700x275x550 mm
 • Net Weight
  Indoor/Outdoor Unit
  7.5/22.7 kg
 • Refrigerant / Charge R32/0.5 kg
 • Range Cooling (Outdoor) −15—50 ºC
 • Range Heating (Outdoor) −15—30 ºC
 • L5VI32-18WFRC / L5VO32-18
 • Cooling Capacity 18.000 Btu / h
 • Heating Capacity 19.000 Btu / h
 • Cooling Capacity Range (6.200-20.900) Btu / h
 • Cooling Capacity Range (1.81-6.13) kWatt
 • Heating Capacity (4.700-23.000) Btu / h
 • Heating Capacity (1.37-6.74) kWatt
 • Seasonal Efficiency
  (In accordance to EN14825)
  Cooling
 • Pdesign 5.2 kW
 • Energy Class A++
 • SEER 7.1
 • Annual Energy Consumption 256 kWh / year
 • Seasonal Efficiency
  (In accordance to EN14825)
  Heating Middle Zone
 • Pdesign 4.1 kW
 • Energy Class A+
 • SCOP 4.0
 • Annual Energy Consumption 1.435 kWh / year
 • Seasonal Efficiency
  (In accordance to EN14825)
  Heating Warm Zone
 • Pdesign 4.2 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 5.1
 • Annual Energy Consumption 1.153 kWh / year
 • Voltage / Frequency / Phase 220 - 240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input Cooling 6.9 (0.6-10.3) Α
 • Current Input Heating 6.4 (0.9-10.5) Α
 • Power Input Cooling 1.539 (140-2.360) W
 • Power Input Heating 1.480 (200-2.410) W
 • Air Flow Volume 840/680/540 m³ / h
 • Noise Level
  Indoor Unit
  25/30/37/44 dB(A)
 • Noise Level
  Outdoor Unit
  56 db(A)
 • Sound Power Level
  Indoor Unit
  55 db(A)
 • Sound Power Level
  Outdoor Unit
  61 db(A)
 • Compressor Type ROTARY
 • Liquid / Gas line 1 / 4" / 1/2"
 • Power supply cables
  outdor unit
  3 × 2.5 / 10 No x mm2 / A
 • Communication cables 5 × 1.5 No x mm2
 • Dimensions Indoor Unit
  (WxDxH)
  957x213x302 mm
 • Dimensions Outdoor Unit
  (WxDxH)
  800x333x554 mm
 • Net Weight
  Indoor/Outdoor Unit
  10/34 kg
 • Refrigerant / Charge R32/1.0 kg
 • Range Cooling (Outdoor) −15—50 ºC
 • Range Heating (Outdoor) −15—30 ºC
 • L5VI32-24WFRC / L5VO32-24
 • Cooling Capacity 24.000 Btu / h
 • Heating Capacity 25.000 Btu / h
 • Cooling Capacity Range (7.100-27.120) Btu / h
 • Cooling Capacity Range (2.08-7.94) kWatt
 • Heating Capacity (5.500-30.000) Btu / h
 • Heating Capacity (1.61-8.80) kWatt
 • Seasonal Efficiency
  (In accordance to EN14825)
  Cooling
 • Pdesign 7.0 kW
 • Energy Class A++
 • SEER 6.1
 • Annual Energy Consumption 402 kWh / year
 • Seasonal Efficiency
  (In accordance to EN14825)
  Heating Middle Zone
 • Pdesign 4.8 kW
 • Energy Class A+
 • SCOP 4.0
 • Annual Energy Consumption 1.680 kWh / year
 • Seasonal Efficiency
  (In accordance to EN14825)
  Heating Warm Zone
 • Pdesign 6.4 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 5.1
 • Annual Energy Consumption 1.757 kWh / year
 • Voltage / Frequency / Phase 220 - 240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input Cooling 10.2 (0.7-13.3) Α
 • Current Input Heating 10.2 (1.1-13.3) Α
 • Power Input Cooling 2.345 (160-2.960) W
 • Power Input Heating 2.035 (260-3.140) W
 • Air Flow Volume 980/817/662 m³ / h
 • Noise Level
  Indoor Unit
  28/34.5/42/44.5 dB(A)
 • Noise Level
  Outdoor Unit
  59.5 db(A)
 • Sound Power Level
  Indoor Unit
  59 db(A)
 • Sound Power Level
  Outdoor Unit
  67 db(A)
 • Compressor Type ROTARY
 • Liquid / Gas line 3 / 8" / 5/8"
 • Power supply cables
  outdor unit
  3 × 2.5 / 16 No x mm2 / A
 • Communication cables 5 × 2.5 No x mm2
 • Dimensions Indoor Unit
  (WxDxH)
  1.040x220x327 mm
 • Dimensions Outdoor Unit
  (WxDxH)
  845x363x702 mm
 • Net Weight
  Indoor/Outdoor Unit
  12.3/51.5 kg
 • Refrigerant / Charge R32/1.6 kg
 • Range Cooling (Outdoor) −15—50 ºC
 • Range Heating (Outdoor) −15—30 ºC

Dëshironi të fikni sinjalin me beep në AC? Duke shtypur funksionin e heshtjes, INVENTOR AC ndihmon të ju jap një natë të qetë dhe të rehatshme.

Mute Mode

Ajo eliminon lagështinë e padëshiruar në njësinë e brendshme gjatë funksionimit të pajisjes në ftohje. Pas qkyqjes së kondicionerit, ventilatori në njësin e brendshme do të vazhdojë të funksionojë për një kohë në mënyrë që të thahet njësia e brendshme.

Powerful Self-Cleaning

Dizajnimi I veçantë i njësisë së jashtme mundëson efikasitet te larte pune në ftohje edhe në -15 ° C..

Low Ambient Cooling

Një sensor i zgjuar është i vendosur në telekomandën. Kur aktivizohet funksioni Follow Me, temperatura e caktuar sinkronizohet me sensorin e zgjuar. Temperatura juaj e caktuar do t'ju ndjekë kudo ku shkoni ju dhe në distancë, duke ofruar rehati shtesë dhe kursime të energjisë.

Follow Me

Filtër me veprim tre shtresor me Vitaminë C, Jon i Argjendtë dhe Katalizatorin të Ftohtë mbron lëkurën tuaj dhe përmirëson ajrin.

Triple Action Filter

Sapo të ndodhë funksionimi jonormal ose dështimi i pjesëve, njësia do të fiket automatikisht për të mbrojtur sistemin. Ndërkohë do të tregojë mbrojtje ose kod dhe kërkesën për për shërbimin e servisit.

Pozicioni horizontal automatikisht do të zhvendoset në të njëjtin pozicion siç e keni vendosur herën e fundit kur njësia është ndezur.

Njësia e brendshme do të tregojë kodin e gabimit 'EC' dhe do të ndalojë automatikisht sepse zbulon rrjedhjen e gazit në sistem.

Temperatura e perceptuar nga sensori i njësisë së brendshme mund të ndryshojë nga temperatura e vërtetë e dhomës, për shkak të pozicionit të njësisë. Falë këtij funksioni ju mund të minimizoni ndryshimin dhe të arrini kushte më të mira në hapësirën tuaj.

Nga e ana e djathtë dhe e majtë e njësisë së brendshme mund të kyqet gypi për largimin e kondenzatit, me montim të thjesht.

StandBy tregon energjin e shpenzuar prej 1.0 W që tregon kursim të lartë të energjisë

Shpejtësia e ventilatorit të brendshëm rregullohet automatikisht deri në nivelin më të ulët kundrejt temperaturës së avulluesit kur njësia fillon funksionimin e ngrohjes.

Kur ndodh gabimi i sensorit të temperaturës, kondicioneri do të shfaq kodin e gabimit dhe do të ndalojë menjëherë, në display paraqitet errori. Deri sa të mënjanohet problemi air kondicioneri nuk do të funksionoi.

Shpejtësia e ventilatorit të brendshëm me 12 nivele, siguron kontroll më të saktë dhe sjell rrjedhë më të rehatshme të ajrit.

Për shkak të motorit DC, shpejtësia e ventilatorit në natyrë rritet nga 2 nivele në 5 nivele, mundëson rahati dhe kursimin e energjisë elektrike.

Ky funksion mundëson ftohje dhe ngrohje për një periudhë kohore të caktuar dhe e bën që dhomën të ftohet ose nxehet me shpejtë.

Nëse kondicioneri qkyqet për shkak të ndërprerjes së energjisë, ai do të rindizet automatikisht duke pranuar komandën që kemi vendosur herën e fundit kur njësia ishte në punë.

Vendosni njësinë të fillojë dhe të ndalojë automatikisht në një periudhë 24h të përcaktuar nga ju .

Elektromotorat e ventilatorëve të njësive të brendshme dhe të jashtme, si dhe kompresori janë modernizuar në të gjithë teknologjinë DC Inverter. Në këtë mënyrë, kompresori mund të ndryshojë kapacitetin në varësi të nevojave të ambientit të brendshme dhe të krijojë kushte perfekte qëndrimi.

With the Sleep Mode, the air conditioner adjusts the room temperature for perfect sleeping conditions and great energy savings.

Me mënyrën Sleep Mode, air kondicioneri adapton temperaturën e dhomës për kushte të përsosura të gjumit, gjatë së cilit realizohet kursim i energjisë elektrike.

The exquisite filter optimizes the filtering effect by 40%.

Shpërndan ajrin e ftohtë / ngrohtë në zonën maksimale duke lëvizur automatikisht flegrat horizontal.

Media Library - Life Pro

User, Remote Control & Installation Manuals - Energy Labels - Pdesign Test Reports - Service Manuals - High Resolution Photos