Faleminderit për kontaktin. Ne jemi të kënaqur të dëgjojmë nga ju dhe të eksplorojmë mundësinë e biznesit për të punuar me kompaninë tuaj.

Ju lutemi plotësoni fushat më poshtë. Stafi jonë do t'ju kontaktojë së shpejti.

PRIMUS engineering është e përkushtuar të arrijë, krijojë një standard të qëndrueshëm në fushën e shitjes, prodhimit, projektimit, servisimit dhe të ekzekutimit në sferën e inxhinierisë, duke u bazuar në asetin tonë më të çmueshëm, që është ekipi dhe puna jonë e përbashkët.


Rr"Hasan Prishtina"
15000 Obiliq
Email:info@primus-ks.com
Tel:+383 44 278 686