Njësitë me shumë ndarje ofrojnë mundësinë për të lidhur më shumë se një njësi të brendshme në një ambient të jashtëm. Ato janë zgjidhja më ekonomike për një gamë të madhe vendesh, në mënyrë që të kurseni hapësirë në ballkonin apo oborrin tuaj. Sidoqoftë, duhet të jemi shumë të kujdesshëm gjatë zgjedhjes së njësisë së duhur në natyrë në lidhje me fuqinë e fuqisë, në mënyrë që të plotësojmë nevojat e njësive të brendshme të lidhura dhe funksionimin e tyre të njëkohshëm. Për më tepër, njësia në natyrë duhet të vendoset në atë mënyrë që gjatësia e zorrëve lidhëse me njësitë e brendshme të mos tejkalojë gjatësinë e rekomanduar nga furnitori.

Krejt cka duhet te dini

Regjistrohuni tani duke përdorur email-en tuaj dhe merrni të gjitha lajmet më të fundit në botën e ajrit të kondicionuar dhe më shumë…