Delageshtuesi EVA II për kushtet ideale ne ambientin tuaj , me teknologjinë inteligjente Wi-Fi ju komandoni delageshuesin nga kudo qe jeni!

 • Thani rrobat gjatë periudhave me lagështi të lartë.
 • Shijoni nivelin më të ulët të zhurmës kur ajo kërkohet
 • Kurseni energji dhe para falë delageshtuesit të zgjuar
 • Kontrolloni pajisjen lehtësisht përmes smartphone ose tablet tuaj falë menaxhimit të zgjuar të Wi-Fi
 • EVP-WF16L
 • Dehumidifying Capacity 16 L / 24 hours
 • Power Consumption
  (26.7℃ 60%RH)
  240 W
 • Noise Level 37 db(A)
 • Air Output 165 / 141 / 110 m³ / h
 • Water Tank 3.0 L
 • Dimensions
  (WxDxH)
  350 × 245 × 510 mm
 • Net Weight 14.0 kg
 • Refrigerant R290
 • Room Temperature from 5 to 35
 • EVP-WF20L
 • Dehumidifying Capacity 20 L / 24 hours
 • Power Consumption
  (26.7℃ 60%RH)
  260 W
 • Noise Level 37 db(A)
 • Air Output 165 / 141 / 110 m³ / h
 • Water Tank 3.0 L
 • Dimensions
  (WxDxH)
  350 × 245 × 510 mm
 • Net Weight 14.4 kg
 • Refrigerant R290
 • Room Temperature from 5 to 35

Përfitoni nga funksioni i delagështimit të vazhdueshëm për rezultate të menjëhershme kur kërkohet funksionimi i vazhdueshëm i pajisjes. Me delagështimin e vazhdueshëm, pajisja vepron si një katalizator në kushte të kërkuara siç janë tharja e rrobave ose dhomat e përmbytura, duke eliminuar lagështinë menjëherë dhe me efikasitet.

Shijoni funksionimin e sigurt të delagështuesit falë pajisjeve speciale për mbrojtje nga rrjedhja. Kur rezervuari i ujit të jetë i plotë, delagështuesi fiket automatikisht dhe treguesi i plotë ndizet për t'ju njoftuar se duhet të zbrazni rezervuarin e ujit, duke parandaluar çdo rrjedhje.

Kujdesuni për zbrazjen e vazhdueshme të rezervuarit të ujit falë mundësisë së kullimit të vazhdueshëm. Vendoseni tubin në pjesën e prapme të pajisjes dhe lidheni atë me drenit. Uji nga ajri i lagësht i mbledhur gjatë funksionimit të delagështuesit do të drenohet direkt në kanalizim.

Me kohëmatësin 24-orësh ju mund të planifikoni saktësisht periudhën operative të dehumidifikuesit tuaj dhe të shmangni përdorimin e panevojshëm kur nuk jeni në shtëpi.

Zhvendosni dehidifikuesin tuaj kudo dhe kurdo që të jetë e nevojshme. Mbështetësit e integruar, lejojnë lëvizshmëri të plotë dhe njësia mund të zhvendoset dhe pozicionohet lehtësisht, kur është e nevojshme, për rezultate optimale.

Ulja e lagështisë shpejt në zonat ku është lagështia është veçanërisht e lartë. Funksioni i azhurnuar Turbo rrit nxjerrjen e ajrit dhe rikthen në mënyrë efektive në një kohë të shkurtër, nivelet e lagështisë ideale në hapësirë për një atmosferë të rehatshme..

Siguroni performancën më të mirë të delagështuesit tuaj gjatë gjithë funksionimit të tij, përmes vetëshkrirjes së zgjuar. Në rast të formimit të akullit, kompresori do të ndalet automatikisht dhe ventilatori do të vazhdojë të funksionojë derisa të zhduket plotësisht akulli.

Media Library - EVA II Pro

User, Remote Control & Installation Manuals - Energy Labels - Pdesign Test Reports - Service Manuals - High Resolution Photos