Modeli i Ri Nemesis Pro, A +++, me gaz R32 dhe me teknologji inteligjente me Wi-Fi

 • Me teknologjinë inteligjente përmes Wi-Fi ju mund te keni rehati maksimale dhe kursim të madh të energjisë.
 • Gazi i ri ekologjik R32 ECO mundëson zvogëlimin e kostos se mirëmbajtjes.
 • Ionizer mundëson ambient të pastër dhe të shëndetshëm.
 • Mundeson performancë të shkëlqyer të ngrohjes edhe në -22°C.
 • Filtër fotokatalizator sherben për të thithur pluhurin, bakteret dhe aromat e pakëndshme.
 • N2VI32 - 09WiFi/ N2VO32 - 09
 • Cooling Capacity 9.212 Btu / h
 • Heating Capacity 10.000 Btu / h
 • Cooling Capacity Range (3.071 - 12.966) Btu / h
 • Cooling Capacity Range 2.69 (0.90 - 3.80) kWatt
 • Heating Capacity (2.388 - 15.013) Btu / h
 • Heating Capacity 2.93 (0.69 - 4.40) kWatt
 • Seasonal Efficiency Cooling In accordance to ΕΝ14.825
 • Pdesign 2.7 kW
 • Energy Class Α+++
 • SEER 8.5
 • Energy Consumption 111 kWh / year
 • Seasonal Efficiency Heating In accordance to ΕΝ14.825
 • Pdesign 2.8 kW
 • Energy Class Α++
 • SCOP 4.6
 • Energy Consumption 852 kWh / year
 • Seasonal Efficiency Heating In accordance to ΕΝ14.825
 • Pdesign 3.2 kW
 • Energy Class Α+++
 • SCOP 5.4
 • Energy Consumption 830 kWh / year
 • Voltage / Frequency / Phase 220 - 240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input Cooling 2.6 (0.7 - 6.4) Α
 • Current Input Heating 2.9 (1.2 - 7.5) Α
 • Power Input Cooling 585 (100 - 1.400) W
 • Power Input Heating 650 (170 - 1.650) W
 • Air Flow Volume 660 / 540 / 450 / 390 Max. / Hi / Med / Low
 • Noise Level Indoor Unit 24 / 33 / 37 / 41 Silent / Low / Med / Hi
 • Sound Power Level Outdoor Unit 52 db(A)
 • Sound Power Level Indoor Unit 56 db(A)
 • Sound Power Level Outdoor Unit 60 db(A)
 • Compressor Type ROTARY
 • Liquid Line / Gas Line 1 / 4” - 3 / 8"
 • Power Supply Wire Outdoor/ Fuses 3 × 1.5 / 10 No x mm² / A
 • Signal Wires 4 × 1.5 No x mm²
 • Dimensions
  Indoor Unit
  WxDxH
  865 × 210 × 290 mm
 • Dimensions
  Outdoor Unit WxDxH
  848 × 320 × 596 mm
 • Net Weight Indoor / Outdoor 10.5 / 33.5 kg
 • Refrigerant / Charge R32 / 700 g
 • Operation Temperature Range Outdoor Unit Cooling -15~43 ºC
 • Operation Temperature Range Outdoor Unit Heating -22~24 ºC
 • N2VI32 - 12WiFi/ N2VO32 - 12
 • Cooling Capacity 12.000 Btu / h
 • Heating Capacity 13.000 Btu / h
 • Cooling Capacity Range (3.400 - 13.000) Btu / h
 • Cooling Capacity Range 3.51 (0.99 - 3.81) kWatt
 • Heating Capacity (4.100 - 15.010) Btu / h
 • Heating Capacity 3.81 (1.20 - 4.40) kWatt
 • Seasonal Efficiency Cooling In accordance to ΕΝ14.825
 • Pdesign 3.5 kW
 • Energy Class Α+++
 • SEER 8.5
 • Energy Consumption 144 kWh / year
 • Seasonal Efficiency Heating In accordance to ΕΝ14.825
 • Pdesign 3.2 kW
 • Energy Class Α+
 • SCOP 4.4
 • Energy Consumption 1.018 kWh / year
 • Seasonal Efficiency Heating In accordance to ΕΝ14.825
 • Pdesign 3.2 kW
 • Energy Class Α+++
 • SCOP 5.1
 • Energy Consumption 878 kWh / year
 • Voltage / Frequency / Phase 220 - 240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input Cooling 4.0 (0.8 - 7.0) Α
 • Current Input Heating 4.5 (1.3 - 7.7) Α
 • Power Input Cooling 950 (100 - 1.400) W
 • Power Input Heating 975 (200 - 1.650) W
 • Air Flow Volume 680 / 540 / 450 / 390 Max. / Hi / Med / Low
 • Noise Level Indoor Unit 25 / 34 / 37 / 43 Silent / Low / Med / Hi
 • Sound Power Level Outdoor Unit 53 db(A)
 • Sound Power Level Indoor Unit 58 db(A)
 • Sound Power Level Outdoor Unit 62 db(A)
 • Compressor Type ROTARY
 • Liquid Line / Gas Line 1 / 4" - 3 / 8"
 • Power Supply Wire Outdoor/ Fuses 3 × 1.5 / 10 No x mm² / A
 • Signal Wires 4 × 1.5 No x mm²
 • Dimensions
  Indoor Unit
  WxDxH
  865 × 210 × 290 mm
 • Dimensions
  Outdoor Unit WxDxH
  848 × 320 × 596 mm
 • Net Weight Indoor / Outdoor 11.0 / 33.5 kg
 • Refrigerant / Charge R32 / 750 g
 • Operation Temperature Range Outdoor Unit Cooling -15~43 ºC
 • Operation Temperature Range Outdoor Unit Heating -22~24 ºC
 • N2VI32 - 18WiFi/ N2VO32 - 18
 • Cooling Capacity 18.084 Btu / h
 • Heating Capacity 19.005 Btu / h
 • Cooling Capacity Range (4.299 - 22.519) Btu / h
 • Cooling Capacity Range 5.30 (1.25 - 6.60) kWatt
 • Heating Capacity (3.821 - 23.202) Btu / h
 • Heating Capacity 5.57 (1.11 - 6.80) kWatt
 • Seasonal Efficiency Cooling In accordance to ΕΝ14.825
 • Pdesign 5.3 kW
 • Energy Class Α++
 • SEER 7.6
 • Energy Consumption 244 kWh / year
 • Seasonal Efficiency Heating In accordance to ΕΝ14.825
 • Pdesign 4.5 kW
 • Energy Class Α+
 • SCOP 4.1
 • Energy Consumption 1.537 kWh / year
 • Seasonal Efficiency Heating In accordance to ΕΝ14.825
 • Pdesign 4.6 kW
 • Energy Class Α+++
 • SCOP 5.2
 • Energy Consumption 1.238 kWh / year
 • Voltage / Frequency / Phase 220 - 240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input Cooling 6.9 (0.9 - 10.9) Α
 • Current Input Heating 6.3 (1.5 - 11.5) Α
 • Power Input Cooling 1.550(380-2.450) W
 • Power Input Heating 1.428(350-2.600) W
 • Air Flow Volume 850 / 750 / 610 / 520 Max. / Hi / Med / Low
 • Noise Level Indoor Unit 34 / 39 / 43 / 49 Silent / Low / Med / Hi
 • Sound Power Level Outdoor Unit 57 db(A)
 • Sound Power Level Indoor Unit 58 db(A)
 • Sound Power Level Outdoor Unit 65 db(A)
 • Compressor Type ROTARY
 • Liquid Line / Gas Line 1 / 4” - 1 / 2"
 • Power Supply Wire Outdoor/ Fuses 3 x 2.5 / 16 No x mm² / A
 • Signal Wires 4 × 1.5 No x mm²
 • Dimensions
  Indoor Unit
  WxDxH
  996 × 225 × 301 mm
 • Dimensions
  Outdoor Unit WxDxH
  955 × 396 × 700 mm
 • Net Weight Indoor / Outdoor 13.5 / 45.0 kg
 • Refrigerant / Charge R32 / 1.000 g
 • Operation Temperature Range Outdoor Unit Cooling -15~43 ºC
 • Operation Temperature Range Outdoor Unit Heating -22~24 ºC
 • N2VI32 - 24WiFi/ N2VO32 - 24
 • Cooling Capacity 24.000 Btu / h
 • Heating Capacity 24.500 Btu / h
 • Cooling Capacity Range (3.700 - 30.900) Btu / h
 • Cooling Capacity Range 7.03 (1.08 - 9.05) kWatt
 • Heating Capacity (5.800 - 36.400) Btu / h
 • Heating Capacity 7.18 (1.69 - 10.67) kWatt
 • Seasonal Efficiency Cooling In accordance to ΕΝ14.825
 • Pdesign 7.0 kW
 • Energy Class Α++
 • SEER 7.0
 • Energy Consumption 350 kWh / year
 • Seasonal Efficiency Heating In accordance to ΕΝ14.825
 • Pdesign 6.4 kW
 • Energy Class Α+
 • SCOP 4.0
 • Energy Consumption 2.240 kWh / year
 • Seasonal Efficiency Heating In accordance to ΕΝ14.825
 • Pdesign 7.1 kW
 • Energy Class Α+++
 • SCOP 5.2
 • Energy Consumption 1.912 kWh / year
 • Voltage / Frequency / Phase 220 - 240 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input Cooling 9.15 (1.8 - 16.4) Α
 • Current Input Heating 8.44 (2.0 - 16.9) Α
 • Power Input Cooling 2.000(400-3.700) W
 • Power Input Heating 1.845(450-3.800) W
 • Air Flow Volume 1.250/1.000/900 / 750 Max. / Hi / Med / Low
 • Noise Level Indoor Unit 36 / 40 / 44 / 49 Silent / Low / Med / Hi
 • Sound Power Level Outdoor Unit 60 db(A)
 • Sound Power Level Indoor Unit 65 db(A)
 • Sound Power Level Outdoor Unit 70 db(A)
 • Compressor Type ROTARY
 • Liquid Line / Gas Line 1 / 4" - 5 / 8"
 • Power Supply Wire Outdoor/ Fuses 3 x 2.5 / 16 No x mm² / A
 • Signal Wires 4 × 1.5 No x mm²
 • Dimensions
  Indoor Unit
  WxDxH
  1.101×249×327 mm
 • Dimensions
  Outdoor Unit WxDxH
  955 × 396 × 700 mm
 • Net Weight Indoor / Outdoor 16.5 / 53.0 kg
 • Refrigerant / Charge R32 / 1.700 g
 • Operation Temperature Range Outdoor Unit Cooling -15~43 ºC
 • Operation Temperature Range Outdoor Unit Heating -15~24 ºC

Dizajnimi I veçantë i njësisë së jashtme mundëson efikasitet të larte pune në ftohje edhe në -15 ° C.

Low Ambient Cooling

Një sensor i zgjuar është i vendosur në telekomandën. Kur aktivizohet funksioni Follow Me, temperatura e caktuar sinkronizohet me sensorin e zgjuar në telekomand . Temperatura juaj e caktuar do t'ju ndjekë kudo që ju e vendosni telekomandën, duke ofruar rehati shtesë dhe kursime të energjisë..

Follow Me

Parandaloni dëmtimet e mundshme nga moti në vendet që nuk ngrohen dhe paraqesin rreziqe gjatë dimrit. Aktivizoni funksionin 8°C dhe kondicioneri do të ngroh vetëm dhomën sipas nevojës duke mbajtur një temperaturë të qëndrueshme të dhomës prej 8°C.

8°C Heating

Shijoni një mjedis të pastër dhe të shëndetshëm përmes përbërjes së azhurnuar të filtrit fotokatalitik duke i eleminuar bakteriet dhe viruset.

Photocatalyst Filter

Plasma Ionizer largon pothuajse 90% të bakterieve. Heq aromat e pa dëshiruara dhe krijon përmirësim të ajrit me më shumë jone negative.

Plasma Ionizer

Dizajni i përkryer krijon distribuim tre dimenzional të ajrit . Flegrat e ajrit jo vetëm që lëvizin horizontalisht, por edhe vertikalisht, gjatë së cilës bën distribuimin e ajrit edhe në vendet më të vështira.

4 Way Air Flow

Aktivizoni Mënyrën Ultra Silence dhe shijoni një ndjenjë absolute të qetësisë së pastër në dhomën tuaj.

Ultra Silence Mode

Sapo të ndodhë funksionimi jonormal ose dështimi i pjesëve, njësia do të fiket automatikisht për të mbrojtur sistemin. Ndërkohë do të tregojë mbrojtje ose kod në display dhe do të shfaq kërkesën për shërbimin e servisit.

Njësia e brendshme do të tregojë kodin e gabimit 'EC' dhe do të ndalojë automatikisht sepse zbulon rrjedhjen e gazit në sistem.

Nga e ana e djathtë dhe e majtë e njësisë së brendshme mund të kyqet gypi për largimin e kondenzatit, e cila mund të bëhet me montim të thjesht..

Shpejtësia e ventilatorit të brendshëm rregullohet automatikisht deri në nivelin më të ulët kundrejt temperaturës së avulluesit kur njësia fillon funksionimin e ngrohjes.

Kur ndodh gabimi i sensorit të temperaturës, kondicioneri do të shfaq kodin e gabimit dhe do të ndalojë menjëherë, në display paraqitet errori. Deri sa të mënjanohet problemi air kondicioneri nuk do të funksionoi.

Shpërndan ajrin e ftohtë / ngrohtë në tëre hapësirën duke lëvizur automatikisht flegrat horizontal.

Ky funksion mundëson ftohje dhe ngrohje për një periudhë kohore të caktuar dhe e bën që dhomën të ftohet ose nxehet më shpejtë.

Nëse kondicioneri qkyqet për shkak të ndërprerjes së energjisë, ai do të rindizet automatikisht duke pranuar komandën që kemi vendosur herën e fundit kur njësia ishte në punë.

Vendosni njësinë të fillojë dhe të ndalojë automatikisht në një periudhë 24h të përcaktuar nga ju .

Elektromotorat e ventilatorëve të njësive të brendshme dhe të jashtme, si dhe kompresori janë modernizuar në të gjithë teknologjinë DC Inverter. Në këtë mënyrë, kompresori mund të ndryshojë kapacitetin në varësi të nevojave të ambientit të brendshëm dhe të krijojë kushte perfekte qëndrimi.

Me mënyrën Sleep Mode, air kondicioneri adapton temperaturën e dhomës për kushte të përsosura të gjumit, gjatë së cilit realizohet kursim i energjisë elektrike.

Filteri i hollë optimizon efektin e filtrimit me 40%.

Media Library - Nemesis Pro

User, Remote Control & Installation Manuals - Energy Labels - Pdesign Test Reports - Service Manuals - High Resolution Photos